U Iranu obešeno 11 dilera !!!

Poruka
23.131
Jedanaest ljudi osuđenih za trgovinu drogom, pogubljeno je danas vešanjem u zatvoru u gradu Širaz u Iranu.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/291670/U-Iranu-obeseno-11-dilera

E ovako se to radi sa shljamom i otpadom , a ne svedok saradnik , kuhrac , palac.................pa posle vrishte od smeha kako su shjebali (iskarali) sudiju . Ovakvim rigoroznim zakonom (u par oblasti) se zavodi red i zakon u jednoj zemlji , a drushtvo se chisti od shljama.

Svakim dannom sve vise podrzavam Iran. :ok:

*Vesaju ubice,dilere,izdajnike.....................
*Proteruju zapadne diplomate
*Sa Amerikancima nemaju nikakve diplomatske odnose vec 32 godine
*Teraju strah u kosti Saudijskoj Arabiji i ostalim Arapskim zemljama u regionu
*I pored ogromnih sankcija zapada njihova ekonomija nastavlja da raste
*Privode kraju projekat "nuklearnog naoruzanja"

:ok::ok::ok::ok::ok::ok:

Poslednja izmena:
Jedanaest ljudi osuđenih za trgovinu drogom, pogubljeno je danas vešanjem u zatvoru u gradu Širaz u Iranu.

E ovako se to radi sa shljamom i otpadom , a ne svedok saradnik , kuhrac , palac.................pa posle vrishte od smeha kako su shjebali (iskarali) sudiju . Ovakvim rigoroznim zakonom (u par oblasti) se zavodi red i zakon u jednoj zemlji , a drushtvo se chisti od shljama.

Podrzavam Iranske zakone za razliku od Siizma.

Који дивљаци, треба их збацити чим прије.

Ехуде Бараче, припремај раз-араче

Па ниси прочитала текст вероватно. Ево, ја ћу за тебе одвојити.
Iran je, sa Kinom, Saudijskom Arabijom i SAD među državama u kojima se izvrši najveći broj egzekucija u svetu

О обама, припремај егзекуторе...

Који дивљаци, треба их збацити чим прије.

Ехуде Бараче, припремај раз-араче
Тако је! Уместо да су им одсекли по који уд, извадили очи или одсекли им језике, они их бесе!

Нема ту никакве забаве за окупљену рају...

Прошле изборе је Ајхман Ажад једва добио, било је то налик оним изборним крађама пред слом црвено-црних код нас.

Зато треба бити оптимиста по питању колапса шиитске банде у Техерану

Mozda iznenadjuje, ali kazu da u Teheranu ima dosta narkomana. Uglavnom, sto se kazni tice, za preprodaju droge, a i druge zlocine, one se svakako moraju pojacati. Ne mora smtrna za sve i svasta, ali kada najgori olos izadje iz zatvora za dve-tri godine, onda to salje odredjenu, opasnu poruku.

Čedica nikako ne bi smeo da putuje u tu divlju zemlju.:mrgreen:

Прошле изборе је Ајхман Ажад једва добио, било је то налик оним изборним крађама пред слом црвено-црних код нас.

Зато треба бити оптимиста по питању колапса шиитске банде у Техерану

Одговори ми на пост. Немој да си лицемер!!! Ајде, ајде. Немој да шаљем Лудог Милојка!

Одговори ми на пост.
Па ја сам против САД у много чему. Навешћу 2 ствари

1) Њихова хришћанска кампања у Ираку 2003-презент.

2) Њихово дивљаштво у области Death Penalty где се рангирају са Белорусијом, Конгом, Кином и сличним земљама примитивних племена.

Једино браним САД у областима где их нападају гори од њих. На пример када неки шабан из Вулинове странке дође и каже да је Русија далеко моћнија економија од САД.
Тада волим да их информишем да је ствар обратна, и да је амерички бдп 15 пута већи.

Па ја сам против САД у много чему. Навешћу 2 ствари

1) Њихова хришћанска кампања у Ираку 2003-презент.

2) Њихово дивљаштво у области Death Penalty где се рангирају са Белорусијом, Конгом, Кином и сличним земљама примитивних племена.

Једино браним САД у областима где их нападају гори од њих. На пример када неки шабан из Вулинове странке дође и каже да је Русија далеко моћнија економија од САД.
Тада волим да их информишем да је ствар обратна, и да је амерички бдп 15 пута већи.

Мож да буде већи и 50 пута....видели смо у Сомалији како пролазе пирати. А не.....блек хок даун, блек хок даун.....мама,мама....што сам долазио у Сомалију, шта ми је то требало?!

Иначе, српска влада после 2000-те има већи бдп од америке и енглеске заједно, да ти ја кажем.

Back