Sad verovatno se ljudi čude šta ja ovo i zašto...E pa ovo je zato što mislim da ljudi moraju da se suoče sa činjenicom da nisu svi ljudi strejt i da ničeg nema strašnog i neprirodnog u tome.
Kada sam dosao na ovaj forum planirao sam da ne pravim neku veliku stvar o tome što sam bi jer nije,stvarno nije velika stvar...Da sviđaju mi se devojke,sviđaju mi se i momci,pa šta sad...Ali očigledno da ima previše ljudi koji misle da je strejt defolt i svako ko to nije je neki tamo perverzni vanzemaljac i gmo hibrid uvežen sa zapada...Epa ja sam organski uzgajan,domaći prizvod...a o perverzijama nećemo ovde...mada nisam nešto perverzan XD
Oni koji su se nadali da će da čitaju sočnu homoroetiku ovde će se verovatno razočarati jer je neće biti nešto...ustvari planiram da pišem o osećanjima,mislima,o prihvatanju i negiranju sekualiteta,o tome kako izgleda zaljubljivanje u osobu istog pola u okolini koja je relativno homofobična...o autovanjima i reakcijama na njih,o strahovima,nesigurnostima...o stvarima koje su intimnije od seksa i privlačnosti ali su nerazdvojive od nečije sekualne orjentacije.
Nisam nešto naočito otvoren,ovako kao osoba,volim da tako lične stvari zadržim za sebe i nije mi baš najlekše da pišem o tim stvarima ali mislim da moram jer je to jedan od najboljih načina da srušim predrasude i razne fiks ideje koje ljudi imaju.
Znam da će me neki ovde napljuvati pošteno...I baš me briga.Nisam ja osetljiva,krhka dušica koju pogađaju gluposti nekih tamo ljudi sa interneta jer da jesam ne bih ni radeo ovo.