U jakni i sa kapom na glavi

Ona Marge

Veoma poznat
VIP
Poruka
11.288
Za vikend nam bili prijatelji, dragi, ali se retko viđamo. Poslovi, porodica, obaveze, a i ne žive baš blizu, nekih 40 km od nas. Svaki put nam prija druženje, lepo se ispričamo, deca se lepo igraju... Poznajemo se desetak godina.
Pre ovog puta su bili kod nas pre nekoliko meseci. E sad, muškarac redovno kad uđe u kuću kod nas ne skine ni jaknu ni kapu. Prošli put mu mm rekao "daj jaknu da ostavim", on je nevoljno skinuo, kapu ostavio na glavi i tako prošlo celovečernje druženje od 4-5 sati sa večerom na stolu i u tanjirima. Nije prljav, nije smrdljiv, nije ni nezgodan, nije mu loša garderoba pa da ima razloga za komplekse, sasvim držeći lik. Cipele uredno izuva kad uđe u kuću. Njegova žena i deca se normalno ponašaju po tom pitanju skidanja jakni.
Bili smo i mi kod njih u gostima, tamo ne bude tako obučen. Razmišljam da mu nije hladno...ma nije, kod nas u sobi uvek temperatura od 24-26 stepeni. Stvarno ne znam razlog.
Šta mislite ?

Ахах, тако је Убле, а и нас не знаш.

Елем, тип мисли да ћете да га покрадете, а да завара трагове, сместио је и део новца испод капе. Не можете му ништа и тако се осећа безбедно.

Ti pitas nas umjesto da si pitala njega kad si imala priliku.
Bila je neprijatna situacija i kada mu je mm prvi put rekao da skine jaknu, nisam htela da pravim njemu neprijatno još više.

Ахах, тако је Убле, а и нас не знаш.

Елем, тип мисли да ћете да га покрадете, а да завара трагове, сместио је и део новца испод капе. Не можете му ништа и тако се осећа безбедно.
Ma ne misli , on je dobrica i nije stipsa kad su pare u pitanju. Osim toga, mnogo poslova smo zajedno radili, mnogo njegovih para je prošlo kroz naše ruke, mislim da ima puno poverenje u nas.
Btw, povremeno je skidao kapu da protrese kosu, ili da ohladi glavu, ali samo na par sekundi.

Не бих знао, има људи који сврате буквално на минут, типа курир служба, али да седе у гостима тако обучени са све капом, то већ не видох....
Имам ја рођаке, млади људи, који нас никад не дочекују у папучама и тренрекама кад идемо у госте.
Лепо се обуку, ципеле и све, поУштованије лол ...па мени и то мало чудно, али тако је.,
Смешно ми што повремено скида капу, смета му хаха, па шта ти мислиш да је у питању?

Не бих знао, има људи који сврате буквално на минут, типа курир служба, али да седе у гостима тако обучени са све капом, то већ не видох....
Имам ја рођаке, млади људи, који нас никад не дочекују у папучама и тренрекама кад идемо у госте.
Лепо се обуку, ципеле и све, поУштованије лол ...па мени и то мало чудно, али тако је.,
Смешно ми што повремено скида капу, смета му хаха, па шта ти мислиш да је у питању?
A jel operu i zube ?
------
nemam pojma šta da mislim, malo mi bezveze, ipak svi sedimo za stolom, pričamo, večeramo, pijemo kafu, stvarno ne vidim razlog. Za prošli put mi je palo na pamet da možda nije prljava garderoba, možda nije stigao da se presvuče, ali nije, onda kada se skinuo, nije bilo ništa čudno i neprihvatljivo. Sad, kada se to već drugi put dešava, postavljam sebi pitanja.

Pa jedino što mi pada na pamet je da se oseća nesigurno da ostavi jaknu negde gde je neće imati na oku. Nije da misli da ćete ga pokrasti :lol: možda mu je to trip svuda, od kafića preko kancelarija pa nadalje. A nosi nešto... postoji još opcija da je sa ženom imao neku vrstu rasprave pre dolaska te da je verovao da će se on sam zadržati 5 minuta i otići ali se to nije dogodilo. A ako je verovati nekima kad su cipele u pitanju, možda mu "kvari stajling" skidanje jakne, tj. toliko mu se sviđa :lol:

Znala sam da će neko da se osvrne na izuvanje.

и мени је чудно како му није врућина
ал и мој муж ретко скида јакнукад оде код неког
ја кад га питам за разлог, каже мрзи ме да се скидам, па после да се облачим :lol:
ај сад

А како једе у зимској јаки за столом?
Ako pitaš za mog gosta...sasvim normalno jer imamo veliki ovalni sto dužine 2 metra, širine metar, a bilo nas je četvoro odraslih i dvoje dece koja su povremeno sedala za sto.
Meni čudno što mu bar žena ne kaže. Ja bi mm sto puta poslala prostrelne poglede da makar kapu skine, a verovatno bi mu i rekla pred svima da treba da se skine. Ili bi mi bilo neprijatno, ako znam za razlog, pa bi ga pravdala kada izađe do wc-a nekim glupim izgovorima...ušinulo ga u leđima, ima upalu uha... A njoj to izgleda sve ok.

Па није он малоуман да не зна да му је вруће, а сигурно му јесте било вруће или неудобно, а сигурно је једва мрао, нарочито после клопе.

Прихватиш човека таквог какав је, ако кажеш да је добрица, нека седи и са бурком на глави...Ево и Лекса каже да се сигурније осећа са јакном на себи, као оне бабе што не дају ташну ни за живу главу, носе је свуда, да нам видите цвеће и башту, а оне понесу ташну 2 метра. Није сад илустрација из живота, ал знате на шта мислим, на тај тип ташнерки.

Poslednja izmena:
...pa odgovara mu tako iz nekog razloga...msm pitati ga ali obazrivo...s druge strane shto bi se time chovek opterecivao...davno,pre x godina, odsedela ja stojichki sa sve kapom na glavi u pozorishtu...tada bile u modi male kapice heklane pa josh cvet sa strane...kapa vunena,htela sam da crknem od vrucine al nikako da skinem kapu,sve po onoj pa dame ne skidaju kapu,sheshir il shta god...tako i on.ima chovek SVOJ razlog...:lol:

додуше и ја волим да носим торбицу пкачену нон стоп преко рамена, јер су ми ту телефони и марамице
ако извадим телефон, бојим се да ћу га заборавити

А можда да питаш њега?

Мсм сада ће да се развијају неке теорије завере, да се мозга сто година..

А и шта год да је у питању није ни битно, ако хоће нек седи и у скафандеру..

Back