u braku smo 2 meseca i...

• Začetnik teme Začetnik teme ZABA!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh, sta ima novo.
Evo dacu vam danasnji primer.
Zvao me je danas 10 puta, samo da mi kaze da me voli.
Videli smo se veceras. Izasli. Bio je nezan. Pazljiv.
Ali cim pocnem da pricam sa njim o nasem problemu braka, on kaze: Dokle ces da vrtis isti problem u krug. Ja te volim. Opusti se.
A kako da se opustim?!
Kad smo predali papire za razvod, u braku smo, on me kao voli, a ne zivimo zajedno.
To unosi jaku neizvesnost i nesigurnost.

Pre neki dan je dosao po mene. Odveo me na put. Proveli smo ceo dan u prirodi i pricali.
Ali ja sam se dragi moji promenila. Nesigurna sam, tuzna... Ne mogu da se opustim sa njim.
Iskreno, volim ga mnogo, mnogo ( pa ne bih se udala za njega , zar ne ), ali ne mogu da podnesem tu neizvesnot.
On sam kaze da ne zna sta hoce. On sam kaze da me voli, ali da nije spreman na brak.
A opet hoce da budemo zajedno, svuda me predstavlja kao svoju suprugu, nikome ne prica da smo pred razvodom, zove me non/stop...
Ja njega uopste ne zovem. Niti ga bilo sta molim.
On zna sta ja osecam.
Ali nemam snage dragi moji, da se borim.
Ne znam za sta.
On jednostavno ne zna sta hoce.
Hoce mene, voli mene, a razvodi se!!!!
Ja pomislim mozda se i pomirimo,
posto prilikom sporazumnog razvoda je moguce samo da se povuku papiri i brak ostaje.
Ali onda se zapitam , zasto se nadam, cemu...
Kad on ne zna sta hoce.
Ja stojim u mestu, primam njegove pozive telefonske, govori mi da me voli, kada se vidimo na njegovo insistiranje najdivniji je na svetu, prica da se mozda necemo ni razvesti...
U svakom slucaju, znam da zvucim zbrkano
on ne zna sta hoce
a ja sam jako povredjena, ne sigurna, i nesrecno zaljubljena u sopstvenog muza! :(

Nemojte da mislite da ja njega ne razumem. Ili da ga krivim. Moj brak dok je trajao je bukvalno bio bajka, predivan...Nikada nisam bila tako srecna!!!

Ali..
On stvarno ima veliki problem sa roditeljima , koj
i su jako posesivni, zivkali su ga po ceo dan, kukali sto se tako naglo ozenio, kako su sami ( a svaki dan je isao da ih vidi ) ..itd.. da ne pricam ovde javno na forumu sta sve tu ima.

On je jako senzibilan i uzasno osetljiv.
Uplasio se , uplasio se ljubavi. Sam mi je to u jednom trenutku priznao. Ja sam mu pruzila ruke.
Nisam ga osudila. Nisam se svadjala sa njim.
Ponudila sam mu razum, razgovor, sve razumno..
Ponudila sam mu vreme da saceka, da razmisli..
Ali..

Ali sta ja da radim_!

Ne mogu da se borim sa vetrenjacama, ne mogu da se borim sa covekom koji sam nece da se bori.
Tesko mi je da se javim kada zove, jel znam da ce mi nesto lepo reci da ce mi reci da me voli ili slicno,
ali ljudi to meni nije dovoljno

Jako sam tuzna.
ne dostaje mi moj muz, da spava nocas pored mene,
hrce i drzi me zagrljenu, a on je umesto toga izabrao roditelje!

ZABA!:
18. maja sam se dragi moji razvela!

Ali tu nije kraj nase price.
Sada moj bivsi muz hoce da se zabavljamo!!!!
Sta vi mislite o tome!?

Zaba, imam osjećaj da ti ljude zafrkavaš po forumu.;)
Prvo si počela da ne znaš zašto te ostavio, onda došla svekrva na red, pa zabavljanje.... Ili se dobro zafrkavaš ili ti je život fakat zbrkan. Napiši roman i unovči ga, bolje to nego čekati na ludog supruga. :lol:

Aj pozdrav!

