У ЧАЧКУ КОАЛИЦИЈА СНС-ДВЕРИ: Бошко Обрадовић чела позив напредњака

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
KOALICIJA SNS – DVERI: Obradović čeka poziv naprednjaka u Čačku

Predsednik Dveri Boško Obradović očekuje formiranje koalicije sa naprednjacima u Čačku.

WveB3kV.jpg

Preliminarni rezultati lokalnih izbora u Čačku pokazali su da je lista oko SNS osvojila 40,2 odsto glasova, Dveri i DS S 24,7 odsto, dok je Nova Srbija dobila svega 8,2 odsto.

Predsednik Dveri Boško Obradović čestitao je danas izbornu pobedu SNS-a u Čačku, navodeći da očekuje njihov poziv da formiraju lokalnu vlast.

– Dveri su spremne za apsolutno preuzimanje odgovornosti za vođenje vlasti u Čačku. Dveri žele da budu deo buduće vladajuće koalicije ali je naš uslov da grad Čačak povedu ljudi koji nikada do sada nisu bili deo vlasti u gradu Čačku. To zavisi od SNS i Miluna Todorovića i to da li će on slušati Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića i formirati većinu kako oni žele ili slušati građane Čačka, rekao je Obradović na konferenciji u Čačku.

Lupeta Boškić, po običaju.

To zavisi od SNS i Miluna Todorovića i to da li će on slušati Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića
Ma, da. Milun će nešto samostalno odlučiti.
Pa, Milun je i postao kandidat tako što je Vučić prilikom putovanja na miting u Čačak, u kolima rekao da ne može tadašnji kandidat, već može samo Milun.-

Kada je Glisic otisao iz Dveri one su ostale bez 3 glasa iz moje kuce.Ovaj Obradovic ce sve uraditi da bude vlast.Na sljedecim izborima Dveri ce biti proslost.

Verovatno bi dobili nešto glasova više,da je Glišić još uvek u Dverima, ovako su spali na samo jednog jakog čoveka-Boška Obradovića

Lupeta Boškić, po običaju.

Ma, da. Milun će nešto samostalno odlučiti.
Pa, Milun je i postao kandidat tako što je Vučić prilikom putovanja na miting u Čačak, u kolima rekao da ne može tadašnji kandidat, već može samo Milun.-

Naravno! Sve to zna i Bosko ali su naprednjaci i dobili glasove u Cacku jer su udarali na Ilice. Sada ih izvalci na cistinu jer zna da je Vucic obecao velji da ce biti gradonacelnik. No, posle potpunog kraha Veljinog, sada je ta varijanta otpala. Bosko ih "cika" kako bi gradjani Cacka videli prevaru SNS.
Oni koji su iz Cacka dobro znaju o cemu je rec a ovi nasi na forumu sa ri=sdikalno naprednjackim sistemom razmisljanja, pisu u svom stilu.

KOALICIJA SNS – DVERI: Obradović čeka poziv naprednjaka u Čačku

Predsednik Dveri Boško Obradović očekuje formiranje koalicije sa naprednjacima u Čačku.

WveB3kV.jpg

Preliminarni rezultati lokalnih izbora u Čačku pokazali su da je lista oko SNS osvojila 40,2 odsto glasova, Dveri i DS S 24,7 odsto, dok je Nova Srbija dobila svega 8,2 odsto.

Predsednik Dveri Boško Obradović čestitao je danas izbornu pobedu SNS-a u Čačku, navodeći da očekuje njihov poziv da formiraju lokalnu vlast.

– Dveri su spremne za apsolutno preuzimanje odgovornosti za vođenje vlasti u Čačku. Dveri žele da budu deo buduće vladajuće koalicije ali je naš uslov da grad Čačak povedu ljudi koji nikada do sada nisu bili deo vlasti u gradu Čačku. To zavisi od SNS i Miluna Todorovića i to da li će on slušati Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića i formirati većinu kako oni žele ili slušati građane Čačka, rekao je Obradović na konferenciji u Čačku.

Gde je sad Džos da nam objasni
kako je ovo gnusna radikalske podmetačina ????

:zcepanje:

Naravno! Sve to zna i Bosko ali su naprednjaci i dobili glasove u Cacku jer su udarali na Ilice. Sada ih izvalci na cistinu jer zna da je Vucic obecao velji da ce biti gradonacelnik. No, posle potpunog kraha Veljinog, sada je ta varijanta otpala. Bosko ih "cika" kako bi gradjani Cacka videli prevaru SNS.
Oni koji su iz Cacka dobro znaju o cemu je rec a ovi nasi na forumu sa ri=sdikalno naprednjackim sistemom razmisljanja, pisu u svom stilu.

Znači Boškić laže medije ???

Pa ako laže medije,
šta nam garantuje da i vas nije lagao ???

P.S. Nešto mi je sumnjivo ono 5,0000000000000000000000000000000000000001 %

Cenim da će AV
ponovnim prebrojavanjem
utvrditi da je taj 000000000000000000000000000001
u celini (i celosti) "glas" za DSS/Dveri
nije tačka na broju
već se mušica pokakila ....

