u braku smo 2 meseca i...

• Začetnik teme Začetnik teme ZABA!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Do zadnjeg dana dok nije otisao govorio mi je i pokazivao da me voli
a onda se jednostavno spakovao i otisao.
Situacija je jako komplikovana
razvod je pred nama
a ja ne mogu da stupim ni u komunikaciju sa njim
govori da me voli
a da ne moze da bude u braku
kada ga zovem da se dogovorimo
oko razvoda
izbegava kontakt sa mnom
datumi
rodjenja
moj 24.10.1977. Beograd
njegov 09.02.1979. Beograd
ako mi mozes jos nesto reci

ZABA!:
i vreme
ja sam rodjena u 12. casova u podne
on u 16.15. casova
ako mozes jos nesto da mi kazes
bila bih ti jako zahvalna

Sta ce ti kakav horoskop,

ocigledno je da je decko jos uvek mlad i nezreo,
da se plasi takve zajednice i da ne moze to da pregura preko svojih ledja...

Lose si ga verovatno procenila...
Znas kako kazu, 'ko sa decom spava...'.

Pozdrav

Nasa prica je filmska
upoznali smo se zbog nekog posla 10 decembra 2003
i uzeli se 26 decembra, tacno posle 16 dana.
Bila je to ljubav na prvi pogled.
Kapiras, suvise se malo znamo da bi se povredili.
Nisam ga nicim povredila. Jako sam zaljubljena u njega
i jako mi je bilo lepo sa njim
on je kao sto rekoh
otisao bez objasnjenja
sa recenicom
da se plasi braka i da ne moze da mi da ljubav koja mi je potrebna...
a sada bezi od komunikacije telefonske samnom
a treba da se dogovorimo oko razvoda
ocigledno nece ni da se razvede
a ocigledno ni ne zivi sa mnom
to se dogodilo pre 10 dana
apsolutno ne znam sta da radim
zato mi je i potrebna pomoc astrologa

dzaba ti je i da prevrnes ceo svet da saznas zasto te je ostavio, kada nema potrebe... sve ti je covek lepo rekao...
PREMLAD I NEZREO JE ZA BRAK!

Kkao ne shvatas da sto ga vise zoves i insistiras ga sve vise guras od sebe...?

Jednostavno mu treba vremena... i prostora za sebe... covek je mlad... i vidis da je sve to sto vam se desilo okrenulo oboma ceo svet...

On jednostavno je tek sada shvatio sta je uradio... i to ga je uplasilo... previse nagla promena, sa kojom ne moze da se izbori...
Savetujem ti da ga pustis da on u svojoj glavi napravi sebi prostora, jer veruj mi, imam sa tim iskustva... APSOLUTNO SVE STO KAZES NJEMU, NEMAM AMA BAS NIKAKVOG UTICAJA NA NJEGA... OVO JE SAMO NJEGOVA BITKA...

...mora sebi da objasni neke stvari....

... ako je sudjeno, desice se, ne treba nista na silu raditi... ako ne zeli u ovom trenutku da provodi vreme sa tobom... i ako mu treba prostora, zasto mu ne das?

Iskreno,
Nadja...

Nadja
dala sam ja njemu prostora za razmisljanje dve nedelje. Niti ga zvala niti nesto molila.
Nisi dobro razumela,
ja pokusavam da stupim u kontakt sa njim da bih se razvela.
Mene ne zanima njegova nezrelost
on je zeleo taj brak i insistirao na braku
on je mene zaprosio
on je mene napustio

ja sam samo htela da cujem astrolosko tumacenje

Zabo, nisam u mogucnosti da uradim vas uporedni horoskop pa da vidim sta to izmedju vas dvoje ne valja.
ako hoces samo astrolosko objasnjenje, to je ok. mada, stvari su ocigledne i bez astrologije. zaleteli ste se oboje s tim da je on to skapirao pre tebe.

e zabo...
sad sam pogledala i vas dvoje niste dobra kombinacija. oboje se zalecete pa je ovo bilo neminovno.
razlog njegovog odlaska je neka situacija (ili konstanta situacija) iz njegove kuce (mama, tata, sestra, brat). ili je tu bilo cestih selidbi, naglih promena, odlazaka...sve ovo njega cini nesigurnim u odnosu na njegov brak i mozda smatra da on treba prvi da ode ili izazove promenu jer ne zeli da ceka da se njemu to opet desi.
opet, ti si osoba koja oko sebe siri atmosferu da mozes da odes svakog trena. to sve radis jer ne zelis da budes pod necijom dominacijom.
e sad, verovatno je njemu ovo probudilo njegove traume iz detinjstva i ne zeleci da mu i ti odes, otisao je on.

tebi inace uopste ne odgovara vodolija. idealan partner ti je rak.
ti mnogo polazes na svoju seksualnost i ideja da budes ortak sa muzem ti se uopste ne svidja. tu uvek mora postojati misterioznost, strast....
verovatno ga je to i privuklo. ali vodolije pre svega traze drugara u braku.

kapiras?

cao anakin..procitala sam ovim sto si odgovorio ovoj curi,pa bih te zamolila da ako mozes meni nesto reci o mom braku tj nama ja:8 jun 1982,u 9 ujutru a on 24 maj 1970 u 5 ujutru...Bila bih ti jakoooo zahvalna!!!Jer oboje smo blizanci pa nekad skrpi....inace smo 2 god u braku... :wink:

Hvala ti puno!!!!! Hvala!
Danas sam ga videla i neverovatno definitivno si u pravu , napustio me je zbog svojih roditelja,
jer njegovi otac i majka ne zele da im sin bude u braku ( neki teski oblik patologiije ), hoce da im sin bude u kuci i da ih non/stop sluzi. Hvala ti!

Da li mi u skorije vreme stoji neki drugi muskarac?
:D :wink:

bolje bi ti bilo da se malo iskuliras po pitanju muskaraca sad. ti imas strasnu potrebu (podsvesu, tesko da to mozes da kontrolises) da stalno proveravas koliko si pozeljna i koliko vredis kao zena. ovo te gura u veze koje ti ne odgovaraju i u koje ti ulazes 200% svega, trosis ogromnu energiju i u celoj toj situaciji ne stignes ni da upoznas coveka od celog truda koji ulazes.
pogledacu ti malo kasnije da li ti je uopste povoljan period za veze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back