U Grčkoj ubijen britanski turista

Zapadni susjed

Elita
Banovan
Poruka
17.686
Na grčkom ostrvu Zakintosu danas je ubijen jedan britanski turista dok su četvorica mladića teško ranjena u sukobu sa dvojicom domaćih taksi vozača.

Do krvavog obračuna je došlo pošto su britanski turisti, inače mladići dvadesetih godina, laserom zaslepljivali dvojicu taksista, dok su doručkovali u jednom restoranu brze hrane.

Posle nekoliko upozorenja da prestanu da ih uznemiravaju, jedan taksista je iz kola uzeo nož i na licu mesta usmrtio jednog turistu iz Britanije, dok su ostala četvorica završila u lokalnoj bolnici sa teškim povredama, javile su agencije.

Na ostrvu Zakintos, inače, svake godine letuje desetine hiljada mladih iz Velike Britanije.

Policija je posle kraće potrage pronašla i uhapsila dvojicu taksi vozača i istraga je u toku.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/265677/U-Grckoj-ubijen-britanski-turista

Izgleda da kriza u Grckoj rezultira opasno kratkim fitiljem lokalaca :sad2: kad su spremni radi sitnice ubiti... turisti, welcome to hell...

Jedan je Jadran, ah, eh.... :heart:

Ne bi ih ni primetili Grci !
Sami su tražili kurrca.....

Opšte je poznata činjenica da se Britanci ponašaju kao najveća stoka i gde god se pojave prave probleme. Bilo da je sukob sa lokalcima, ili nešto treće. Uglavnom dolaze na odmor da bi se napijali i da bi se qrčili i provocirali. Jel su ih ovi lepo upozorili? Jesu, međutim ovi su nastavili da se qrče. Tako su prošli i u Turskoj pre par godina kada su nasred nekog trga u Istambulu brisali dupe sa turskom zastavom. Bilo je čini mi se 2 ili 3 mrtvih. Gde god da se pojave Britanci prave probleme (Grčka, Turska...). Zato postoji ona izreka: Kada vidiš Britance, shvatiš kakva su Rusi gospoda. TAko je pre par godina na Zakintosu jedan Britanac bio spaljen od vrata do pupka. Da se normalno ponašaju kao pravi turisti niko ih ne bi ni primetio.

Izgleda da kriza u Grckoj rezultira opasno kratkim fitiljem lokalaca :sad2: kad su spremni radi sitnice ubiti... turisti, welcome to hell...

nisam sigurna da li je to tacno ali nas su grci upozoravali na bahate engleze kada svaki put, englezi su ubili svedjanina na plazi, izmedju sebe ... ja im se sklanjam

ne mogu da se setim da li je afera sa grkinjom bila isto na Zakintosu

Opšte je poznata činjenica da se Britanci ponašaju kao najveća stoka i gde god se pojave prave probleme. Bilo da je sukob sa lokalcima, ili nešto treće. Uglavnom dolaze na odmor da bi se napijali i da bi se qrčili i provocirali. Jel su ih ovi lepo upozorili? Jesu, međutim ovi su nastavili da se qrče. Tako su prošli i u Turskoj pre par godina kada su nasred nekog trga u Istambulu brisali dupe sa turskom zastavom. Bilo je čini mi se 2 ili 3 mrtvih. Gde god da se pojave Britanci prave probleme (Grčka, Turska...). Zato postoji ona izreka: Kada vidiš Britance, shvatiš kakva su Rusi gospoda. TAko je pre par godina na Zakintosu jedan Britanac bio spaljen od vrata do pupka. Da se normalno ponašaju kao pravi turisti niko ih ne bi ni primetio.
Ziva istina.Video sam licno ponasanje Britanskih turista na Krfu.Bahatije ljude nikad nisam video.Imali su srecu da su Grci sa Krfa jako miroljubivi i dosta se razlikuju od ostalih Grka,koji su mnogo temperamentniji

Ne znam bas, Britanci jesu bahati, to stoji, ali i Grci su daleko od cvjecki, plus su i oni takodjer bahati i bezobrazni.

Kako bi bilo da su npr. turisti prosle godine izboli nozevima lokalce koji su ih ucjenjivali i prodavali im benzin za 5 eura litar?

Kriza je dodala faktor nesigurnosti, stalne su blokade, strajkovi, protesti, nasilje, te zracne luke ne rade, te nema goriva, te lokalci nadrkani...

Ovi momci jesu provocirali, da su ih taksisti pobacali u more shvatio bih, ali da ih bodu nozevima nasmrt, e to ne shvatam.

Zayebano. Al' dobro, uvijek imate Dunav i Adu Romanliju, za vas nije frka. :heart:

E moj jadniče...ne bi više na smrdljivi Jadran otišao da je sve džaba + plus da mi plate neku kurvu Hrvaticu za svih 10 dana odomora. Naročito ne bih otišao na tvoj Jadran...

Grčka je Grčka...bila i ostala. Ove godine preporučujem Grčku i Tunis. Bio video i uvek ću se vraćati...
A ovo za Engleze...ko ih **** dobili su šta su hteli...

Zajednicki komentar svih nasih turista koji su otisli u Tunis - "nikad vise" :lol:

Ne bi ti otisao, naravno, Jadran i nije za tebe nego za normalan svijet kojem ti evidentno ne pripadas.

Kaj su Englezi "dobili sto su trazili", trazili su da ih netko zakolje? Svasta. Jesu li to standardi kakvi i u Srbiji vladaju?

Ovo bude reklama za grcki turizam samo takva. Nije zalud ona izreka "prop'o ko Grcka".

