U laži su kratke noge

]A kako bi je ti vodio[/B]? :think: Mislim, lako je nama ovako, sa strane da "savetujemo", naše političare u OBJEKTIVNO nimalo zavidnom položaju, al' nemoj i ti sad tu neku radikalno-koštunjavu demagogiju...

nikako lazima...
a Jeremic jednostavno laze, isto tako misli da moze davati packe europljanima obmanama...time si svaki dan (nazalost ne samo sebi nego i Srbiji) kopa sve dublju rupu...evo jedan primjer (izmedu mnogih)
napao je EU da samo Srbiji postavlja nove uslove u svezi sa Haag-om i da Hrvatskoj nisu postavljali te uslove....(Gotovina) to je tolika laz da je mnoge razbjesnio..cinjenice, koje je on znao ili morao znati, kad je RH potpisala SSP Gotovina nije bio ni optuzen, kad je RH trebala potpisati sporazum o pocimljanju pregovora za clanstvo, isti je suspendiran dok Gotovina nije bio u Haag-u, i pregovori su poceli tek nakon njegovog izrucenja...u poziciji jedne male zemlje, sa bremenom Miloseviceve politike, neispunjenjem haaskih obaveza i Kosovom tako se ne vodi politika
mene samo zanima sto Tadic zeli postici, jer mislim da to ovaj napuhani mali ne radi po vlastitom nahodenju...strah od izvanrednih izbora i SNS-a...:confused:

nikako lazima...
"Kome je do morala nek ide..."
Daj, jesmo li stvarno toliko naivni? :think:

a Jeremic jednostavno laze, isto tako misli da moze davati packe europljanima obmanama...time si svaki dan (nazalost ne samo sebi nego i Srbiji) kopa sve dublju rupu...evo jedan primjer (izmedu mnogih)
napao je EU da samo Srbiji postavlja nove uslove u svezi sa Haag-om i da Hrvatskoj nisu postavljali te uslove....(Gotovina) to je tolika laz da je mnoge razbjesnio..cinjenice, koje je on znao ili morao znati, kad je RH potpisala SSP Gotovina nije bio ni optuzen, kad je RH trebala potpisati sporazum o pocimljanju pregovora za clanstvo, isti je suspendiran dok Gotovina nije bio u Haag-u, i pregovori su poceli tek nakon njegovog izrucenja...u poziciji jedne male zemlje, sa bremenom Miloseviceve politike, neispunjenjem haaskih obaveza i Kosovom tako se ne vodi politika
Znači, "laže", otpada. Ali, zar stvarno misliš da se može upoređivati situacija u Hrvatskoj u vezi s Gotovinom, s onom u Srbiji? Misliš li da ne bi doista ove vlasti uhapsile Mladića, da mogu?

mene samo zanima sto Tadic zeli postici, jer mislim da to ovaj napuhani mali ne radi po vlastitom nahodenju...
Naravno da ne radi po svom nahođenju. I, nije "napuhani". Videćemo. Mislim da Tadić pokušava postići najbolje što se objektivno može u datoj situaciji. Dokle god ga nadripatriote pljuju, znak je da je na pravom putu. Nisi valjda i ti na strani radikalno-koštunjavih? :eek: :think:

strah od izvanrednih izbora i SNS-a...:confused:
Nema realno straha, to je samo "igračka" za mase.

"Kome je do morala nek ide..."
Daj, jesmo li stvarno toliko naivni? :think:

Znači, "laže", otpada. Ali, zar stvarno misliš da se može upoređivati situacija u Hrvatskoj u vezi s Gotovinom, s onom u Srbiji? Misliš li da ne bi doista ove vlasti uhapsile Mladića, da mogu?

Naravno da ne radi po svom nahođenju. I, nije "napuhani". Videćemo. Mislim da Tadić pokušava postići najbolje što se objektivno može u datoj situaciji. Dokle god ga nadripatriote pljuju, znak je da je na pravom putu. Nisi valjda i ti na strani radikalno-koštunjavih? :eek: :think:

Nema realno straha, to je samo "igračka" za mase.

po meni je Tadic najbolji politicar regiona, mozda i dalje...i upravo mi zbog toga nije jasno sto sve dopusta Jeremicu ...
doista neznam dali bi ga uhapsili...pretpostavljam da, samo pitanje je dali doista mogu bez vecih potresa u pol. sceni Srbije..i sam Ljajic je rekao da su do konca 2005 znali gdje je, ali da nije postojala politicka volja za njegovo hapsenje...:confused:
ako se i pokusa obmaniti to se vjerojatno radi drugacije....imam izrazito negativno misljenje o Jeremicu i mislim da steti Srbiji i da nije diplomata...i da bi, ako tako nastavi mogao odvesti Srbiju u novu politicku izolaciju..
(a poredenje sa Hrvatskom stoji sto se tice saradnje sa Haagom)

po meni je Tadic najbolji politicar regiona, mozda i dalje...i upravo mi zbog toga nije jasno sto sve dopusta Jeremicu ...
Da, moguće je da će ispasti najbolji... Za sad, radi najbolje što se može. No, videćemo još, tek nakon vremenske distance, i još nekih budućih događaja moći ćemo dati onaj pravi sud.

doista neznam dali bi ga uhapsili...pretpostavljam da, samo pitanje je dali doista mogu bez vecih potresa u pol. sceni Srbije.
Ma, kakvi "potresi", većinu doista više nije briga za to, gledaju ljudi svakodnevni život, kako preživeti od danas do sutra.

.i sam Ljajic je rekao da su do konca 2005 znali gdje je, ali da nije postojala politicka volja za njegovo hapsenje...:confused:
Sad tek nekima dolazi iz.. u glavu, da je glavni "kočničar" doista bio Koštunjavi, i zapravo sistem koji je, zahvaljujući njemu, u velikom delu, "preživeo" 5. oktobar. Užasno je teško boriti se s tim, jer je zahvatilo sve strukture, kao kancer.
ako se i pokusa obmaniti to se vjerojatno radi drugacije..
Kažem - ne znam, lako je sa strane...

..imam izrazito negativno misljenje o Jeremicu i mislim da steti Srbiji i da nije diplomata...i da bi, ako tako nastavi mogao odvesti Srbiju u novu politicku izolaciju..
Imaš pogrešan dojam, veruj mi. :) Valjda mi ovde ipak bolje poznajemo neke stvari. :think: Neće biti nikakve nove izolacije.

Back