U kojim trenucima ste pozelele...

a ne znam dal na temu da odgovorim ozbiljno ili neozbiljno?

za neozbilnjo nisam inspirisana, a ozbiljno da ne bude previse ozbiljno.

konkretno kada pozelim da sam musko je kada pomislim da ce neka budala da mi kaze da nisma podobna za neki posao samo zato sto postoji verovatnoca da cu da zatrudnim i odem na porodiljsko neko vreme. ovako ostalo mi je ok...ne osecam se lose u kozi zene.

skoro je jedna moja prijateljica potpisala da nece da zatrudni u narednih 5 god. tj da ukoliko se to desi mogu ladno da je otpuste iz firme:rtfm:

skoro je jedna moja prijateljica potpisala da nece da zatrudni u narednih 5 god. tj da ukoliko se to desi mogu ladno da je otpuste iz firme:rtfm:

a kazu da cak ni u srbiji tako nesto ne sme da se zahteva i nije po zakonu....msm, srbija.

- - - - - - - - - -

u sustini takvi zasluzuju da im se rodjena deca porazboljevaju od najgorih bolesti i pocrkaju u najtezim mukama i to da crkavaju godinama.

- - - - - - - - - -

zato ja i kazem neke bih mogla da gledam kako mi umiru na oci i da jedem bez grize savesti, a ni decu ne bih postedela...zabole me. surovo, ali i ti koji to traze rade surove stvari....nema tu oprastanja. doduse meni niko to nije trazio.

a i povremeno kad trebam da perem peglam i pusim ... pomislim da je visi visi visuljak najprecenjenija stvar ...
Ne, ne ide to tako ...

Zasto bih pozeleo da sam trci trci trculjak? ... Masina pere, ja ne peglam ... i resena stvar.
p0125.gif

Back