gost 349237
Iskusan
- Poruka
- 6.633
A, što baš pred vladu ?
Ima li u tome simbolike ?
Nema naravno, puka slučajnost.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A, što baš pred vladu ?
Ima li u tome simbolike ?
Па то се и ја питам горе, треба видети где је лик набавио тако ретку и дефицитарну ствар у Београду као што је псећи измет.
Koliko sam ja shvatio iz uvodnog posta radi se o otpadnim materijama životinjskog a ne ljudskog porekla.
Bez obzira što su gomna u paketu, ovaj anarhista će najmanje šest meseci da vodi ljubav sa grupom skupljača sekundarnih sirovina u Padinjaku.da se ja pitam taj mi ne bi video belog dana, never ever
Bez obzira što su gomna u paketu, ovaj anarhista će najmanje šest meseci da vodi ljubav sa grupom skupljača sekundarnih sirovina u Padinjaku.
Где ли је тај лик нашао псећи измет...
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/54...ADE-Sumnjiva-kutija-pronadjena-u-Kneza-Milosa
Kontradiverziona ekipa MUP-a ustanovila je da se u kutijama postavljenim jutros na više lokacija u Beogradu ne radi o eksplozivnim napravama. Policija je saopštila da su jutros, oko 8.00, kutije pronađene ispred zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj 11, zatim u Kneza Miloša 20, Nemanjinoj od 22 do 26 (sedište više ministarstava), Nemanjine 17a i Vlajkovićeve od 3 do 5.
![]()
Bilo bi zanimljivo da se "na licu mesta" našao ministar šone da učestvuje u razrešavanju misterije šta je u kutijicama![]()
Кутије су рекле више од речи.