U čemu su sve žene bolje od muskaraca?

• Začetnik teme Začetnik teme Sara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U eri "muske ruke" misica i maco tipa koji nude sve osim osecaj da je zena prvo čovek a posle sve drugo postavja se pitanje u cemu smo mi bolji?

-Usprkos ustaljenom mišljenju, istina je da su žene bolji vozači. Istraživanja su pokazala da muškarci mnogo češće sudeluju u opasnim sudarima.

-Žene bolje komuniciraju. Dok prosečan muškarac tokom dana upotrebi 7000 reči, žena ih izgovori čak 20 hiljada.

-Žene se bolje prilagođavaju. To može biti posledica tradicionalne podele među polovima,muškarci teže pristaju na promene jer ne žele priznati da im nešto nedostaje.

-Žene su bolji šefovi. Ova tvrdnja je pomalo kontroverzna, ali mnogi stručnjaci smatraju da je ispravna jer žene znaju slušati, bolji su mentori, lakše rešavaju probleme – a sposobne su i obavljati više stvari istovremeno.

-Žene su bolje u traženju utehe.Istraživanje među 2000 ljudi pokazalo je da žene mnogo češće razgovorom rešavaju probleme od muškaraca. U 53 posto slučajeva žene će s prijateljima razgovarati o onome što ih muči, a samo će 29 posto muškaraca učiniti to isto.

- Žene više napreduju u evoluciji. Nedavno provedeno istraživanje pokazalo je da žene evolucijom postaju sve ljepše, a muškarci se ne mijenjaju.
- kuvanju, organizaciji i kazu zavodjenju!

Slažete li se s ovim tvrdnjama? Biste li dodali nešto u čemu su žene bolje od muškaraca ili smatrate da nešto od ovoga nije tačno? Komentarisite!
Era "patriarhata" je u modernom svetu završena tamo pre negde 50 - 70 godina
Žene su oprezniji vozaći, ali i neodlučne u situacijama, kada je potrebno brzo reagirati. Muškarci češće sudeluju u sudarima jer su češće i pod utecajem opjnih supstanci, pogotovo alkohola, pa precene svoje sposobnosti i voila.
Nije bitna kvantiteta reči, nego kvaliteta.
Tri puta (prvi put, poslednji put i nikad više) sam imao ženu za nadzorni organ na jednom projektu. Komunikacija je zavisila od punog meseca, PMS te "krastavca"
Muškarci rešavaju svoje probleme bez da pitaju svoje prijatelje za mišljenje. Žene prvo pitaju svoje prijateljice za mišljenje, tek onda rešavaju problem. Ako je to problem sa svojim mužem i rešavaju ga po savetima prijateljica, obično sledi razvod braka.
Žene su lepše od kad su muškarci izumili plastičnu hirurgiju.
Najbolji kuvari sveta su muškarci, ne žene. Organizacija zavisi, obično su žene pedantnije, ali izgube "smisao" zbog traženja dlake u jajetu. O zavođenju nemam pojma, ja sam samo jednom zavodio ženu, vidio da ne znam i odustao, nikad me nije zavodila žena, pa nemam pojma kako to izgleda.

Definitivno su žene bolje na područjima zravstva, školstva i socialne skrbi.

Žene analiziraju bar duplo više i isto toliko komplikuju tim raznim analizama. Mislim da je jednostanija komunikacija sa muškarcima nego sa ženama.
Saglasna.
Imam poznanicu koja uvek i sve analizira.
Ako nije onako kako je ona zamislila, a komplikovana je do zla Boga, odmah je ovaj drugi; ' imao problem u detinjstvu, bio zlostavljan u porodici, a psihopata pod ovaezno' Sreća što je jako dugo znam, znam sve njene poteze, promene raspoloženja, i mogu lako da je 'presećem' kada vidim kuda vodi njena priča, Inače, ima dušu kao svemir, ali ta analiza, proizvoljna i prilagođena njenom trenutnom stanju, otera sve od nje.

