У ЧАЧКУ КОАЛИЦИЈА СНС-ДВЕРИ: Бошко Обрадовић чела позив напредњака

Ја бих волео да Двери као [прото]фашисти - ужасна псеудо-верска и пара-политичка секта која између осталог подржава рехабилитацију народног непријатеља, квислинга, фашисте и ратног злочинца из Другог светског рата Милана Недића - не уђу у парламент јер ако сад не уђу, више никада неће имати прилику тамо ући и распашће се "дибидус".
И при томе ме уопште не занима да ли су "Двери" стварно прешле цензус или не.
Зато у овом случају "дајем за право" Вјекославу.

p.s. Бабурин живи од наплаћивања таквих "писама подршке" које по уплати заинтересоване стране шаље како по Русији тако и по трећим земљама.

:hahaha: E,neka si nam to rekao! :rotf:

Uzivam kada te vidim besnog. Odmah mi nekako dodje lakse na srcu. ;)

Ma, on makar otvoreno kaže da ga ne zanima istina i da bi voleo da se Dveri raspadnu, ovi drugi su u fazonu da "štite istinu"...
Хвала на комплименту. За разлику од њих, ја сам "зли комуњара" за кога је вишепартијска демократија диктатура новца и ништа осим тога.

:hahaha: E,neka si nam to rekao! :rotf:

Uzivam kada te vidim besnog. Odmah mi nekako dodje lakse na srcu. ;)
Још на претпрошлим изборима, значи 2014те, за Двери је било бити ил` не бити ући у парламент, јер су још раније због личних амбиција као и ухлебљења већ средовечних "старешина" напустили став да треба да остану НВО.
Како Двери нису ушле, тако је Бошко Лидерчина напустио саборно одлучивање и концепцију изласка на изборе као покрет. Прави лидерску странку, а напуштају га перјанице дверачког покрета Глиша Пиша и браћа Прдишић.
Ако сада концепт Лидерчине пропадне, готово је са Дверима.

Back