U KOJIM GODINAMA SU MUSKARCI,NAJBOLJI LJUBAVNICI !!!

Ne od juce,ne od prekjuce.Vec odavno,a narocito u ova dva poslednja veka,dvadeseti
i ovaj tekuci,dvadeset i prvi,lome se koplja,cak i medju strucnjacima,po ovom pitanju.
Jedni kazu:mladici imaju snagu i energiju,koji sredovecni muskarci (navodno) nemaju.

Drugi kazu:nije tako.Muskarci su najjaci,izmedju ctrdesete i pedesete godine.Ali
nije najveca prednost snaga.Kod vodjenja ljubavi,ogromnu ulogu,igra iskustvo i
istrazivanja iz te oblasti.Moramo priznati,da mladici vole da rade,ono,sto je mladosti i
najprimerenije,a to je brzo.E bas u tome,oni cine krucijalnu gresku.Za obican seksualni
odnos,u koji se ne unose emocije,i koji se vodi na neprimerenom mestu (na radnom
nestu,u parku i sl.) tacnomje,da je brzina vazna.

Ali ako govorimo,o ljubavi,koja se vodi,na jednom visem nivou,gde je muskarac majstor,koji svojoj partnerki,treba da otkrije sve cari i dubine seksualnih cari,tu
se trazi dobar inteligentan,obrazovan po svim pitanjima,ljubavnik velikog iskustva.

Kada kazemo velikog iskustva,sta se pod tim podrazumeva.Dakle,izmedju svega ostalog,mora da poznaje sve bar osnovne tipove zena.svaki tip zena,ima posebne
zelje,i odmah mogu da prepoznaju,pravog "majstora",i da naprave razliku,izmedju njega,i nekog tetoviranog "kikireza".Mislim,da se kod nas,uglavnom o seksu,misli
na neki malo prozaican nacin.Seks odnosno,njegovo duboko poznavanje,predstavlja
jednu ogromnu sposobnost,da se pronikne u samu dusu zene,i da se tek tada,
zadovolje sve njene zelje i potrebe.

Iz navedenih razloga,nije uopste cudo,niti neobicno,sto zene koje zaista sa strascu
umetnice,uzivaju u seksualnim "vratolomijima",prednost daju sredovecnim ljubavnicima.Jedino oni,sa svojinogromnim iskustvom,svojim znanjem i umesnoscu,
svojom posvecenoscu lepotama seksa,jedino oni,mogu zenu odvesti u nebeske
visine,koje zenama stvaraju ugodjaj,da kada vode ljubav,dozive prosvetljenje svoje
duse,cineci im se,da su se nasle okruzene zvezdanim sazvezdjima.

Poštovani "lodre", čitam tvoje tekstove, ovaj me baš zaintrigirao, nisam pažljivo čitala od a do š, ali ono, da matori muški treba da vole mlade ženske, (verovatno sam izvadila iz konteksta, praštaj), to me nekako pomera iz mesta.
Ovaj moj stariji koji je eto već prevalio treću banku, imao devojaka tuštma i tma, sad se zaljubio u devojčicu koja je tek punoletna, i on meni priča, a ja ne bih da slušam, nekako mi muka, muka mi da matori momci muvaju mlade devojke, to mi baš odvratno ako me iko razume. Razlika međ parovima može biti nekih pet godina, tamo vamo, ko mlađi, ko stariji, ali dvadeset godina meni baš bolesno. Jes da će ovaj moj veliki sinak ovoj mladoj curi mnogo toga objasniti i na delu pokazati, ali meni nekako ipak bljak, sutra će on biti pet banki, a ona još uvek mlada i lepa, on će i dalje biti njen mecena ili ko zna šta već, ali, ona će i dalje biti lada i prelepa, a on će biti deda, kao Čaplin sa Unom, kao i mnogi drugi muškarci koji se hvale da i u 80-otj mogu da naprave decu ali im žena matora da rađa, ja, matora je da rađa ali je pored dede provela najbolje godine života, pa eto i omatorila usput, Grozota zaista

Ee,hvala vam Lorde "za to iskustvo"
kad...priroda je to sve podesila sama :)

Jel to neka nova disciplina- za Ginisa raspisana?
Planinarenje?
Neboderstvo?
meni se čini simulacionim amaterstvom
takva "ljubav"- sa greskom :)

