у Бео Зоо Врту керуша усвојила младунче пантера!

Alekasandar3

Buduća legenda
Poruka
35.716
ap_dog_panther_070716_mn.jpg

видео:
javascript:msnvDwd('00','1261ba16-b292-4222-b032-b10138cabf8a','us','hotvideo_m_edpicks','c27','msnbc','','19788679','Puppy love for baby panther')

Керуша која се оштенила прихватила је младунче пантера, старо две недеље, названо Милица.
Милицина мајка, је побила све окоте малих пума од НАТО агресије 1999, а запослени и стручњаци тврде да је због стреса од бомбардовања.

http://www.msnbc.msn.com/id/19783310/

Strela:
Теријери су опичени пси тотално. Никад их не би држала.
Да су опичени - свакако.

Али, кад ти прирасте за срце...

Имали смо читавих 14 година, једног фокстеријера. Неко време, живели у Земуну, у кући. Слободно је ишао по дворишту, "чувао" кућу и био привржен, волео нас, али исто тако, волео много и да - бежи. Проналазио неке рупе на огради, копао чак мале тунеле до комшијине куће, или користио прилику и најмање непажње да "штурне" кроз врата.

Бежао - не зна се колико пута. И где све није био налажен. На Кеју, Калварији, код "Југославије", у Првомајској улици, Меандрима...

И за чудо - увек бивао налажен.

Ако се има у виду да је кућа била у близини Земунског парка, изгледа да је наш пас имао луду срећу, или, био толико паметан, да избегне све опасности, саобраћаја, других паса, "присвајање" од неког другог...

А што се тиче уједања...

Знао је и то, и данас имам неколико ожиљака на ногама.

Али, уједао је увек само кад угледа другог пса, или мачку, а пошто му нису били доступни "ћапао" је прво што му се налазило уз зубе, а то је обично била моја нога.

medved_bg:
I ja sam mačkarka-neostvarena kučkarka :) Ali, biće, biće valjda. Iskreno, razmišljam da, kad dođe do toga da mogu da imam psa, da "usvojim" nekog goniča tramvaja umesto da uzimam rasnog. I mačka mi je bivša kontejnerka...
P.S. Sve Zemunice ovde na forumu! :)

Ја сам рођена Земунка, али већ дуго живим на Старом граду. А одакле си ти?

Strela:
Леп ти је мачак. Делује крупно. Колико је тежак?

4 kile i kusur.
Bezobrazan je, bije se, trenutno pa rmeseci živi na relaciji moj stan-komšinicin stan (ona ga je podgojila). Vodi dvostriki život, a kod komšinice se bije sa njenim psom za hranu. Mislim, bije psa:)
U zadnje vreme dođe samo da se pozdravi sa nama a imamo klimu pa i da se malo ohladi:) :) :)
Bio je đavo još kao mali, grizao se i grebao, neviđeno!

Alekasandar3:
4 kile i kusur.
Bezobrazan je, bije se, trenutno pa rmeseci živi na relaciji moj stan-komšinicin stan (ona ga je podgojila). Vodi dvostriki život, a kod komšinice se bije sa njenim psom za hranu. Mislim, bije psa:)
U zadnje vreme dođe samo da se pozdravi sa nama a imamo klimu pa i da se malo ohladi:) :) :)
Bio je đavo još kao mali, grizao se i grebao, neviđeno!

Пази да се тотално не пресели код комшинице... :-D Мора да га добро храни, чим он иде код ње. :lol:

Back