U kojim trenucima ste pozelele...

Da li ste ikada pozelele da ste musko? U kojim trenucima i zasto? Ako muskarci svrate na temu, slobodno mogu reci da li su oni ikada pozeleli da su zene?

Da, poželela sam prekjuče, kad sam treći put ovog meseca dobila menzis. :dash:
'Bem ti klimaks...:(

- - - - - - - - - -

nikada nisam pozelela da budem musko,zasto bih zelela da budem ruznija i gluplja,kad je priroda vec bila blagonaklona,pa sam se rodila kao lepa i pametna devojcica :mrgreen:

Kako si ovo lepo rekla...:mazi:

:lol:

Nema toga trenutka u kome bih pozeleo da sebi na pleci natovarim tragediju onoga dela covecanstva koji je osudjen na to
da mu se svidja ruznija verzija.

O zle kobi!
43667.gif

Da, poželela sam prekjuče, kad sam treći put ovog meseca dobila menzis. :dash:
'Bem ti klimaks...:(

- - - - - - - - - -

Kako si ovo lepo rekla...:mazi:

:lol:
promeni pol:lol:

- - - - - - - - - -

nikada nisam pozelela da budem musko,zasto bih zelela da budem ruznija i gluplja,kad je priroda vec bila blagonaklona,pa sam se rodila kao lepa i pametna devojcica :mrgreen:

ne vredjaj nas

uvek kad u sred srednje trake vidim parkirano voyilo sa ukljucena cetri svetla a vozac izasao do obliznje trafike/prodavnice i sl smatrajuci da se dematerijalizovao....

posto u kolima vec postoji jedna racunaljka, pozelim da sam musko da se razracunam4
zvuci agresivno ali muka mi je vise od bahatih vozaca.....

uvek kad u sred srednje trake vidim parkirano voyilo sa ukljucena cetri svetla a vozac izasao do obliznje trafike/prodavnice i sl smatrajuci da se dematerijalizovao....

posto u kolima vec postoji jedna racunaljka, pozelim da sam musko da se razracunam4
zvuci agresivno ali muka mi je vise od bahatih vozaca.....

motku u glavu

- - - - - - - - - -

a i povremeno kad trebam da perem peglam i pusim dok muski deo populacije dzabalebari pomislim da je visi visi visuljak najprecenjenija stvar na svetu koja ti automatski daje moc da smatras da je sve samo od sebe spremljeno, pocisceno, oprano i opeglano.....

uzivaj i ti malo a on da pegla

a ne znam dal na temu da odgovorim ozbiljno ili neozbiljno?

za neozbilnjo nisam inspirisana, a ozbiljno da ne bude previse ozbiljno.

konkretno kada pozelim da sam musko je kada pomislim da ce neka budala da mi kaze da nisma podobna za neki posao samo zato sto postoji verovatnoca da cu da zatrudnim i odem na porodiljsko neko vreme. ovako ostalo mi je ok...ne osecam se lose u kozi zene.

- - - - - - - - - -

mada nekada budem inspirisana da pozelim da osetim muski orgazam i vidim razliku. :lol:

Back