Koliko ćete li još izgovara smisliti i nama prodavati,sa sve puno simpaticnosti,
svoje apetite opravdavati,
al vas moram razocarati,
reklamaciju vam ispisati,
"zvezde se broje"
tek kad se duse iz 2 tela spoje,
dodju same ne mora nikakav "Velemajstor" da ih pozove,
i gore,nikad se do kraja ne prebroje..
...kad se dvoje iskreno zavole... :P
:bye:

Bogami, Lorde, dobiste preko nosa od naših dama, kojima se i ja pridružujem....Samo spominjete seks, ni reč o ljubavi..".žene dožive prosvetljenje svoje duše u seksu sa majstorom, ne sa tetoviranim kikirezom.",...nemate Vi pojma da žena može ljubavlju da prosvetli svoju dušu, ne seksom....s vremena na vreme pisete o seksu, čednim devojkama, prostitutkama...da li Vam to nešto govori?? i na kraju, molim Vas da ne vređate nas - žene ovakvim plitkim tekstovima, jer izazivate ako ne prezir, onda podsmeh sigurno, zbog osnovnog nepoznavanja žena.

Samo jedna maaala korekcija postovana Soradze,od mene nije dobio preko nosa,jer je svaki slican pokusaj

(te brushalteri/bezbrusalteri,te letnji vetar,i kakav li je sve vec izgovor nas Lord u Blog do sad stavio svojim mukama...)

je beskrajno simpatican-dečački
kao kad se kamči
omiljeni slatkiš :)

ali slatkis ne ide pre rucka,
i ne moze da se ruča-čokolada !
No,no ,Lorde!
:zcepanje:

...Meni se čini da je za neke muškarčine , intelektualčine , kao u onoj narodnoj zavrzlami , koja kaže , da je su za takve prošle sve devojke sa kolačima , pa čak i babe....a to se svodi u prostoj rečenici : Momče za tebe i baba prošla sa kolačima , ti više nisi ni za vlažne snove , kad stalno javno imaš suve !....život ti je nekom majka ,a nekom surova maćeha !....otud silne neženje kod nas !

...ma za alavce , samohvalce , slatkiš ne ide ni pre , ni posle ručka !

Ja moram da se izvinim,svim mojim dragim virtuelnim prijateljicama,sa ovoga casnog foruma.Ja molim sve one,koje
citaju moje postove,da mene ne poistovecuju sa onim cinjenicama o kojima pisem.Dakle,ja ne pisem ono sto JA
MISLIM,niti ono,STO JA RADIM.Ja pisem samo stvari,koje razmatram sa strucne strane,obzirom,da sam po struci,
klinicki psiholog.Ja se ponovo izvinjavam,ako je neka cenjena matrona (starija dama),nasla neko neslaganje sa
mojim iznosenjem,nepobitnih cinjenica.

Sto se tice tvrdnje,naseg pesnickog "slatkisa"Lady Dydy,da slatkis ne moze da se konzumira pre rucka,ja odgovaram, (sada u svoje licno ime),da moze i pre,i posle rucka,a da moze i da zameni i SAM RUCAK.
(sada

Lord Gledston;bt277584:
Ja moram da se izvinim,svim mojim dragim virtuelnim prijateljicama,sa ovoga casnog foruma.Ja molim sve one,koje
citaju moje postove,da mene ne poistovecuju sa onim cinjenicama o kojima pisem.Dakle,ja ne pisem ono sto JA
MISLIM,niti ono,STO JA RADIM.Ja pisem samo stvari,koje razmatram sa strucne strane,obzirom,da sam po struci,
klinicki psiholog.Ja se ponovo izvinjavam,ako je neka cenjena matrona (starija dama),nasla neko neslaganje sa
mojim iznosenjem,nepobitnih cinjenica.

Sto se tice tvrdnje,naseg pesnickog "slatkisa"Lady Dydy,da slatkis ne moze da se konzumira pre rucka,ja odgovaram, (sada u svoje licno ime),da moze i pre,i posle rucka,a da moze i da zameni i SAM RUCAK.
(sada

Lorde, nemojte nastavljati da se brukate!! Ovo čitaju inteligentni ljudi na blogu i na to treba da računate. I nemojte da se krijete iza svoje struke kada je Vaša mašta u pitanju. 27. jula 2015. ste pisali o "vrelim pantalonicama, koje otkrivaju svaku kovrdžicu, na onoj slatkoj maloj usekotini između butina"....i da Vas podsetim: ovaj blog posećuju vaspitani, kulturni ljudi, kreativci...i nisu zalutali!!! biće da ste Vi...

