U kakvom stanju uvece ostavljate kuhinju?

Kuhinju i dom uopste?
Ja sam navikla da prvo sve sredim, ukljucim masine koje se mogu ukljuciti :lol: pa onda na pocinak. Moram pa makar mi to bili i poslednji atomi snage.
Skoro sam imala goscu i kaze ona meni “Ti nisi normalna. Ja sve ostavljam za sutradan kad se naspavam”.
I sada se pitam da li sam normalna hahaha
Meni je normalno i jedno i drugo samo je stvar navike.
Kod merne je inace svaka stvar na svome mestu..danju nocu pa tako i kuhinja..sve operem, ocistim, prebrisem pod, da nista ne ostane za sutra
Volim ujutro kada se probudim da udjem u cistu i urednu kuhinju da skuvam prvu jutarnju kafu i popijem je na miru na terasi medju cvecem koje imam :)
Jedino ne ukljucujem ni masinu za ves ni za sudove preko noci ..niti ostavljam da se neko jelo krcka preko noci..jer volim da spavam na miru

Kao i većina vas, završim sve pred spavanje i ujutro kada ustanem volim da mi je jedina obaveza užitak - kafa i muzika. Radnim danom ne pijem kafu ali se ni ne lomim oko obaveza pre posla.

Deca noću nekada klopaju, muvaju se, jedu, piju, kuvaju, prave kolače, luduju... dogovor je da mogu da rade šta hoće ali da kada ustanem ujutro, kao i kada se vratim sa posla da zateknem sve onako kako sam im ostavila.

Po ovome, kad mi je gosca rekla da nisam normalna, ja sam njoj trebala reci da je prase :lol:
ne, nego je prase propalica 😂

gledam da sredim navecer
mislim ako ja kuvam onda i bude sredjeno
ako zmu i dijete brljaju samostalno
nek srede ujutro
najcesce to zmu tako i uradi jer on ustaje ko neki stalno zaposleni vampir ,
ja sam "dizajner" i to s ranim ustajanjem ne kapiram

Kako kad. Dovela sam sebe u stanje da nema moranja za stvari koje su u suštini manje bitne. Najčešće sve sredim ali ako nisam raspoloženja naveče ni ne moram. Nikad nije neki veliki haos,redovno sklanjam pa ako ostane neka časa ,tanjiric ili šolja od kafe nije smak svijeta.Svakako ne pijem kafu u kuhinji i ne gledam to 🙃

Kuhinju i dom uopste?
Ja sam navikla da prvo sve sredim, ukljucim masine koje se mogu ukljuciti :lol: pa onda na pocinak. Moram pa makar mi to bili i poslednji atomi snage.
Skoro sam imala goscu i kaze ona meni “Ti nisi normalna. Ja sve ostavljam za sutradan kad se naspavam”.
I sada se pitam da li sam normalna hahaha
Meni je normalno i jedno i drugo samo je stvar navike.
Tema za tetke :D

Prilozi

• FB_IMG_1693726139223.jpg
    FB_IMG_1693726139223.jpg
    127,8 KB · Pregleda: 5
Priznaj sad pred svima, da i ti baš kao i ja, popiješ mlijeko direktno iz tetrapaka da ne prljaš čašu u 23 kad je već sve oprano i složeno! :zper:
Možeš da si uslikaš, i pošalješ samoj sebi sliku svako jutro(da znaš od kada je fotka pegle da je isključena, mada imaš i EXIF info) ...
Mada ko zna kad ti može zatrebati...

Ja vrlo malo peglah u životu i nikad je nisam ostavio uključenu posle upotrebe, ili bilo šta drugo što bi bio potencijalni požar...

Možeš da si uslikaš, i pošalješ samoj sebi sliku svako jutro(da znaš od kada je fotka pegle da je isključena, mada imaš i EXIF info) ...
Mada ko zna kad ti može zatrebati...

Ja vrlo malo peglah u životu i nikad je nisam ostavio uključenu posle upotrebe, ili bilo šta drugo što bi bio potencijalni požar...
Odavno slikam sve kad krenem :D

Back