U cemu je problem?

• Začetnik teme Začetnik teme Tzar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
metal ima isti procenat glupih textova kao i hip hop .... i bar sto se textualnog dela tice, ne vidim gde je tu sazrevanje prelaskom sa hip-hopa na metal.....

.....kako poucni textovi, divim se, iskreno ....
svaki pravac ima gomilu glupih textova,i malo onih pametnih, to je prosto cinjenica,i zato se ne treba ogranicavati na zanrove metal, hip-hop, rock vec na same autore...

-potpuno u pravu :D :worth:

-i ja sam slušala hip-hop pre metala i prestala sam da ga slušam zbog tih likova što žive u getu, a ujedno imaju brda para, po 3 nove cice u krilu svakog minuta i jedva čekaju da se poubijaju. :thumbdown:-čemu? ali, opet sa druge strane, imaš i neke baš, baš extra pesme, pre svega sa domaće hip-hop scene (ako to uopšte i postoji)....-tako da, npr. mnogo više volim kad pesma "priča priču" (marčelo: "rekvijem", "sveti bes", "nedođija bb"; sky wikler: "zakopana kučka", "s tobom bez tebe", itd...)...

.....kako poucni textovi, divim se, iskreno ....
svaki pravac ima gomilu glupih textova,i malo onih pametnih, to je prosto cinjenica,i zato se ne treba ogranicavati na zanrove metal, hip-hop, rock vec na same autore...

To sam i ja rekao, nisu svi bendovi sjajni kao A7x i BFMV ali se metal bar drzi neke imaginarne tematike dok hip hop ima za temu ubijanje camuga, u vecini slucajeva, u drugim slucajevima je pesma monotona... Primetices da se jedan te isti beat ponavlja do prekosutra a to smara.

:shock::shock::shock:ne diraj mi RiHNU,ona rulez:lol::lol::lol:kisobran je hit milenijuma:lol::lol::lol:.............................................................................................:):o:D
;):p:mad::confused::(:-):smile::-(:-o:shock:8):lol::-P:oops::cry::evil::roll::wink::!::?::idea::arrow:
:|:mrgreen::rolleyes::eek::heart:

MA nARAVNO,ja se samo salim,ne slusam ja rijanu(fuxa).....ako se nego ko voli rihannu ovde uvredi,zao mi je:!:

Veceras u Bg gostuje popularni kanadski pevac Paul Anka 50' i 60'...
Peva Pop Jazz Rock swing...

Zanimljivo za njega da je na albumu "Rock Swings" Enka je obradio tako različite grupe i izvodjače kao što su R.E.M, "Nirvana", "Saundgraden", "Spandau Bale", "Pet šop bojs", "Van Hejlen", "Kjur", "Oejzis", Majkl Džekson, Bili Ajdol, Lajonel Riči i Erik Klepton.
I da mnogo dobro zvuce...
Cena karte je 2500din. i 5000.din...
Zaista postujem rad ovog muzicara,
ali nemam kinte da odem,
iz prostog razloga sto sam uveliko kupila kartu za koncert Kamelota...
BAS ME ZANIMA KOLIKO CE LJUDI BITI NA KONCERTU Paul Anke..?

wow, ja sam mislio da si ti true headbangingmotherfucker, ali sam očigledno pogrešio :lol: :mrgreen: šalim se, naravno...

Back