- Poruka
- 26.434
Sta fali Sutomoru?
Pre bih se ne bih nikada vratio u Budvu.
Трауме из детињства. Средина и крај осамдесетих. Недостатак воде и струје..Ужас!
п.с. Никад нисам био у Будву.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta fali Sutomoru?
Pre bih se ne bih nikada vratio u Budvu.
a ti čim vidiš bg registarske tablice odma znaš da je za volanom baš beograđanin.Da, ima dosta arogantnih i bezobraznih ljudi.
Vozači su najgori u Srbiji.
Kad vidim nekog nepropisno parkiranog - ne moram ni da pogledam registracijske tablice - znam da je Beograđanin.Pre neki dan se jedan gotovo zabio u ulazna vrata zgrade, jedva smo ušli u zgradu, a parking ispred zgrade prazan...
А у Тивту?To što misle da su "centar sveta".![]()
Bila sam davno,...gradska plaža je bila betonirana, ostrvo cvijeća su zvali "ostrvo smijeća".А у Тивту?
Острво цвијећа (Михољска превлака) је било туристичко насеље. Један део острва је враћен Цркви и ту је обновљен манастир. Није прљаво, али не крости се за туристички смештај. Сада ту постоји и мала марина.Bila sam davno,...gradska plaža je bila betonirana, ostrvo cvijeća su zvali "ostrvo smijeća".![]()
Drago mi je!Острво цвијећа (Михољска превлака) је било туристичко насеље. Један део острва је враћен Цркви и ту је обновљен манастир. Није прљаво, али не крости се за туристички смештај. Сада ту постоји и мала марина.
Градска плажа баш и није неко место за купање, мада и она данас изгледа потпуно другачије него пре.
Нисам се купао на градској плажи, а јесте била у бетону. Данас изгледа овако:Drago mi je!
Nije mi tada grad ostao u lepom sećanju. Mda su ljudi bili stvarno divni.
Dobila sam pre polaska kući na poklon drvenu korpu cveća, sa mnogo čokoladica za put.
Sad izgleda prelepo!Нисам се купао на градској плажи, а јесте била у бетону. Данас изгледа овако:
![]()
zasto se vracati u grad u kome se bilo turisticki..kada se moze otici u neki drugi u kome se nije bilone bih se vratila u grad u kome sam bila , osim ako nije posao u pitanju ili potreba
Zašto se lepi trenuci ne bi ponovili, proširili, dogradili? Treba videti novo ali svakako se i vratiti tamo gde je bilo lepo i gde si se "pronašla" dokle god taj osećaj drži,zasto se vracati u grad u kome se bilo turisticki..kada se moze otici u neki drugi u kome se nije bilo
uvek tezim ka neceu novom ..novu drzavu.nove gradoveZašto se lepi trenuci ne bi ponovili, proširili, dogradili? Treba videti novo ali svakako se i vratiti tamo gde je bilo lepo i gde si se "pronašla" dokle god taj osećaj drži,
Putovanja su stanje duha a ne štikliranje destinacija i potraga za novim senzacijama po svaku cenu i kao ultimativni cilj.
Ne svidja mi se taj tip grada. Ulice su kao lavirint. Lako se izgubis. Kad voda nadodje moze da se probudis u Hr.
Ne svidja mi se taj tip grada. Ulice su kao lavirint. Lako se izgubis. Kad voda nadodje moze da se probudis u Hr.