U koju klupu sesti? :confused:

sound_of_my_life:
Ebiga ali ne sadim ja profanima ispred NOSA! :lol:
Za malo dalja rastojanja tvoj experiment ne vazi...
Nego ajde jesi odgonetnula koja je ono boja :P
U prvim nikad ne gledaju dal prepisujes. Po pravilu u prvima sede streberi i profani na njih ni ne obracaju paznju. Vec se uvek nekako usunjaju medju zadnje klupe posto su tamo obicno losiji djaci. Eh tako je bilo u osnovnoj. Dok u XIIItoj nema losih djaka koji bi odvlacili paznju sa tebe. shmrc shmrc

E pa to je istina jedino kad prozivaju. Ja sam cele prosle godine prokletim slucajem sedela u 1. klupi ispred katedre i uzasno je zajebano za kont jer ima prof. koji ne setaju nego samo SEDE i pisu netso i povremeno ME pogledaju. Zato je extra kadpitaju, recimo srpski kod prosle srpkinje : ama nikad me nije prozvala, ceo cas sam zevala i radila druge predmete :P

topmodelsica:
Zadnja, naravno, mozes da prepisujes na kontrolnom i na pismenom, da radis domaci iz drugih predmeta, da dremas, da pises stihove po sveskama umesto da prepisujes sa table, i da crtas srca i cvetice, da citas neki ljubavni roman ili tinejdzerski roman, da gledas kroz prozor i da razmisljas o simpatiji, a to mozes i iz prve, ali moras da budes pored prozora, najlepse je sesti pored prozora.

JA MISLIM DA ZADNJA KLUPA NIJE BAS NAJBOLJA,JER SU PROF TO VEC ODAVNO PROVALILI PA SAD SAMO GLEDAJU I PROVJERAVAJU DJAKE U ZADNJIM KLUPAMA A ONE U PRVIM NA NEKI NACIN ZAOBILAZE,SADA ZNAS MIOJE PREPORUKE,PRVA ILI DRUGA KLUPA,KNJIGA POD KLUPU,I SAMO PREPISUJ DO MILE VOLJE,TO TI JE MOJ SAVJET......

Red do prozora, poslednja klupa! :cool:
Super mesto-mozes da gledas klince kako se prosipaju po terenu, pises poruke ucenicima ispred sebe, igras se na mobilnom, crtas u svesci-a profani retko bilo sta provaljuju! :mrgreen:
A sto se tice prepisivanja, to je kod nas nemoguce, a i ja sam odlikasica, stoga mi je sve jedno....

Ahem... ovako... Ja sedim u prvoj klupi do zida k'o najgori kreten, mada nije bash toliko loshe... Iovako sam stalno okrenut ka pozadi(uprkos opomenama profa...)... Mada, kada bi mene pitali, slozhio bih se sa svima koji su rekli da je POSLEDNJA KLUPA DO PROZORA ZAKON!!!!!
U osnovnoj sam tu sedeo neko vreme... Shto se tiche prepisivanja... ocena 3 ili 4...
Ali zato... vidish celo odeljenje, zezash se kako hotjesh.. i tako to... Za prepisivanje je sredina do prozora (skroz)...
Ja sam bash pre neki dan imao kont. iz srpskog, razredna je stajala na 30 cm iznad moje glave... (ne Emilija, nije lebdela, chvrsto na zemlji je bila...)... Blah... shta retji?

Back