ZABA!:
da se zafrkavam. :(

Zaba, stavi tog nezrelog supruga na hlađenje i pobrini se oko djeteta. Jer djeca iako su mala jako osjete mamine loše vibre.

Ne možeš nekoga silom uvjeriti da bude s tobom ako je čovjek nagluh. Btw, on bi trebao tražiti tvoj horoskop i uspoređivati. Pusti vrijeme neka teče jer očito stvari nisu u tvojim rukama. U međuvremnu se posveti biću kojem jesi potrebna. Ne tertiraj svog muža kao malu bebu jer je očito vrlo egoističan i dovoljno zreo kad misli samo na svoju guzicu. Prava beba je s tobom i oko nje se troši. Nju tetoši. Muža ne možeš odgojiti, ali dijete možeš.

Vjerojatno će ti ovo ući kroz jedno uho, a izaći na drugo, ali nikad se ne zna. Možda i skužiš što ti želim reći.

Ovo je vedska (indijska) astrologija - tvoj ascvedent je Danu lagna ili Strelac, mesec ti je u ribama. Tvoj chart pokazuje da si jako usmerena na partnerstvo, idealista si ali i vrlo tvrdoglava i neposlusna istovremeno. Da bi te neko u nesto ubedio mora to jako da obrazlozi. Jel' se slazes! ;)
Atma karaka je Shukra - Venera, sto ukazuje da ce pitanje ljubavi i braka biti centralna tema zivota i izvesno je da ce morati doci i do patnje zarad duhovnog prociscenja i otplate lose karme koju nosis iz proslog zivota. Muz ti je Karka lagna ili Rak u ascedentu sa mesecom u blizancima u dvanaestoj kuci - ono sto nikako ne smes da radis kada je rec o kontaktu na njega je agresija i pritisak, ekstremno je senzitivan. Ipak, veoma je dobar, ali ima problem na nivou emocija, tacnije njegova Atmakaraka je bas Chandra, odnosno mesec sto ukazuje na veliku blokadu na emotivnom nivou.
Ono sto bih ti preporucio je post na vocu ponedeljkom za srecu u braku ali i za tvoj dusevni mir. On ce sigurno pomoci da se problem razresi. Takodje u Indiji je jako cenjena mantra koja se daje svima koji imaju problem u braku OM NAMO NARAJAN JA. koju je najbolje da pocnes da izgovaras naglas od ponedeljka.

Za sada toliko, pozdrav
Mladen

www.sjc-serbia.com

Zabo, otkuliraj malo sa tom rečju BRAK. Pa ionako ste se venčali na-vrat-na-nos a još ste klinci. Živim dve godine sa svojim dečkom i ništa mi ne fali. Nismo u BRAKU i ne pada mi na pamet dok ne budem htela decu da se venčavam. Neko u BRAKU vidi okove, obavezu... A škorpije kad vole ti si im centar sveta što i tekako ume da te smrzne. Ako želiš da ga izgubiš samo nastavi da pominješ magičnu reč BRAK itd. Ako želiš da ostaneš sa njim, možete kao momak i devojka. Šta vam pa fali. Pa nije još ni godinu dana kako se poznajete, mani ti to što ste registrovani. Najveći broj razvoda je upravo iz sličnih slučajeva. Pa daj mu šansu da te upozna i prekini da se zaklinješ na večnu ljubav i da praviš neku filmsku priču. Opusti se i daj dečku šansu da te upozna i kakva si nevezano za ljubav, krevet i takve stvari. Ne živi se samo od ljubavi. Ona kad tad izbledi, pogotovo strast. Stoga je važno da se što bolje upoznate, kakve ste osobe, koje su vam navike itd... Gušiš sa tim teškim rečima pa on beži sto posto. A vraća se zato što ga privlačiš. Nauči malo da ne stavljaš sebe u pri plan i vašu LJUBAV; BRAK, gledaj ga kao čoveka, kao nekog do koga ti je STALO.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back