Jedno pitanje. Kako Grci nisu izboli srpske turiste, nemačke, ruske (koji su isto poznati kao alkosi, ali nisu bahati kao stoka engleska), francuske, nego baš britanske? Gde god se pojave Britanci nastaje sranje, jer namerno provociraju i qrče se, pa kada dobiju preko lajavih labrnji ili ne daj Bože završe mrtvi kao sada, onda kukaju i žale se na Grke, Turke, ove one. Pre par godina bio sam na Oktobarfest-u u Minhenu. Isto su neki Britanci fasovali gadne batine, imali su povrede opasne po život. Zašto? Zato što su onako pijani počeli da pišaju po ljudima, i da ih gađaju hranom. Da se normalno ponašaju, niko ih ne bi ni pipnuo.

Poslednja izmena:
Ziva istina.Video sam licno ponasanje Britanskih turista na Krfu.Bahatije ljude nikad nisam video.Imali su srecu da su Grci sa Krfa jako miroljubivi i dosta se razlikuju od ostalih Grka,koji su mnogo temperamentniji

Tačno tako. I ja sam isto pre 2 godine bio na Krfu i video sam ih u 1 popodne kako pijani bauljaju i povraćaju na sred ulice. Pa se deru, pa provociraju, bacaju smeće po ulici. Kavos se zove mesto gde se oni skupljaju na Krfu. I niko na Krfu ne pravi probleme, iako ima i Francuza i Nemaca i Srba i mnogih drugih, samo oni.

nisam sigurna da li je to tacno ali nas su grci upozoravali na bahate engleze kada svaki put, englezi su ubili svedjanina na plazi, izmedju sebe ... ja im se sklanjam

ne mogu da se setim da li je afera sa grkinjom bila isto na Zakintosu

Jeste. Kada ju je pijani Englez uhvatio za zadnjicu i posle počeo pred njom da maše polnim organom. Pa ga je malo spržila, od vrata na dole. Više mu neće tako nešto pasti na pamet.

... ajmo turistiiiii, gdje steeee....

r482314_2462359.jpg

Један јесте, и леп је. Само није за нас. Нисте успели да уверите многе у Србији да вам је туризам важнији од шовинизма.

А и рекламирати своје на основу туђих лоших (мада је питање шта је лоше када неко не уме да се заустави са иживљавањем) потеза...непроцењиво.

Један јесте, и леп је. Само није за нас. Нисте успели да уверите многе у Србији да вам је туризам важнији од шовинизма.

А и рекламирати своје на основу туђих лоших (мада је питање шта је лоше када неко не уме да се заустави са иживљавањем) потеза...непроцењиво.

Ide repka! Pogodio si u srž, samo on je toliko tupav jer misli da svako ko ne ode na njihovo usrano more da će letovati na Adi. Ja sam u junu bio 2 nedelje u Grčkoj i niko me nije popreko pogledao, a pričao sam srpski (ekavicu), i nosio sam majicu sa srpskim grbom. Kako mene niko nije isekao, ubio, prebio? Nego naš dragi susjed po svom starom dobrom običaju sere i lupeta. Misli verovatno da niko više neće otići u Grčku nego će svi kod ustaša da odu. Retard.

Poslednja izmena:
Ide repka! pogodio si u srž, samo on je toliko tupav jer misli da svako ko ne ode na njihovo usrano more da će letovati na Adi. Ja sam u junu bio 2 nedelje u Grčkoj i niko me nije popreko pogledao, a pričao sam srpski (ekavicu), i nosio sam majicu sa srpskim grbom. Kako mene niko nije isekao, ubio, prebio? Nego naš dragi susjed po svom starom dobrom običaju sere i lupeta.

Није он тупав, он ради у интересу своје земље. Можда користи понеки ударац испод појаса али не толико страшно, више да проба колико судије дозвољавају.

Својевремено сам прошао Јадран од Аде Бојане до Копра, Хвар, Брач и Пељешац су били пуни омладине из Београда, сви су лепо трошили и лепо се проводили.
Али, то је било некада. Тога више нема. Сада се свако ко жели да развија туризам мора борити да понуди лепше, боље, јефтиније, интересантније. А не да нуди нешто што је "мање страшно него убиство".

Није он тупав, он ради у интересу своје земље. Можда користи понеки ударац испод појаса али не толико страшно, више да проба колико судије дозвољавају.

Својевремено сам прошао Јадран од Аде Бојане до Копра, Хвар, Брач и Пељешац су били пуни омладине из Београда, сви су лепо трошили и лепо се проводили.
Али, то је било некада. Тога више нема. Сада се свако ко жели да развија туризам мора борити да понуди лепше, боље, јефтиније, интересантније. А не да нуди нешто што је "мање страшно него убиство".

Kod svih njih postoji jedna karakteristika, a to je da ako neko popljuje njihovu obalu i more, taj će ostati kod kuće celo leto i ići će na Dunav i Adu. To je ipak odlika glupavih ljudi.
Toga neće biti još dugo, dugo. Danas omladina ide ili na Halkidiki ili na grčka ostrva ili u Crnu goru. Sve u svemu, Hrvatska se neće nas nagleadti, džaba im i reklame i bilbordi. Nije narod blesav, zna narod ko su Hrvati. Ako ćemo iskreno i kod njih je prošle godine ubijena i silovana Australijanka čini mi se pa se tada dotični nije javljao. Evo pre par dana je umrlo 8 ljudi u Zadru. Samo je tada ćutao kao... Da ne upotrebljavam vulgarniji izraz.

Back