Pajper
Poznat
- Poruka
- 9.902
predzadnja-uvek i zauvek 8) 8) 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U prvim nikad ne gledaju dal prepisujes. Po pravilu u prvima sede streberi i profani na njih ni ne obracaju paznju. Vec se uvek nekako usunjaju medju zadnje klupe posto su tamo obicno losiji djaci. Eh tako je bilo u osnovnoj. Dok u XIIItoj nema losih djaka koji bi odvlacili paznju sa tebe. shmrc shmrcsound_of_my_life:Ebiga ali ne sadim ja profanima ispred NOSA!
Za malo dalja rastojanja tvoj experiment ne vazi...
Nego ajde jesi odgonetnula koja je ono boja![]()
To je bilo u Kraljevu tamo sam isla 3456 razred odvratno teska provincijska skolasound_of_my_life:Ebote a ja mislila da je tvoja osnovna za debile (bez uvrede...) !
Ne brini, imali smo i mi slucajeva od profesora.
topmodelsica:Zadnja, naravno, mozes da prepisujes na kontrolnom i na pismenom, da radis domaci iz drugih predmeta, da dremas, da pises stihove po sveskama umesto da prepisujes sa table, i da crtas srca i cvetice, da citas neki ljubavni roman ili tinejdzerski roman, da gledas kroz prozor i da razmisljas o simpatiji, a to mozes i iz prve, ali moras da budes pored prozora, najlepse je sesti pored prozora.
slazhem se....sound_of_my_life:Ali ipak je bajka da moze da se prepisuje u 1. ispred katedre. Tu moze da se bleji na casu ali NIAKKO da s eprepisuje osim ako profan seta.