Era "patriarhata" je u modernom svetu završena tamo pre negde 50 - 70 godina
Žene su oprezniji vozaći, ali i neodlučne u situacijama, kada je potrebno brzo reagirati. Muškarci češće sudeluju u sudarima jer su češće i pod utecajem opjnih supstanci, pogotovo alkohola, pa precene svoje sposobnosti i voila.
Nije bitna kvantiteta reči, nego kvaliteta.
Tri puta (prvi put, poslednji put i nikad više) sam imao ženu za nadzorni organ na jednom projektu. Komunikacija je zavisila od punog meseca, PMS te "krastavca"
Muškarci rešavaju svoje probleme bez da pitaju svoje prijatelje za mišljenje. Žene prvo pitaju svoje prijateljice za mišljenje, tek onda rešavaju problem. Ako je to problem sa svojim mužem i rešavaju ga po savetima prijateljica, obično sledi razvod braka.
Žene su lepše od kad su muškarci izumili plastičnu hirurgiju.
Najbolji kuvari sveta su muškarci, ne žene. Organizacija zavisi, obično su žene pedantnije, ali izgube "smisao" zbog traženja dlake u jajetu. O zavođenju nemam pojma, ja sam samo jednom zavodio ženu, vidio da ne znam i odustao, nikad me nije zavodila žena, pa nemam pojma kako to izgleda.

Definitivno su žene bolje na područjima zravstva, školstva i socialne skrbi.
Bolji sam vozac, uspesnjija sam od 3 muskaraca u istoj struci ne zavisim od nikog dobrih 10 godina. Zene koje si ti sretao su takve jer si ti bio iznad...

I da nemam ni gram plastike

Saglasna.
Imam poznanicu koja uvek i sve analizira.
Ako nije onako kako je ona zamislila, a komplikovana je do zla Boga, odmah je ovaj drugi; ' imao problem u detinjstvu, bio zlostavljan u porodici, a psihopata pod ovaezno' Sreća što je jako dugo znam, znam sve njene poteze, promene raspoloženja, i mogu lako da je 'presećem' kada vidim kuda vodi njena priča, Inače, ima dušu kao svemir, ali ta analiza, proizvoljna i prilagođena njenom trenutnom stanju, otera sve od nje.
Jarac u horoskopu?😂

Bolji sam vozac, uspesnjija sam od 3 muskaraca u istoj struci ne zavisim od nikog dobrih 10 godina. Zene koje si ti sretao su takve jer si ti bio iznad...

Čestitam, iznimke uvek postoje i potvrđuju pravilo.
Ako ste bolji vozać, to znaći, da profesionalno vozite teretno vozilo, bus ili taxi?
Uspešnost se ne meri samo sa parama. Jel momak koji je sam izgradio kuću sa svojim parama i svojim rukama do npr. svoje 25 luzer? Definitivno nema ne novca ne vremena za šetanje u tom dobu ali ima kuću. Gde on pripada?
Zapravo, sreo sam primjerice dve sestre, koje same drže imanje sa 80 krava muzara, uz to da su puno zaposlene jedna kao inžinjer agronomije, druga kao lekar u domu zdravlja. Gde one pripadaju?

Baš si samouverena Sara Kej!
I ja sam nezavisna u svakom pogledu, vozim, ali mi je lepše kada sedim na mestu suvozača.
Volim kada se osećam sigurno na muškom ramenu, to znači da verujem da on može sve, da je jak, siguran i da verujem u njegove kvalitete.
Materijalno nema veze sa ovim osećajem.

Baš si samouverena Sara Kej!
I ja sam nezavisna u svakom pogledu, vozim, ali mi je lepše kada sedim na mestu suvozača.
Volim kada se osećam sigurno na muškom ramenu, to znači da verujem da on može sve, da je jak, siguran i da verujem u njegove kvalitete.
Materijalno nema veze sa ovim osećajem.
To je tvoja odluka
Čestitam, iznimke uvek postoje i potvrđuju pravilo.
Ako ste bolji vozać, to znaći, da profesionalno vozite teretno vozilo, bus ili taxi?
Uspešnost se ne meri samo sa parama. Jel momak koji je sam izgradio kuću sa svojim parama i svojim rukama do npr. svoje 25 luzer? Definitivno nema ne novca ne vremena za šetanje u tom dobu ali ima kuću. Gde on pripada?
Zapravo, sreo sam primjerice dve sestre, koje same drže imanje sa 80 krava muzara, uz to da su puno zaposlene jedna kao inžinjer agronomije, druga kao lekar u domu zdravlja. Gde one pripadaju?
Aj da rasgranicimo... pojasni mi cime se meri uspesnost?

Back