- Poruka
- 388.205
Postoje ii neke od teorija zavere u koje verujete ?
I zašto verujete ?
I zašto verujete ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo u one koje su se dokazale u praksi, koje su naucno, ili cinjenicno potvrdjene, a ostale pratimo samo, ne verujemo bezuslovno u njih kako vi mislitePostoje ii neke od teorija zavere u koje verujete ?
I zašto verujete ?
Netransparentnost je dovoljna da tu nešto nije kako bi trebalo da bude....u to da obesmisljavaju prave stvari stavljajuci ih na gomilu sa bajkama
pa recimo ne smes sumnjati u to da su bili na mesecu , odmah kazu da si ravnozemljas
eto meni su sumnjivi njihovi dokazi da su bili na mesecu
takodje smatram da kemtreilsi mogu sadrzati i stetne supstance
a to sto se bogati dogovore ili svadjaju oko neke muvaze i ne smatram zaverama , to je biznis
samo u one koje su se dokazale u praksi, koje su naucno, ili cinjenicno potvrdjene, a ostale pratimo samo, ne verujemo bezuslovno u njih kako vi mislite
И похвали господар неправедног управитеља што вјешто учини; јер су синови овога вијека вјештији од синова свјетлости у своме нараштају.
vidi se da ti razmisljas, da ne analiziramo sad sve, vec samo kljucnu rec: vestina:Kod:И похвали господар неправедног управитеља што вјешто учини; јер су синови овога вијека вјештији од синова свјетлости у своме нараштају.
Eh. Šta je kod ubedjenja. Jače je od svake vere. A opet uvek i uvek zavera.... Jel šta zaista znači ta reč? Za ono što veruješ. ZaVera.....
Zanima vas kako sam iskopao ovaj stih iz knjige koju nikako nisam želeo da uzmem u ruke? Ili sam već negde izblebetao....
Pročitah vaš potpis. Zaveti su večni, jer smo Mi večni.... A šta je istina šta nije, zavisi opet samo od Nas...
I da, zašto jednostavno kad može da bude slož(e)no.... ali umesto da listam King James Bible, gurao sam točak vertikalnim mišem....
Luke
ovo gresis, zavera je protiv vere, odvlaci od vere, i to je cilj zaverenika, da vere ne bude, kada dodje sin covecijiZa ono što veruješ. ZaVera..
Budućnost? Na jednoj strani, koliko sam informisan ugradjivanje potkožnih pločica-čipova na ruke kreće od bolesnih i, bojim se, od nejači, i samo je pitanje čoveka koji će ih sablazniti (Matej 18,7), a svoju desnu ruku nije sebi odsekao (Matej 5,30), jer teško njemu koji decu prezre zbog lažnog otkrivenja. A na drugoj strani, ovo pitanje će neminovno doći na planetarni red samom globalizacijom trgovine, tj. raspolaganja zemaljskim materijalnim dobrima na jednoj strani, te dubinama ljudske duše na drugoj strani, veštih na obe, bezazlenih ni na jednoj. Ja moju veru ako zasnujem na budućnosti, kao pandan gorepomenutom, tj. u kontekstu vere, mogu samo da se nadam da postoji čovek koji će uvideti razliku izmedju primanja u sebe Reči Gospodnje, hleba života i odbijanja na sebe "žiga 666". Kako danas stvari generalno stoje, ljudi čekaju da djavo povuče svoj potez sa žigom 666, ili pak iznalaze računice da tim istim žigom inkriminišu omražene pojedince ili grupacije, da bi time imali alibi da se ne bave sobom, tj. povećali svoje šanse za spasenje negirajući tudje koje su i po drugim pitanjima problematične. Istočna crkva je oduvek znala za jadac, te je lažno otkrivenje ostalo i danas zabranjeno u pravoslavlju na službi. (Opširnije...)
ja to necu da radim, niti cu da budem zaverenikEh, da dočekamo i tog antihrista, pa i njegovu transformaciju u krokodila....
Radi se prakticnoj ''vestini'', tako kazu mnogi prevod, a ne ''mudrosti'Spojler: And the lord commended the unjust steward, because he had done wisely: for the children of this world are in their generation wiser than the children of light. Luke
da su bolnice ''lecile'' do smrti mnoge od kovida, samo zbog para koje su dobijale od vlade za kovid pacijente, i kovid smrtiU koje teorije zavere verujete?
Perhaps the most shocking example I’ve come across is the case of a perfectly healthy man involved in a car accident. In a talk with Stew Peters on Rumble, Benjamin Gord claims to have been given an unknown knock-out drug by the attending EMT and woke up on life support in a COVID ward.
He pulled out the vent all by himself, as he was unharmed from the accident. When he demanded to know why he’d been placed on mechanical ventilation, the shocked staff told him he was being treated for COVID.
u teorije ne
Ti bas dodjes kao dobra ilustracija posta pre tebe.Ja верујем да је Путин глобалиста и западни т.ј. Сорошев плаћеник, јер је Русија прва измислила вакцину против ковида.
Такође верујем да ова сахарска прашина не постоји, већ да су то сејали авиони. Е сад није ми баш јасно када су направили тако велике авионе да запраше баш сваки кутак Србије, али ваљда то бацају са велике висине.
Такође верујем да у Србији не би било загађења ваздуха, када бисмо успели да порушимо све авионе који лете нашим небом.
Такође верујем да ови лажни еколози потурају теорију завере да стране прљаве фабрике, домаће термоелектране и индивидуална ложишта наводно загађују ваздух.