- Poruka
- 33.100
Nisu krivi, već su uzrok. Ali nebitno, uživajte. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa postoji i tu kvaka.Jadni lopovi iz gradske vlade su u centru grada od velikog broja dvosmernih ulica napravili jednosmerne a od dobijenog ''viška'' parking prostor koji naplaćuju.Smanjili su korisnu površinu puteva i napravili su džumbus i štetu.Razumeš sad?Ma to je ok, ali je druga priča. Sad je reč o gužvama, a ne o lošem stanju puteva.![]()
jao...mene boli uvo za sve to....missim na to na šta se žalite.
krenula sam s posla baš kad je bio lančani sudar u brankovoj....pa šta? trajalo je putovanje malo duže....
da li mislite da je u berlinu drugačije kada su ovakve vremenske prilike?
Burazeru, jesi li ti siguran da je ovo dozvoljeno? Nesto mi se cini da sam video neki clan....Mislimo.
Idu metroom.
Eto, lepo Ti Master rekao...ne pljujem ja ovde po beogradjanima vec po beogradskim vlastima tj Demokratskoj Stranci koju obavezno uvek iznenadi sneg u novembru/decembru/januaru kad mu vreme nije
Jednostavno oni su nesposobni da rese problem saobracaja u Beogradu, kao sto su nesposobni da rese i sve ostale probleme ove zemlje.
DS vlada beogradom od 1996 do danas tako da uopste ne cudi sto je taj grad u konstantnom saobracajnom haosu ako padne 10 mm kise ili 2 cm snega.
ne pljujem ja ovde po beogradjanima vec po beogradskim vlastima tj Demokratskoj Stranci koju obavezno uvek iznenadi sneg u novembru/decembru/januaru kad mu vreme nije
Jednostavno oni su nesposobni da rese problem saobracaja u Beogradu, kao sto su nesposobni da rese i sve ostale probleme ove zemlje.
DS vlada beogradom od 1996 do danas tako da uopste ne cudi sto je taj grad u konstantnom saobracajnom haosu ako padne 10 mm kise ili 2 cm snega.
....Guzva je sastavni deo Beograda, osim kada je novogodisnja noc, kada je avgustovski odmor, i posle 24h...
Oni koji bahato voze,parkiraju gde stignu, oni koji inace nemaju pojma sta znaci volan,oni koji su jaci,koji voze besnija kola...mnogo je uzroka guzvi u BG, cak i kada je suncano i suvo....ima guzve, kada je utakmica,demonstracije, protesti, strajkovi,...kad se pokvari trola, kada se dvoje sudare na suprotnoj traci gazele, kad je saobracajac tu da regulise saobracaj, kad gradonacelnik najavi da sve funkcionise....Guzva je sastavni deo Beograda, osim kada je novogodisnja noc, kada je avgustovski odmor, i posle 24h...