у Бео Зоо Врту керуша усвојила младунче пантера!

Lacibg:
Има л' нека да усвоји мене ... :lol: Макар и керуша :lol:

Па ако те нађе нека да бесиљно луташ улицама, можда ће се смиловати и покупити те. А шта ако те покупи нека попут ове...
hippieomaxu6.jpg

Strela:
Можда су мало тешке речи муфљуз (па још тежак), извини нисам знала да је покојник, као ни ово остало што си написала. Али према нама се тако понео, ем смо спасли пса и примили га и поред наших животиња, али добро, имали смо двориште, чували смо га пар дана и платили оглас на радију, а можда и још неки у новинама... Није то само новац за оглас, то је и неки малтретман, да одеш до града и уплатиш итд. и онда појави се човек, нисам сигурна ни да је рекао хвала, а камоли да се машио за новчаник, барем те трошкове око огласа да покрије...
Жао ми је, али ми Земунци, користимо тај израз за такве људе...
Разумем шта хоћеш да кажеш, и, верујем да је све било тако.
И да би се, без удубљивања, такав гест могао назвати "муфљуским". (А ви нисте ни били дужни да се удубљујете).
Али, поједини гестови не одражавају увек човека у правом и пуном светлу.
Нико није савршен, и далеко смо од тога.
У сваком случају, сигурна сам да није било злонамерно.

А ионако је сада, после свега, и толико времена то мање битно, поготово у смислу теме.

П. С. Што се тиче израза, користимо га и ми, "Београђани-Земунци". :) ;)

(Ја сам родом из БГД, и он ми је, нормално, најдражи град, али и Земун ми је скоро исто тако прирастао срцу). :) 8-)

Lacibg:
Ух, лепше ми је овако ... :lol:

Ето видиш... 8-)
Како мушкарци имају бујну машту, па све мисле наћи ће их нека плавуша са идеалним мерама, кад оно, цврц гевезен (ето и ја знам мало немачки)... :lol: :lol: :lol:

Back