U Kninu skinuta i poderana hrvatska zastava

Parra-Bellum

Buduća legenda
Poruka
40.087
U Kninu skinuta i poderana hrvatska zastava pored spomen križa poginulim hrvatskim braniteljima!

potrgana_zastava-1_536834S1.jpg

http://www.jutarnji.hr/vandalizam-u...im-poginulim-hrvatskim-braniteljima-/1068126/

-----------------------------------

Za ocekivati. Göbelsove metode opet na delu, Hrvati su dobili krila nakon oslobadjajuce presude generalima, pa traze izgovor da se rese i ono malo preostalih Srba kojih jos eventualno ima tamo. Ovo je 100% njihovo delo.

:bljak:

a šta drugo očekivati od "nacije" koja je nastala na genocidu, lažima, izmišljotinama, mitomaniji i patološkoj mržnji... zveri krvoločne su bili, ostali i biće...

ps: ponavljanje je majka mudrosti,

kada se neko prikloni pedofilsko - mafijaško - otpadničko - terorističkoj - sekti... svi grehovi će mu biti oprošteni (njegovo je samo da plati...)... a koliko će Srba poubijati, poklati, proterati, pokatoličiti... to je manje - više nebitno...

file.php

file.php

file.php

file.php

file.php

file.php

Cista namestaljka, kao i Rajhstag i 11. septembar!

Čudo neko kako je Hitler uzor celom demokratskom Divljem Zapadu. Bio nekada a isto tako ništa manje i danas.

Oba histori kanala su prenatrpana Hitlerovim nacističkim osvajanjima i služe za demokratsko uzdizanje i prosvećivanje najnovijih generacija Hitler jugend divljezapadnih omladinaca.

citam komentare na njihovim portalima, oni bi ponovo da ubijaju i proteruju, a garant je to uradio neko njihov da bi izazvao takve reakcije... nazalost uspeo je

od zveri se čovečnost i razumevanje ne može očekivati... samo nova nova zverstva i novi zločini...

a to se vidi iz njihovih maloumnih komentara... čak se i ne trude da to prikriju...

Ja ne znam kako srbi tamo uopšte mogu da žive , tj. da žive sa hrvatima. ja ne bih, ni da mi plate :whistling: (ništa lično)...
evo, probah da razgovaram sa njima na forumu, ali ni to mi ne ide- morah da ih stavim kolektivno na ignore.

ovde u sremu, u graduću gde živim, rvata nema toliko (tj. onih koji bi slavili presudu , hvaljen isus :mrgreen:) a i dvoje koje poznajem iz mešanih brakova se izjašnjavaju kao Srbi.

Volela bih da se ova dva naroda raziđu potpuno i da više ni jedan srbin ne živi tamo. Naravno, da se podigne veliki, lepi zid :super:

srbi žive u hrvatskoj. srbi koji su ošli za oluje također se mogu vratiti kad požele, svi odreda... osim onih koji su počinili ratni zločin

I tako su svi, srećni i zadovoljni, živeli do kraja života...

I braća Grim bi se složili sa tim...,

da se nije vodila i da se ne vodi protiv Srba u Hrvatskoj hajka,

a što je za malu decu pred spavanje bajka...

Poslednja izmena:
http://www.mondo.rs/s267886/Info/ex-YU/Pocepana_hrvatska_zastava_u_Kninu.html

Pocepana hrvatska zastava u Kninu

Udruženje branitelja traži da se nađu krivci za cepanje hrvatske zastave kod Knina.
v267886p0.jpg
Ilustracija (Guliver/Getty Images)

Udruženje hrvatskih branitelja obolelih od posttraumatskog stresnog poremećaja (PTSP) iz Knina saopštilo je da je hrvatska zastava pocepana kod slapa Krčić nedaleko od Knina i traže da se pronađu krivci, dodajući da neće više biti tolerantni prema takvima, piše hrvatski sajt Index.hr.

Hrvatska zastava kod slapa nasilno je spuštena u podnožje jarbola na kojem se vijorila i doslovno je raščupana i pocepana, navode branitelji u saopštenju.

Jarbol na kojem se vijorila zastava podignut je pored spomen krsta za sve poginule hrvatske branitelje od
Prevlake do Vukovara, podseća Index.hr.

"Ovo je još jedan u nizu sličnih cepanja hrvatske zastave u hrvatskom kraljevskom gradu Kninu na kojem se neko iživljava i to na hrvatskoj svetinji za koju su mnogi hrvatski domoljubi u domovinskom ratu položili svoje živote.

Nećemo više biti nimalo tolerantni prema takvima jer je očigledno da cepanjem hrvatske zastave vandali ne priznaju Republiku Hrvatsku, čiji su sigurno stanovnici i uživaju svi jednakopravne statuse u Hrvatskoj", kaže se u saopštenju.
:per::per::per:
Заставу поцепала ОЛУЈА.
Узмите ГОТОВИНУ и купите нову.

srbi nikad nece priznati tu genocidnu tvorevinu stvorenu na srpskoj zemlji....ali mene cudi stav srbije da priznaje tu zlocinacku tvorevinu stvorenu na srpskom etnickom prostoru

srbijanci nisu normalni.......to je kao da izrael prizna treci rajh...srbija treba povuci medjunarodno priznanje hrvatske i zavesti sankcije ustaskoj tvorevini

Back