U krugu

..

Pokušaću da zaboravim nedorečeno
i sakriću ga ispod drugih pitanja,
al` opet će izroniti potisnuto
kad sledeće noći krenemo u skitanja.

Razići ćemo se uoči samog svitanja
kad čini se da smo već znanci,
i opet ću postaviti nemo pitanje
da li smo zajedno ili smo stranci.

I tako će nam dani i dalje teći
kao i bezbroj puta da sada
i dalje ćeš tvrditi da me voliš,
a ja ću nastaviti da se nadam.

....

sirijus49;bt143903:

I tako će nam dani i dalje teći
kao i bezbroj puta da sada
i dalje ćeš tvrditi da me voliš,
a ja ću nastaviti da se nadam.

Fan:heart:tastično!!!

Reči su u vremenu nestabilna,relativna kategorija,podložna promenama.
Imaju svoj rok trajanja,ali se nakon njegovog isteka i dalje upotrebljavaju.
A zna se šta konzumiranje pokvarenih stvari može sve da izazove,jel`? ...:zcepanje:

A ozbiljno....verovatno je u pitanju moja stalna potreba za dokazivanjem onoga što mi se upućuje i nudi.:roll:
Verovatno iz razloga što sam nepoverljiva,priznajem to nerado...kažu da se to slaže i sa mojim vaga-horoskopskim znakom.:lol:
Zapravo,in media res...ne mogu da se dinstanciram od već zanatski mi ustaljenog,tzv.halo-efekta.

Zahvaljujem na komentaru,Sirujuse....:cmok2:

coviax1;bt143929:
Nikako ne odlučivati nešto!
Biti neodlučan i...to je pravo gnezdo za ljubav...

Ovakav odgovor je svojstven jedino starim majstorima (morskim vukovima)..!
A kad smo već kod vode...predpostavljam da važi za dunavske alase. :lol: )

"Biti neodlučan i..."..e,u tom "i" leži najbitniji deo,znala sam da to znaš !:klap:

Bečka škola,bonton,neprikosnoveni stav nepokolebljivog muškarca...to je pravi recept koji nikada ne omane!

Kad otvaraš školu sa početnim kursom "Šta znači biti muškarac?",Covi-man? :zper:

Sama ću ti poslati iz ordinacije bar toliko da popuniš,za početak,jedno odelenje..:manikir:

A onda ide srednji,pa viši,visoki kurs...ma trajaće sve dok ne dokažu da su,pred tobom autoritarnim,položili! :zcepanje:

Za majstora...:zag:..i...:cmok2: !!

...ljubav u nadi....
Platon je rekao , da je dijete čovjek u nadi...
Ovo tvoje je jače nasigurno jer Platon je ljubav svakojako sagledavao kao pokušaj i nezavršaj a, to je,- zločin protiv najljepšeg dozivljaja koji je osudjen da najkraće traje ili je možda granica da nje ne bi bilo ,-prsli bi kao jasika u proljeće tj vrba...kažu da je , sve sto je lijepo i kratko je ...sigurno ali moguće samo usljed sigurnosti...ja sam za to da traje duže , pa neka nema šanse da više me i ,- n e m a ...

Princeso od Al Buni Plemena ...

Poslednja izmena:
Ne,ne Lejla...Školu (Akademiju?)možemo samo ortački...I produciramo:Ti gejše,ja jogine...Ili šta se deci več svidi-koji pravac "umetničkog" izražavanja...
Glavni predavači:Faraon,Divilac,Ljilja,Mari...Tebi programi,meni menagment...

faraonn;bt143948:
...ljubav u nadi....
Platon je rekao,da je dijete čovjek u nadi...
... zločin protiv najljepšeg dozivljaja koji je osudjen da najkraće traje ili je možda granica da nje ne bi bilo ,-prsli bi kao jasika u proljeće tj vrba...
kažu da je , sve sto je lijepo i kratko je ...sigurno ali moguće samo usljed sigurnosti.
..ja sam za to da traje duže , pa neka nema šanse da više me i ,- n e m a ...

