shonery
Aktivan član
- Poruka
- 1.124
Pozdrav svima,
problematika je sledeća: imamo jednog predskolca i želeli bi da ga upišemo u školu(ili kod učitelja/učiteljice) gde se manje radi na stari i klasičan način, a više se deca uče na nove načine(NTC/Mensin program i sl.). Mnogo mi je bitnije da dete nauči kako se uči, a ne koliko će da nabuba... Ima još nekih faktora bitnih za odlučivanje, ali ono što sam naveo je najvažnije...
Mi živimo u blizini doma zdravlja Palilula.
Starina Novak nam je na 100m, ali nešto mi ta škola niti smrdi niti miriše...
U razmatranje dolaze i Vuk Karadžić, Drinka Pavlović, Ribnikar, Skadarlija, Oslobodioci, eventualno Sveti Sava(dobio sam mnogo pohvala što se njih tiče).
Valjda sam nabrojao sve koje su u okruženju...
Svaki komentar(pozitivan ili negativan) vezan z ate škoel će biti od pomoći...
problematika je sledeća: imamo jednog predskolca i želeli bi da ga upišemo u školu(ili kod učitelja/učiteljice) gde se manje radi na stari i klasičan način, a više se deca uče na nove načine(NTC/Mensin program i sl.). Mnogo mi je bitnije da dete nauči kako se uči, a ne koliko će da nabuba... Ima još nekih faktora bitnih za odlučivanje, ali ono što sam naveo je najvažnije...
Mi živimo u blizini doma zdravlja Palilula.
Starina Novak nam je na 100m, ali nešto mi ta škola niti smrdi niti miriše...
U razmatranje dolaze i Vuk Karadžić, Drinka Pavlović, Ribnikar, Skadarlija, Oslobodioci, eventualno Sveti Sava(dobio sam mnogo pohvala što se njih tiče).
Valjda sam nabrojao sve koje su u okruženju...
Svaki komentar(pozitivan ili negativan) vezan z ate škoel će biti od pomoći...