U Dubaiju pronadjena devojka sa slomljenom kičmom

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
20.986
Konačno poznato u kakvom je stanju Marija kojoj su slomili kičmu u Dubaiju: Ničeg se ne seća, ne prepoznaje bližnje
Marija Kovalčuk, Ukrajinka sa teškim povredama kičme, trenutno je na lečenju u bolnici u Dubaiju i nije puštena na kućno lečenje kako se isprva pisalo.

Iako su mediji preneli da se vratila kući, njena porodica demantuje to i tvrdi da je Marija i dalje na lečenju u Dubaiju, gde prolazi kroz dugotrajnu rehabilitaciju. Dosad je imala osam operacija, a čeka je još jedna. Osim ozbiljnih telesnih povreda, zadobila je i tešku povredu glave, a prema rečima lekara, ne seća se šta se dogodilo i ne prepoznaje bliske osobe.

Lečenje je veoma skupo, a dnevni troškovi bolnice dostižu i do 1.000 dolara. Ukupna suma mogla bi da pređe 125.000 dolara, ali postoje indicije da bi država mogla preuzeti troškove ako porodica to ne može da pokrije.

Slučaj je od početka obavijen misterijom. Spekulisalo se o mogućoj povezanosti Marije s elitnom prostitucijom, što je u Emiratima zabranjeno, pa čak i o navodnoj isplati da ćuti — ali takve tvrdnje više niko javno ne komentariše. Porodica se povukla iz medija, a sve objave koje su sugerisale nasilje ili zloupotrebu nestaju s mreža.

https://mondo.rs/Zabava/Zvezde-i-tr...valcuk-kojoj-su-polomili-kicmu-u-dubaiju.html

Sabina Agalarova, sestra poznatog ruskog pevača, tvrdi da je Marija imala profil na sajtu za eskort devojke. Kako kaže, saoseća sa Marijom zbog onoga što se dogodilo, ali tvrdi da je takav ishod bio neminovan s obzirom na posao kojim se Marija bavila.

Kako kaže Sabina, Marija je otvoreno objavila cene svojih usluga i pristala na sve što su klijenti tražili, bez obzira na broj učesnika i vrstu aktivnosti.

"Na njenom profilu sve moguće orgije i izopačenosti bile su navedene sa znakom ’plus’ – što znači da je sve dozvoljeno, bez ograničenja u broju ljudi i aktivnosti", tvrdi Sabina.

Nakon njene ispovesti pojavili su se navodi da je sprovedena istraga Marijinog Telegram kanala Mash, gde je nudila usluge za odrasle u Barseloni za 500 evra, bez obzira na pol ili broj klijenata. Takođe, navodno, oni izveštavaju da je imala problema sa zavisnošću od ilegalnih supstanci.

Prema Telegram kanalu Mash, 20-godišnjakinja je navodno učestvovala u orgijama u Dubaiju i zarađivala za život kroz pružanje se*sualnih usluga, specijalizujući se za ekstremne fetiše. Međutim, prijatelji Kovalčukove negiraju da bi manekenka učestvovala u ovim zabavama.

https://mondo.rs/Zabava/Zvezde-i-tr...ljavanje-u-dubaiju-pronasli-je-unakazenu.html

1747353953510.png

šteta

Dubai - grad bluda i nemorala
Beograd je samo odmor nasih devojcica koje rade u Dubaiu...estradnih poznanica...

Tako da sve to imas i u BG...
Popust naravno....ako si provaljen kao diskretan..
Nisi Sheik, nego Gala...

Sad svida mozes da nadjes sestru iz komsiluka, tj ponudu da izgleda kao da kitu nije videla, a da se razara , vise ni vezivno tkivo ne moze da podnese svete egzibicije....
Nekad su te starije dace sluzile da se na njima tinejdzeri isprobaju i uce, to im je bio fetish...nista preko 16 , jedna Marija iz komsiluka, mi je pricala na letovanju, iako nisam imao 16, nisam bio lepotan, tada,pa nisam usao u njenu kolekciju , ali je bilo drugih Snezana ili kako su se vec zvale, , ne sa fetishem, kao Marija, ona je bas imala brojku , ja mislim par hiljada tih do 16...dok ove ostale su klasika slatkisi , ono 3 4 momcica od 16 pa se posle nadje i smiri...

|Inace sestre iz komsiluka, je termin za punoletne, znaci imaju i preko 23 godine devojke samo izgledaju decije....u nekom elementu....ja ne bih rekao decije jer mislim da se to ne trazi , valjda se ne trazi , nego izgledaju nevinkasto...to bi razumeo , negovanije, odrzavanije...
Kad je vidis jedra , a ima 24, sine .....to je valjda to , devojka iz komsiluka....

Pokusao sam nesto na brzaka da nadjem na netu , sto bi izgledalo tako , ali ne radi mi google search kako treba, tako da
1747371248712.png

Ovo je 23ojka...silikona svuda, usne, korekcija usiju , nemam pojma , ovako na brzinu mozda je i trans, tj musko...

Poslednja izmena:
Dok sam cekao drugare u RC , i oni zavrsavaju neko net igranje, ja odem na online striptease sajt...i svojim ocima vidim kako je devojka dobila tip od 40 000e tog trenutka....sto se i videlo na njenom licu ,
Devojka je ruskinja ali se preselila na par meseci u Dubai....
Imala je ogromne prihode od striptiza, to se vidi iz istorije svake striperke, pogledas kad vidis da zvekne u tom trenutku 40 000e...
Zenska je imala goals, ciljeve, letovanje, kuca od milion evra, ostvareno , automobil ferari, ostvareno , listu poklona, to ne znam, tu se ne viedi sta joj je kupljeno od te liste, biznis aktivnost, 2xpo 500 000e...znaci zvanicno je uzela na svoje goals, preko 4 mil evra....
Ta zenska, sto je dobila 40 000e u tom trenutku dok sam cekao drugare...
A nije pobednica, nijedne godine po prihodima...
Ali je lepa to sigurno

Ja samo mogu da dodam,na sve ovo, da im j..o pas majku, u sred p.č.e, onu bolesnu, maloumnu. Sve bi ja to po kratkom postupku. I, ove što traže, i ove, koji pružaju, (zamisli) usluge. Usluga je, kad te ugosti ugostitelj u hotelu,ćevabdžinici, trgovac u marketu, automehaničar, frizer...
Oni poremećaj nazivaju uslugom 🤮🤮🤮
Pun k.r.c, umno poremećenih spodoba, u ljudskom obliku. Psihopate treba spaliti.

Back