Princeso od Al Buni Plemena ...

Kako sam stalno u nadi,onda sam ja dete....po Platonu,definitivno i zauvek...:lol:

Krakotrajnost u postojanju najlepšeg doživljaja je svakako prvorazredni zločin
(postoji motiv,postoji izvršioc,postoji žrtva..i kazna,svakako) :sad2:

A kako si samo lepo to ilustrovao potrebu za ljubavlju..."da nje nema prsli bi kao jasika u proleće,tj.vrba.."!):zaljubljena:

Istovetan stav imam "da duže traje,pa neka ima šanse da me više i ima "..:klap:

Divan komentar,kao i uvek,moj Faraonne...:heart:

coviax1;bt143965:
Ne,ne Lejla...Školu (Akademiju?)možemo samo ortački...I produciramo:Ti gejše,ja jogine...Ili šta se deci več svidi-koji pravac "umetničkog" izražavanja...
Glavni predavači:Faraon,Divilac,Ljilja,Mari...Tebi programi,meni menagment...

Joooj,Covi...Gejše i Jogine !:zaljubljena:....:super:

Našao si iskonske,autentične uloge za oba pola.:klap:
Ja zaista tako mislim,kako dete u zauvek ostalo u svetu bajki.:D

O "umetničkom izražavanju"..prepusti to nama damama (Mary,Dunja,Tol..dodaćemo još ženske umešnosti) da napravimo sadržaj edukativnog materijala.
Ti nadji momke ( ne sumnjam u tvoj viteški izbor) oko obuke borilačkih veština,koje su sastavni deo učenja na našoj Akademiji (ne školi,lepo si me korigovao!)

Jaoj,Covi...baš bih volela da to stvarno može da postane stvarnost! :rumenka:
Nikad mi nije dovoljno igre,zabave...volim nove početke,volim eksperimentisanja,uvek sa ciljem pravljenja nečeg dobrog,kreativnog..:D

Ulepšao si mi ovaj dan,joginu moj.....:heart:

ljudi obično kasne,...retko kada požure,...na vreme stižu samo na pogrešna mesta,....
dobra misao nikad niti kasni, niti je na pogrešnom mestu,....kao i ovaj zvuk, koji mi pripada večnosti,....
......ako smatramo sebe delićem te večnosti, šta je za nas vreme?

divilac;bt143980:
ljudi obično kasne,...retko kada požure,...na vreme stižu samo na pogrešna mesta,....
dobra misao nikad niti kasni, niti je na pogrešnom mestu,....kao i ovaj zvuk, koji mi pripada večnosti,....

Veoma lep komentar,Di...
Numera je savršena ikustracija..zahvaljujem,dragi moj...:cmok2:

Zakasneli;bt144007:
:klap:
Ko pita ne skita :hahaha:
Ti ne pitaš zato što ti se ide u skitanja.

Pa ja sam veoma lukava,Zakasneli...:malav:
Navedem ga da poveruje u moju nemoć i onda postaje brižan i čini mi sve ono što poželim..:lol:

Dakle,otkrila sam ti jednu od misterija ženske obmane..:rtfm:

Zapamti ovo,trebaće ti,čoveče koji poznaješ tajne rikošeta....:zcepanje:

:cmok2:

lejla.al.dbuni;bt144090:
Pa ja sam veoma lukava,Zakasneli...:malav:
Navedem ga da poveruje u moju nemoć i onda postaje brižan i čini mi sve ono što poželim..:lol:

Dakle,otkrila sam ti jednu od misterija ženske obmane..:rtfm:

Zapamti ovo,trebaće ti,čoveče koji poznaješ tajne rikošeta....:zcepanje:

:cmok2:
Ne znam, samo naslučujem , samo naslučujem ;)

Back