U braku sam a svidja mi se drugi

Ne razumem ja to. On se tebi nije svideo, nego ti njemu pa si mu "onako" poslala poruku? Ja bih bacila broj svakoga ko me ne zanima. A drugo "ne smeta mu tvoj status?" Ne bi stetio braku ili kako si vec rekla... Znaci, on bi malo da ti umoci a uz to je preelep. Eh, Romeo i Julija... Verovatno si u periodu kada se ne osecas dovoljno zenstveno, to je ok, svako ko je radjao je prosao manje - vise kroz to, ali to se ne resava tako... Radi na tome da te muz podseti zasto si bas njemu rodila dete, pusti konobare, taj je tog dana podelio brojeve jos bar njima 5.

Ne razumem ja to. On se tebi nije svideo, nego ti njemu pa si mu "onako" poslala poruku? Ja bih bacila broj svakoga ko me ne zanima. A drugo "ne smeta mu tvoj status?" Ne bi stetio braku ili kako si vec rekla... Znaci, on bi malo da ti umoci a uz to je preelep. Eh, Romeo i Julija... Verovatno si u periodu kada se ne osecas dovoljno zenstveno, to je ok, svako ko je radjao je prosao manje - vise kroz to, ali to se ne resava tako... Radi na tome da te muz podseti zasto si bas njemu rodila dete, pusti konobare, taj je tog dana podelio brojeve jos bar njima 5.
ma neka bre imaju i konobari dusu

Kako to da pita muža?Bože... pa nisu 100 god. u braku?To jest, sad već imaju dobar staž, ako se do sad već nisu raskantali.Da pitam, muža mogu li da se j... m sa drugim? Bože, bože... ovde su ljudi ipak u braku. Pa, nije joj on makro, nego muž.

Ne razumeš ti to, to su europske vrednosti. Jes čula za liberale? Za oslobođenje žena? Za zle patrijarhalne bele muškarce od kojih smo, najzad, pobegle? Šta da ga pita? Ima da radi šta oće, i on još da kaže: hvala ženo. Cccc. :zcepanje:

E ovako moj problem je sledeci! U braku sam 2.5 godine i imam sina od 16 meseci.Naime,prosle godine dam upoznala jednog konobara koji se zainteresovao za mene ali ja nisam za njega.Pre neki dan ga ponovo srecem i on mi daje svpj broj onako na papiricu on ne moze biti lepsi. Ja sam mu se bzv javila i zapocelo je dopisivanje i on mi otkriva da mu se svidjam i da mu ne smeta moj status...A on je razveden i ima dvoje dece. Sad on zeli nesto sa mnom a nije mu stalo da mi porusi brak.Sta biste vi radili na mom mestu?
Bolje razmisljaj o svom sinu, sta njemu treba.

Back