U kakvom secanju vam ostaje ovaj februar ove godine?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.494
Zavrsava se u sredu ♡ eto zadovoljna♡ sam sto je bilo lepo vreme ♡ uglavnom toplo prijatno fino ♡.
Brinu me najave uzasa na jesen (nece biti lekova plus nesto o struji bilo na tv ekranu) brine me sta ce biti sa Kosovom i Metohijom (vesti ponovo jadni Srbi tamo) inace danas je dan ♡bas ♡lep ♡♡♡.

Gde ste vi imali to nesto lepo ` gde ne bas tako lepo plus kako ostajete u mirni smireni da sacuvate sebe?

Poslednja izmena:
Zavrsava se u sredu ♡ eto zadovoljna♡ sam sto je bilo lepo vreme ♡ uglavnom toplo prijatno fino ♡.
Brinu me najave uzasa na jesen (nece biti lekova plus nesto o struji bilo na tv ekranu) brine me sta ce biti sa Kosovom i Metohijom (vesti ponovo jadni Srbi tamo) inace danas je dan ♡bas ♡lep ♡♡♡.

Gde ste vi imali to nesto lepo ` gde ne bas tako lepo plus kako ostajete u mirni smireni da sacuvate sebe?
Zbog politike sam davno prestao da se nerviram, i ne ferglam mnogo ni dnevnik ni škupštinu. Mada priznajem mi je skupština možda sada čak kao u devedesetim ponovo zanimljivija. Samo još fali Šešelj :lol:
To što je bilo lepo, će i ostati tamo gde je bilo lepo, tj. nešto i među mojim prijateljima na Instagramu i Fejsbuku :lol:
Kako ostajem da budem smiren? E pa balansiram između različitih strana, između emocija i racionalnog. I tako :lol: Nemam nikog bližeg od sebe :) i trudim se da svoje emocije, svoja osećanja, onu tamniju stranu života sačuvam samo za sebe. I da ne opterećujem druge "nekim svojim boleštinama " :lol:

Zbog politike sam davno prestao da se nerviram, i ne ferglam mnogo ni dnevnik ni škupštinu.
Cula sam ` zabrinula se sta ako lekovi budu potrebni na jesen te ih ne bude bilo 😕.
Mada priznajem mi je skupština možda sada čak kao u devedesetim ponovo zanimljivija. Samo još fali Šešelj :lol :
Volela bih da nam se kaze sta ce biti sa osobama koje imaju kuce u blizini odlaska na KiM ` htela sam da znam moze li se otici u posetu manastirima crkvama nasim na KiM ` zanima me sta ce biti sa obicnim osobama ne politika.

To što je bilo lepo, će i ostati tamo gde je bilo lepo, tj. nešto i među mojim prijateljima na Instagramu i Fejsbuku :lol:
:tick:
Kako ostajem da budem smiren? E pa balansiram između različitih strana, između emocija i racionalnog i tako :lol:
Kako uspevate u tome?

Orvelova 1984. ukratko, pre negp vrli novi svet, Hakslijev...

Cula sam ` zabrinula se sta ako lekovi budu potrebni na jesen te ih ne bude bilo 😕.

Volela bih da nam se kaze sta ce biti sa osobama koje imaju kuce u blizini odlaska na KiM ` htela sam da znam moze li se otici u posetu manastirima crkvama nasim na KiM ` zanima me sta ce biti sa obicnim osobama ne politika.

:tick:

Kako uspevate u tome?
Ne kažem da u dnevniku nema korisnih informacija. Evo npr. baš sve što tebe zanima, ali tvrdim da je veći deo dnevnika uglavnom politika koja može samo da te nervira.

Voleo bih lično da upoznaš moju smirenost :lol:

Back