U DOBRU I U ZLU

Čujem da želiš opet da mi se vratiš,
da me opet kao nekad zavedeš,
da nikada nikog, tako volela nisi
i da nikada ni sa kim ti lepo nije bilo,
kao ove tri godine sa mnom.

Ne...

Ne draga moja, ja više neću biti tu,
kao što sam uvek, za tebe bio,
uvek uz tebe i u dobru i u zlu.

Ovog puta odlazim ja...

Odlazim prvim vozom, negde daleko,
daleko... u nepoznato i ne vraćam se,
nikada više.

Ti si kako kažeš, svoju sreću našla,
sada je na mene red.

iamblond;bt250920:
kako ja vidim stvari...nećete vi nikuda...cure vas okupirale...i nema vama više bježanja.....:zcepanje::zcepanje:

Ma kakvi, tek sad imam zašto da ostanem. Šta jedan muškarac može više da poželi,
od mladosti i iskustva suprotnog pola, pogotovo ako je okupiran, opkoljen, tom lepotom.:hahaha::hvala:

Silton;bt250938:
Ma kakvi, tek sad imam zašto da ostanem. Šta jedan muškarac može više da poželi,

od mladosti i iskustva suprotnog pola, pogotovo ako je okupiran, opkoljen, tom lepotom.:hahaha::hvala:

eh muško muško.....:zcepanje::rotf:....koliko mu malo treba....pa se odmah predomisli ...ma kao neka mlada...pa malo bi...pa malo ne bi...teška je odluka bila....hahahahahahah....:rotf::rotf:...ne bih ja bila u vašoj koži kraj tolikih dilema i trilema....:zcepanje::zcepanje::brus:

iamblond;bt250940:
eh muško muško.....:zcepanje::rotf:....koliko mu malo treba....pa se odmah predomisli ...ma kao neka mlada...pa malo bi...pa malo ne bi...teška je odluka bila....hahahahahahah....:rotf::rotf:...ne bih ja bila u vašoj koži kraj tolikih dilema i trilema....:zcepanje::zcepanje::brus:

Što da krenem u nepoznato, kada mi je ovde sve potaman i poznato.:D
Mada, da, kada je izbor veliki, teška je odluka.:hahaha:

Back