Morena_007
Aktivan član
- Poruka
- 1.585
baš me zanima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U mojoj školi važe malo drugačija pravila. Profesore baš briga da li neko piše krasnopisom ili se služi žvrljotinama, a posle to isto sam zna da pročita i nauči,
dok su knjige i radne sveske iz nekih predmeta neophodni (strani jezici). Bez knjige, možeš slobodno da se gubiš sa časa.
Elem, ja uvek nosim školski ranac iz prostog razloga - jer mi je tako lakše. Ne moram da umaram desnicu kao mnoge koje znam
Pritom ja volim tu sporstku varijantu. Imam neki ranac na jedno rame, ali njega već odavno ne nosim. Smara me.
baš me zanima![]()
Ja imam ormarce
Nego, da dam moje vidjenje. Knjigu/udzbenik cete podeliti. Sveska je samo vasa. Ja imam obicaj da na svakom tromesecju ocenim svesku.
po meni sveska spada u licne stvari i trebalo bi da svako u svojoj svesci moze da pise sta hoce, skroz mi je nelogicno da neko ocenjuje svesku, to mozda pali u prva 4 razreda, kao ocenjuje se urednost, ali kasnije ne....
kod nas imaju neku cudnu praksu na casovima jezika a to je da knjiga mora da se nosi, a npr knjiga bez radne sveske iz engleskog je teska preko 2 kgi jos kad se taj dan pogodi i citanka i drugi strani jezik (a mi ih uvek imamo u paketu) ne gine ti krivljenje kicme xD
ja sam glasao a nisam devojcica![]()
nosim adidas rancic na jedno rame, on je onako crn, sportski i dja mi se![]()
Objasnicu ti jos jednom, i tu cu da zavrsim, nemam zivaca da ti objasnjavam metodiku nastave. Tvoja sveska iz engleskog nije tvoja licna stvar u smislu kao sto je tvoja licna stvar tvoj telefon. Sta ti na njemu pises nije me briga. Ne ocenjuje se urednost, sta ja imam sa tim da li ti pises uredno ili ne? Sto se mene tice, nek pisu levom nogom. Ja gledam da li pisu REDOVNO ili ne , gledam znate li sta pisete, koliko razumete,i proveravam domace koji su, zamisli, u sveskama. I zamisli, sve sto rade u radnim sveskama im se pregleda. I ocenjuje. Svakih 2 nedelje.
A ti mislis da ja nisam vukla knjige, i da su knjige kad sam ja pre 10 godina isla u skolu bile lake ko perce?
I jos 1 stvar: pamet u glavu, nemoj biti drska kad nije ni vreme ni povod za to. Prijateljski.
Objasnicu ti jos jednom, i tu cu da zavrsim, nemam zivaca da ti objasnjavam metodiku nastave. Tvoja sveska iz engleskog nije tvoja licna stvar u smislu kao sto je tvoja licna stvar tvoj telefon. Sta ti na njemu pises nije me briga. Ne ocenjuje se urednost, sta ja imam sa tim da li ti pises uredno ili ne? Sto se mene tice, nek pisu levom nogom. Ja gledam da li pisu REDOVNO ili ne , gledam znate li sta pisete, koliko razumete,i proveravam domace koji su, zamisli, u sveskama. I zamisli, sve sto rade u radnim sveskama im se pregleda. I ocenjuje. Svakih 2 nedelje.
A ti mislis da ja nisam vukla knjige, i da su knjige kad sam ja pre 10 godina isla u skolu bile lake ko perce?
I jos 1 stvar: pamet u glavu, nemoj biti drska kad nije ni vreme ni povod za to. Prijateljski.
najpre- izvinjavam se ako je ovaj post zvucao drsko, nije mi bila nameradalje- ja zaista ne kapiram sta ti imas protiv mene ali je ocigledno da sve moje postove na neki nacin pokusavas da obezvredis, na kraju krajeva necu ni da ulazim u to, to je tvoje forumsko pravo
(ali mi se cini da je to neka vrsta profesionalne deformacije, nemoj pogresno da me shvatis, ali svi profesori ovde na forumu su u fazonu 'ja sve znam-ti nemas pojma', moje iskustvo sa Bad Wolf-om prim. aut)
prijateljski i sa moje strane
a vezano za temu- normalno je da ocenis domace zadatke i sta vec, ali ti si gore rekla da 'ocenjujes svesku' a ne domaci, no dobro mozda se to tako kaze a ja nisam upucena
da ne duzim dalje- ja smatram sve svoje sveske licnim stvarima, bas kao i telefon, jer ja u te sveske mogu da pisem sta hocu i kad hocu (citaj: mogu da ogovaram koga god hocu i da komentarisem sa mbf sve ono sto ne mogu naglas da kazem jer smo na casu, normalno je da to napisem u svesku i dam joj da procita) i nema teorije da bih nekom profesoru dozvolila da mi 'ocenjuje svesku' u tom smislu
mada mislim da se moji profesori po tom pitanju bitno razlikuju jer su svi do jednog u fazonu 'bas me briga sta pise u tvojoj svesci' pogotovo kada se neko prilikom odgovaranja pozove na 'tako sam zapisao u svesci' tad svaki prof odgovori 'ti si mogao u svojoj svesci da napises sta hoces'
naravno da ne mislim da su knjige bile lake, ali itekako mislim da su nenormalno teske i ja u skolu nosim samo knjige iz jezika zbog vezbanja koja popunjavamo itd... istoriju, biologiju, geografiju, matematiku, hemiju-nikada, ali se ti profesori redovno ljute jer niko u odeljenju na casu nema knjigu
jos jedno pitanje, ovo kad kazes 'gledam da li pisu redovno' mislis na domace ili nesto drugo?
pa, to možeš da zaključiš i na samom času. onaj ko zna nema razloga da ne piše na času i ne prati nastavu.
prijateljski![]()