Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 63.220 10.08.2024. u 06:55 - U kom znaku su rođeni najuredniji muškarci #126 Horoskop nema veze sa urednošću.
Sensei Master Moderator Poruka 91.479 10.08.2024. u 07:39 - U kom znaku su rođeni najuredniji muškarci #127 Sizif: Horoskop nema veze sa urednošću. Kliknite za proširenje... Nalaziš se na forumu Astrologija. Ovde se skupljajku "vernici" tako da ne vridim svrsishodnost tvog komentara
Sizif: Horoskop nema veze sa urednošću. Kliknite za proširenje... Nalaziš se na forumu Astrologija. Ovde se skupljajku "vernici" tako da ne vridim svrsishodnost tvog komentara
Kćerka Direktora Cirkusa Legenda Poruka 58.298 10.08.2024. u 11:59 - U kom znaku su rođeni najuredniji muškarci #128 Sensei: Nalaziš se na forumu Astrologija. Ovde se skupljajku "vernici" tako da ne vridim svrsishodnost tvog komentara Kliknite za proširenje... Gađaj ga epilatorom!
Sensei: Nalaziš se na forumu Astrologija. Ovde se skupljajku "vernici" tako da ne vridim svrsishodnost tvog komentara Kliknite za proširenje... Gađaj ga epilatorom!
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 63.220 10.08.2024. u 15:30 - U kom znaku su rođeni najuredniji muškarci #129 Sensei: Nalaziš se na forumu Astrologija. Ovde se skupljajku "vernici" tako da ne vridim svrsishodnost tvog komentara Kliknite za proširenje... I ja sam nekad verovao u horoskop dok nisam otkrio Put Istine. Svi moraju imati priliku da prođu tim putem, moja je sveta dužnost da vas povedem.
Sensei: Nalaziš se na forumu Astrologija. Ovde se skupljajku "vernici" tako da ne vridim svrsishodnost tvog komentara Kliknite za proširenje... I ja sam nekad verovao u horoskop dok nisam otkrio Put Istine. Svi moraju imati priliku da prođu tim putem, moja je sveta dužnost da vas povedem.
Manastirka Buduća legenda Poruka 31.716 28.08.2024. u 00:26 - U kom znaku su rođeni najuredniji muškarci #130 Sensei: U kom znaku su rođeni najuredniji muškarci? Iz vašeg iskustva Kliknite za proširenje... Jarčevi Device Ribe
Sensei: U kom znaku su rođeni najuredniji muškarci? Iz vašeg iskustva Kliknite za proširenje... Jarčevi Device Ribe
skura58 Zaslužan član Poruka 101.188 30.11.2024. u 10:28 - U kom znaku su rođeni najuredniji muškarci #131 Devica