U kojoj bi još zemlji bio moguć slučaj Davor Dragičević ?

Пратила си али ниси довољно. Доказано је снимцима да Давид није опљачкао кућу за шта га је на почетку лажно оптуживала полиција на инкриминисаној конференцији за штампу, а која је била непосредни повод за протесте. Иначе та лаж полиције, да је Давид кобне ноћи био у провалној крађи, један је од главних доказа да је полиција умешана у убиство.

Kod njega su pronađene stvari koje su prijavljene kao ukradene.Možda je na drugi način došao do njih ali se tako nešto graniči sa nemogućim,

Пратила си али ниси довољно. Доказано је снимцима да Давид није опљачкао кућу за шта га је на почетку лажно оптуживала полиција на инкриминисаној конференцији за штампу, а која је била непосредни повод за протесте. Иначе та лаж полиције, један је од главних доказа да је полиција умешана у убиство.

Zaista nisam detaljno pratila, ali sam shvatila da policija ima putera na glavi pri cemu uopste i ne pomisljam da je tu upleten
Dodik i njegovi, ali ako je on glavni i odgovorni urednik te drzave onda je i ta policija na neki nacin njegova.

Zaista nisam detaljno pratila, ali sam shvatila da policija ima putera na glavi pri cemu uopste i ne pomisljam da je tu upleten
Dodik i njegovi, ali ako je on glavni i odgovorni urednik te drzave onda je i ta policija na neki nacin njegova.

Давида Драгичевића су убили припадници МУП-а РС, то знају и врабци на грани. Нико и не каже да је Додик наредио убиство, већ да не сме да се супростави криминалном клану око министра полиције Лукача.
А то што не сме ни да смени Лукача, њега не оправдава уопште - Додик је самим тим саучесник у злочину. Кукавичлук у овом случају није оправдање.

Давида Драгичевића су убили припадници МУП-а РС, то знају и врабци на грани. Нико и не каже да је Додик наредио убиство, већ да не сме да се супростави криминалном клану око министра полиције Лукача.
А то што не сме ни да смени Лукача, њега не оправдава уопште - Додик је самим тим саучесник у злочину. Кукавичлук у овом случају није оправдање.
Pre će biti da su ga ubili muslimani.

Poslednja izmena:
Mišljenja sam da se nigde ništa slično ne bi moglo da dogodi bilo gde u ostatku Evrope.Mislim na situaciju da vlast ma od koga uključujući i članove porodice nastradalog, bude prozivana za ubistvo ili skrivanje ubice, bez bilo kakvog valjanog dokaza.U ovom slučaju ne postoji čak ni dokaz da je reč o ubistvu jer poznate okolnosti upućuju mnogo više na zaključak da se nesrećni mladić u pijanom stanju spotakao i pao u reku ili da je izvršio samoubistvo nego da je ubijen.Svugde bi tako glup pokušaj diskreditacije vlasti bio ne samo osuđen na neuspeh nego bi i mediji pa i opozicija odbili da učestvuju u takvoj gluposti.U Republici Srpskoj za taj cirkusantski projekat ostvarena su kumulativno dva neophodna uslova koji ponavljam ne postoje nigde u ostatku Evrope,Prvi je da je to sredina izuzetno sklona verovanju u postojanje zavera u smislu ništa se ne događa slučajno.:mrgreen: a drugi je interes spoljnih faktora da se sve pa i jedna banalna smrt iskoristi za političke ciljeve.

sad ti evropa ne valja i njeni kvaliteti. (jami se tusira i rece mi da napisem ovo)

Иначе, било ономад, има годиница...
на тадашњој Маракани...фудбал...хулигани...бакље...
један је палио жандарма у цивилу бакљом и пробао да му је стави у уста.
Када је отишао у творза, буксу, ћузу( и разбио гоозу)...настао је слоган...
Правда за Уроша!!! по цијелом Бегишу...иако је био наркоманчина и хулиган...
Ето, један пробисвијет(гле ироније, славног презимена Мишић) би окидач...
Сад свака фукара са мутним циљем виче Правда за ДОПИШИТЕ ИМЕ ОЛОША.

Питање у наслову је потпуно погрешно.
Овакав "случај" је МОГУЋ било гдје у свијету.
Вјероватно се негдје и десио, али ми то не знамо.
Moguć je verovatno u najzaostalijim zemljama onog sto se nekad zvalo Treći svet.Da se nesto slicno dogodilo u Evropi,verovatno bi znali.Svugde ima primera onih koji veruiju da im je država nanela nepravdu..Takvi se naravno obraćaju i medijima ali nigde kao u Republici Srpskoj njihove tvrdnje ne bi tako nekritički bile prenete ako bi uopšte bile prenete u medijima.Naravno da bi bili saslušani ali uvek bi sledilo pitanje- čime vi potkrepljujete te vaše tvrdnje ?
To je ogromna razlika koja mnogo govori o Republici Srpskoj i ova tema bi trebalo da pokuša da da odgovor na pitanje - zašto je to tako ?

- - - - - - - - - -

sad ti evropa ne valja i njeni kvaliteti. (jami se tusira i rece mi da napisem ovo)

Treba da pazi na kukove,Kod starjih jedinki lom kuka je izuzetno teško lečiti.

- - - - - - - - - -

Verzija po kojoj su tog mladog džankija ubili pripadnici stranih službi jer im je David otkazao poslušnost jeste za sad najverovatnija .

Pravda za Davida !

Pravda i za Batu Trlaju !

Back