gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Da li ste ikada pozelele da ste musko? U kojim trenucima i zasto? Ako muskarci svrate na temu, slobodno mogu reci da li su oni ikada pozeleli da su zene?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ste ikada pozelele da ste musko? U kojim trenucima i zasto? Ako muskarci svrate na temu, slobodno mogu reci da li su oni ikada pozeleli da su zene?
nikada nisam pozelela da budem musko,zasto bih zelela da budem ruznija i gluplja,kad je priroda vec bila blagonaklona,pa sam se rodila kao lepa i pametna devojcica![]()
nikada nisam pozelela da budem musko,zasto bih zelela da budem ruznija i gluplja,kad je priroda vec bila blagonaklona,pa sam se rodila kao lepa i pametna devojcica![]()
i kako sad da ti ne kažem "e metnem te na sedište od bajsa"![]()
Pozelela sam da sam musko onda kada sam imala najiskreniju potrebu da patosiram jednog muskarca![]()
promeni polDa, poželela sam prekjuče, kad sam treći put ovog meseca dobila menzis.![]()
'Bem ti klimaks...
- - - - - - - - - -
Kako si ovo lepo rekla...
![]()
uvek kad u sred srednje trake vidim parkirano voyilo sa ukljucena cetri svetla a vozac izasao do obliznje trafike/prodavnice i sl smatrajuci da se dematerijalizovao....
posto u kolima vec postoji jedna racunaljka, pozelim da sam musko da se razracunam4
zvuci agresivno ali muka mi je vise od bahatih vozaca.....
a i povremeno kad trebam da perem peglam i pusim dok muski deo populacije dzabalebari pomislim da je visi visi visuljak najprecenjenija stvar na svetu koja ti automatski daje moc da smatras da je sve samo od sebe spremljeno, pocisceno, oprano i opeglano.....