Da,da !
Svaka čast ovog puta za postovanu Soradze sto je nije mrzelo(kao mene) da konkretno navede i Lordove "letnje probleme". :)
Samo sam htela jutros reci da je stvar vise za "no,no!" i "pec ,pec!" nego za preko nosa (to se danas i kaznjava)
jer je Lord ovde jedno vrlo svesno- nevaljalo detence :)

kad vec pisem da se slozim i sa manirom autoritativnog vaspitavanja gospodina Loncara,da se slatkis "sluzi " kao nagrada lepog ponasanja decaka(i devojcica) :)

Poslednja izmena:
Lord zna da otvori ovakve polemike upitne sa stanovišta dobrog ukusa pa ih često ne komentarišem uopšte. Ovaj put ću napraviti izuzetak. Ja na ženu gledam kao kompletno biće, podjednako me privlači njen um kao i fizički izgled, pri tome godine uvek ne igraju presudnu ulogu. Kad se dvoje nađu i proradi hemija stvari se dese i nema tu pravila. Ako se ljudi iskreno i bezrezervno vole, ne treba ih prozivati ni osuđivati to je njihova stvar sve dok je dobrovoljno i u granicama zakona.

Opste je poznato pravilo,i tu niko nema pravo da se ljuti,da iznosenje i tumacenje,ma kojih cinjenica,nekoga mora da pogodi.Naravno da starije dame,kojima zivotni pescanik polako istice,imaju apsolutno pravo,da i ako ih niko nije prozvao,da se same oglase.Ima jedna divna narodna misao,koja glasi: "Ne pada sneg,da zatrpa breg,vec da svaka zverka,pokaze svoj trag".Inace,notorna je cinjenica (tu ne treba biti strucnjak),da starije matrone vole mladje muskarce
(i cesto ih izdrzavaju materijalno),a da stariji muskarci,vole mladje devojke (i cesto ih izdrzavaju materijalno). Dakle,
to je ta zivotna ravnoteza. Zivot je sve nase ljudske potrebe,brizljivo izbalansirao,i tu ne treba kontrirati,samom zivotu.

Naknadno moram da se vratim,na komentar,jedne nase matrone,cije komentare,citam sa postovanjem.Ona navodi,da sam negde u Julu cini mi se,pisao o nekim devojcicama,koje idu u vrelim pantalonicama itd.itd. Tacno je da sam o tome pisao.Ali neimenovana gospodja,ocigledno nije razumela,svrhu moga pisanja.Ja sam u tom blogu,nastalu modu,da mlade devojke idu polu gole,ulicama beograda,podvrgao ostroj kritici.Ja sam to izneo,kao nacin vulgarnog oblacenja,i ceo blog je bio u duhu kritike,postojeceg stanja,u oblacenju mladih.U drugom blogu,takodje sam veoma kriticno,
pisao o "modi",nosenja totalno iscepanih farmerki.Dakle,moja konstruktivna kritika,nedolicnog oblacenja,jednog dobrog dela,nase omladine,protumaceno je,sasvim pogresno,da sam ja proklamovao,i odobravo takvo oblacenje.
Takvo nakaradno tumacenje,jedne potpuno konstruktivne kritike,postojeceg stanja,u modnom trendu,potpuno je
i nedopustivo,upotrebljeno,kako bih ja toboze bio diskreditovan.ja hedino sto molim,sve one,koji zele da nesto kritikuju,da pre toga dobro,i sa razumevanjem,procitaju tekst,koji zele da kritikuju.

Meni se čini ,ovde nista Soradze nije kriva,
jer je Lord tad zapitkivao u svojim ogledima,
oko vernosti (koja to nije)
ugrozene izazovima,
"Kako da siroti covek i ostane veran,
u vulgarnos i neukus zagledan."

Al ogledi zato i sluze ,da se potvrde naucne istine,il da se dodje do nekih novih reakcija,
posmatranjem masovnih interakcija.
Al ja nisam ni kunić ni mišić
vec neko ko ogled razotkriva
i za čas pretvori ga u stihić .
hehe
http://forum.krstarica.com/entry.php/42807-DALI-DANASNJI-OZENJENI-MUSKARCI-MOGU-BITI-VERNI-MUZEVI

Back