LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.666
Šetaju novac sa jednog na drugi račun, naravno uvećan za pripadajuću kamatu, i pri tom uzimaju proviziju za te transakcije jer banka nikad ništa ne radi badava, prosto zato što je profitabilna organizacija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trenutno su kamate katastrofa u svim bankama. Prošla su vremena kada si u nedelji štednje mogao da dobiješ 10% na godinu dana. Po sadašnjim kamatama treba da oročiš pare na nekoliko godina da bi pokrio gubitak kupovine deviza ( kupuješ po gornjem a prodaješ po donjem). Ja sam uvek bio protiv toga da kapital zakopam u nekretnine ali ovih dana to mi izgleda najbolje.
ono sto mi se posebno dojmilo kod njih,je to sto nema vise stednih knjizica,vec samo dobijas kao `platne` kartice koje uz LK koristis za indetifikaciju na salteru.
Šetaju novac sa jednog na drugi račun, naravno uvećan za pripadajuću kamatu, i pri tom uzimaju proviziju za te transakcije jer banka nikad ništa ne radi badava, prosto zato što je profitabilna organizacija
Ja imam oročenih 10 000e u Intezi i sad ste me malo uplašili sa ovim pisanijem o bankama.
Ne verujem da banka može tek tako da propadne.....Milsim, prati se, ako se dočuje da Banka propada ili nešto, odmah trk i dizanje svih para.
Kod nas u porodici svi dobiju ospice kad se pomene banka..Otac je svojevremeno izgubio oko 5 000 marka kod Jezde i Dafine i ja sam sada bio inicijator da se pare stave u banku.
Realno sa 10 000 šta možeš da uradiš? Nedovoljno novca da se pokrene bilo koji biznis, nedovoljno novca da se kupi nekretnina... Suviše mali novac da se bilo šta započne, a opet dovoljno veliki da se ne drži kod kuće..
Ja imam par prijatelja koji su nasledili neke stanove i zemlju, pa su sve pare od 50-100 hiljada evra oročili u 10 banaka.Kažu tako je sigurnije, jer nema šanse da sve banke odjednom propadnu, pobegnu sa parama i slično.Paranoja, al šta da se radi.Tako neki ljudi u Srbiji razmišljaju![]()
Ljudi još pamte devedesete i banke tog vremena.Jednostavno više ne veruju..![]()