]A kako bi je ti vodio[/B]?Mislim, lako je nama ovako, sa strane da "savetujemo", naše političare u OBJEKTIVNO nimalo zavidnom položaju, al' nemoj i ti sad tu neku radikalno-koštunjavu demagogiju...
nikako lazima...
a Jeremic jednostavno laze, isto tako misli da moze davati packe europljanima obmanama...time si svaki dan (nazalost ne samo sebi nego i Srbiji) kopa sve dublju rupu...evo jedan primjer (izmedu mnogih)
napao je EU da samo Srbiji postavlja nove uslove u svezi sa Haag-om i da Hrvatskoj nisu postavljali te uslove....(Gotovina) to je tolika laz da je mnoge razbjesnio..cinjenice, koje je on znao ili morao znati, kad je RH potpisala SSP Gotovina nije bio ni optuzen, kad je RH trebala potpisati sporazum o pocimljanju pregovora za clanstvo, isti je suspendiran dok Gotovina nije bio u Haag-u, i pregovori su poceli tek nakon njegovog izrucenja...u poziciji jedne male zemlje, sa bremenom Miloseviceve politike, neispunjenjem haaskih obaveza i Kosovom tako se ne vodi politika
mene samo zanima sto Tadic zeli postici, jer mislim da to ovaj napuhani mali ne radi po vlastitom nahodenju...strah od izvanrednih izbora i SNS-a...