Customer
Aktivan član
- Poruka
- 1.176
hahahah pratis li ti berzu? Zlato puca svaki dan. Na kraju ce biti besplatno ili ce kostati kao i pesak.

kada pesak bude imao karakteristike zlata može da bude

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahah pratis li ti berzu? Zlato puca svaki dan. Na kraju ce biti besplatno ili ce kostati kao i pesak.
Drzavne obveznice, britanska funta jer te jajare nema sanse ikad da propadnu drasticno, eventualno svajcarac.
Dolar je rizican jer ne napumpan, evro je isto rizican.
Знам али за швајцарске обвезнице од 10 година добијаш негативну камату.
За ту камату сам могао и сам да цепам новчанице код куће.
Da , zaista su cudni ti ljudi, a na jos su cudniji nacin i zaradili te novce koje skrivaju po SvajcarskojPrilično tačno,ipak iz celog sveta ljudi gledaju da sklone pare u CH.Vrlo interesantno,čudni ljudi.
Da , zaista su cudni ti ljudi, a na jos su cudniji nacin i zaradili te novce koje skrivaju po Svajcarskoj![]()
Ih sad ti nije jasno.. Pa valjda franak ima podlogu u nečemu a to sigurno nisu švicarski satovi a ni Nestlé čokolade već bankarski sektor . Svica je mašina za pranje para..Nije mi baš jasno šta hoćete da kažete ali svejedno.Ako mislite na ljude koji stavljaju pare u CH to je prirodnojer veruju u franak.Ako pogledate malo istoriju dolar,marku,francuski franak,nekadašnja DM ili euro svi odoše dole pa je prirodno da svaki čovek gleda gde je manji rizik.Dosada se pokazalo da je CH najsigurnija šta će biti nije mi poznato bar za sada je tako.Ako bi Srbija bila sigurna zemlja verovatno bi se ljudi okrenuli i štedeli u Srbiji,nažalost istorija govori drugo.
Ih sad ti nije jasno.. Pa valjda franak ima podlogu u nečemu a to sigurno nisu švicarski satovi a ni Nestlé čokolade već bankarski sektor . Svica je mašina za pranje para..
Moguće da je tako ali mene više interesuje zašto Srbija ne postane "mašina za pranje para"