I onda ????

Gde je sad Džos da nam objasni
kako je ovo gnusna radikalske podmetačina ????

Ako moze pojasnjenje ovog radikalno naprednjackog stava. Ja nikako da ukapiram sta vama smeta kod Dveri. Cas su americki spijuni koje Seselj "razotkriva" , cas su Vucicevi. Koji vi problem imate ako niste dverjani?
Da si bila pazljivija procitala bi sta sam o ovome napisao. Jedino ako si iz Cacka pa nesto vise znas.
Kada sam ja rekao za bilo sta sto se dokumentuje da je podmetacina? Hajde budi postena pa kazi. Ali. price bez ikakve argumentacije kao ova da "americki ambasador gura Dveri" samo zato sto to kaze Seselj, Vucicevic i PINK uz prenebragavanje dokumentacije koju ja postavljam jeste prava slika i prilika radikalno naprednjackog sistema razmisljanja.
Npr. i Sergej Baburin je americki agent po Seselju jer, pazi sta pise:

СЛОВЕНСКА АКАДЕМИЈА НАУКА, ОБРАЗОВАЊА, УМЕТНОСТИ И КУЛТУРЕ

Лидеру Српског покрета Двери
Господину Бошку Обрадовићу

Поштовани Бошко Обрадовићу !

Искрено честитам на успеху Вашег изборног блока и Српског покрета ДВЕРИ на парламентарним изборима 2016. године !

Међу патриотско политичким организацијама у Србији Ваша спада у оне са највише ауторитета, и зато сте добили подршку значајног броја бирача, прошли сте сложену предизборну кампању и ушли у српски парламент ! Честитам Вам !

Ваши принципи социјалног конзервативизма, антиглобализма и заштите интереса српске нације одговарају данашњим тежњама српског друштва. Желим вам успех у претварању својих програмских обећања у свакодневну реалност ! Желим вам срећу у јачању сарадње Србије и Русије !

С поштовањем,

Председник МСА
Председник партије
РУСКИ ОПШТЕНАРОДНИ САВЕЗ
заменик Председника Државне Думе
ФС РФ 2 и 4 сазива

С.Н. Бабурин

PS:
Dveri nece uci u skupstinu bas zbog ovakvih stavova iz Moskve jer americki ambasador ne gura takve. Proci ce Tadic ali to Seselju ne smeta jer igra u istom timu sa Vucicem Ako sam do juce i imao neku rezervu, vise je nemam. Od sada sav kredit koji je imao kod mene za Hag vise ne postoji. KLrenuo je strmoglavo u minus. Kao krava koja dao 50 litara mleka pa ga prospe.

Znači Boško NEĆE u koaliciju sa SNS ???

Hajde, nek ti bude,
sačekaćemo još par dana,
a onda očekujem od tebe,
u najmanju ruku,
izvinjenje
i povlačenje sa Krstarice (kao moralni čin o čemu se ne raspravlja) ...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Pojasni mi uslov! Znaci, ako Dveri slucajno prodju to ce biti samo zato sto ih gura americki ambasador pa se ja trebam izviniti i povuci, zar ne?
Dakle, sto Seselj kaze, to jer zakon.
Gledaj RIK, molim te! Imas direktan prenos radikalno naprednjacke lakrdije.
I. sta kazes za Baburina? Neobavesten, obmanut, kuplje ili glup?;)

Dakle, osim radikala, Zavetnika i Dveri su takođe "vladini nacionalisti"... praktički ne postoji nijedna tobože patriotska stranka koja je samostalna.

Никада није ни постојала. Још деведесетих, значи у "златној декади" национал-шовинизма у Србији, све иоле релевантне националистичке странке и организације су биле под контролом што Милошевићевог дебеа (СРС, СПО, некад популарна странка Милана Парошког, стари ДСС итд ), што војне безбедности ("Образ"), а касније су се ројиле под окриљем страних обавештајних служби (како западних тако и са истока) и БИА.

Pojasni mi uslov! Znaci, ako Dveri slucajno prodju to ce biti samo zato sto ih gura americki ambasador pa se ja trebam izviniti i povuci, zar ne?
Dakle, sto Seselj kaze, to jer zakon.
Gledaj RIK, molim te! Imas direktan prenos radikalno naprednjacke lakrdije.
I. sta kazes za Baburina? Neobavesten, obmanut, kuplje ili glup?;)

Ја бих волео да Двери као [прото]фашисти - ужасна псеудо-верска и пара-политичка секта која између осталог подржава рехабилитацију народног непријатеља, квислинга, фашисте и ратног злочинца из Другог светског рата Милана Недића - не уђу у парламент јер ако сад не уђу, више никада неће имати прилику тамо ући и распашће се "дибидус".
И при томе ме уопште не занима да ли су "Двери" стварно прешле цензус или не.
Зато у овом случају "дајем за право" Вјекославу.

p.s. Бабурин живи од наплаћивања таквих "писама подршке" које по уплати заинтересоване стране шаље како по Русији тако и по трећим земљама.

Poslednja izmena:

Back