U koju kategoriju ja spadam ?

Sasvim sam nacisto sa sobom i zato me karakteri slicnti tvom ne mogu obrlatiti. Minus poene si skupio kad si me licemerno reputirao i kasnije na javnom. A zbog ovog sto sada radis nicim neces moci promeniti negativno misjenje koje stekoh o tebi.
Na pepe ti kulturno odgovorih na pitanje u vez nika. Nisi ni prvi ni poslednji koji mi je postavio to pitanje, ni prvi ni poslednji koji zna da sam imala jedan nalog i da je ovaj jedini aktivan. Niti krijem to.
Nalog obrisah je mi se moglo, bilo mi cef i ne stidim se svojih gloopiranja, trolovanja i sl. Kakvih diskutanata ima, ja nisam crna ovca.
Ne secam se da sam pokusao bilo sta u vezi s tobom osim sto sam ti dao reputaciju za sliku.A to je nista,reputacije dajem redomUostalom,imas onu temu za reputacije pa postavi te smesne pricice koje si smislila
A to sto ocekujes da dobijes ''nagradu'' za pisanje sovinistickih i muskomrzackih postova je problem.Verovatno zdravstveni.

Ne secam se da sam pokusao bilo sta u vezi s tobom osim sto sam ti dao reputaciju za sliku.A to je nista,reputacije dajem redomUostalom,imas onu temu za reputacije pa postavi te smesne pricice koje si smislila
A to sto ocekujes da dobijes ''nagradu'' za pisanje sovinistickih i muskomrzackih postova je problem.Verovatno zdravstveni.

U prvom postu ne obratih se nikome licno i ne generalizovah, vec íznesoh svoja dugogodisnja zapazanja. TVOJ JE PROBLEM sto si se u njemu prepoznao.
Ne iznosim privatne pisanije i ne pisah o muvanju, vec o tvojoj licemernoj reputaciji i tvom ponasanju na ovoj temi. I da imam sto nikova, sta te bole trepavica?! Ah da. Frka vam je od klonova jer ste pravili pizdarije i oni o vama znaju sve, a vi o njima nista. Svako ko je cist pred sobom, zabole ga bubujicava i cupava zadnjica za klonove i sl.
Ne bih da gubim vreme na gluposti i kvarim temu. Bez replike molim.

U prvom postu ne obratih se nikome licno i ne generalizovah, vec íznesoh svoja dugogodisnja zapazanja. TVOJ JE PROBLEM sto si se u njemu prepoznao.
Ne iznosim privatne pisanije i ne pisah o muvanju, vec o tvojoj licemernoj reputaciji i tvom ponasanju na ovoj temi. I da imam sto nikova, sta te bole trepavica?! Ah da. Frka vam je od klonova jer ste pravili pizdarije i oni o vama znaju sve, a vi o njima nista. Svako ko je cist pred sobom, zabole ga bubujicava i cupava zadnjica za klonove i sl.
Ne bih da gubim vreme na gluposti i kvarim temu. Bez replike molim.
ja moram repliku:p
znaci svi mi koji smo cisti pred sobom imamo bubuljicava i cupava dupeta:think:

Back