U koji se vi grad nikada ne biste vratili?

Da, ima dosta arogantnih i bezobraznih ljudi.
Vozači su najgori u Srbiji. :D
Kad vidim nekog nepropisno parkiranog - ne moram ni da pogledam registracijske tablice - znam da je Beograđanin. :lol: Pre neki dan se jedan gotovo zabio u ulazna vrata zgrade, jedva smo ušli u zgradu, a parking ispred zgrade prazan...
a ti čim vidiš bg registarske tablice odma znaš da je za volanom baš beograđanin. :zroll:
e pa to i jeste problem
mnogi "beograđani" veze nemaju sa beogradom

@tema, Herceg Novi

Poslednja izmena:
Bila sam davno,...gradska plaža je bila betonirana, ostrvo cvijeća su zvali "ostrvo smijeća".😁
Острво цвијећа (Михољска превлака) је било туристичко насеље. Један део острва је враћен Цркви и ту је обновљен манастир. Није прљаво, али не крости се за туристички смештај. Сада ту постоји и мала марина.

Градска плажа баш и није неко место за купање, мада и она данас изгледа потпуно другачије него пре.

Острво цвијећа (Михољска превлака) је било туристичко насеље. Један део острва је враћен Цркви и ту је обновљен манастир. Није прљаво, али не крости се за туристички смештај. Сада ту постоји и мала марина.

Градска плажа баш и није неко место за купање, мада и она данас изгледа потпуно другачије него пре.
Drago mi je! :D
Nije mi tada grad ostao u lepom sećanju. Mda su ljudi bili stvarno divni.
Dobila sam pre polaska kući na poklon drvenu korpu cveća, sa mnogo čokoladica za put.

Drago mi je! :D
Nije mi tada grad ostao u lepom sećanju. Mda su ljudi bili stvarno divni.
Dobila sam pre polaska kući na poklon drvenu korpu cveća, sa mnogo čokoladica za put.
Нисам се купао на градској плажи, а јесте била у бетону. Данас изгледа овако:
392636293.jpg

zasto se vracati u grad u kome se bilo turisticki..kada se moze otici u neki drugi u kome se nije bilo
Zašto se lepi trenuci ne bi ponovili, proširili, dogradili? Treba videti novo ali svakako se i vratiti tamo gde je bilo lepo i gde si se "pronašla" dokle god taj osećaj drži,
Putovanja su stanje duha a ne štikliranje destinacija i potraga za novim senzacijama po svaku cenu i kao ultimativni cilj.

Zašto se lepi trenuci ne bi ponovili, proširili, dogradili? Treba videti novo ali svakako se i vratiti tamo gde je bilo lepo i gde si se "pronašla" dokle god taj osećaj drži,
Putovanja su stanje duha a ne štikliranje destinacija i potraga za novim senzacijama po svaku cenu i kao ultimativni cilj.
uvek tezim ka neceu novom ..novu drzavu.nove gradove

Back