У 3АГРЉАЈУ ШИПТАРСКОГ ОРЛА

Betty:
btw. nestala mi pomenuta hemijska :shock: Otkad sam je dobila (3 god) sve vreme neko pokušava da mi je ćorne! Hteli su i da je polome i svašta..izazivala je jako emocije. E, sad je više nema...neko se dočepao...:roll:
betika ne sumnjam, odkako sam ja na forumu vidim da si bombona i raspolozena, a cuo sam da si tri godine ranije vitlala negativnom energijom... mora da su ti siposi munuli nesto u tu hemijsku :D

Stvarno dobro je da ima jos savesnih drugova koji ce ovu subverzivnu delatnost da primete i obaveste odgovarajuci organ i za vreme Tita je bilo zabranjeno nositi majce sa imenam stranih drzava(pogotova Albanije za vreme druga Envera) pa se ovi danasnji udbaski isprdci i wannabe komesracici opet uzmuvali .Ima bre ponovo da UDBA radi svoj posao i svako ce da nosi samo one majce koje se" iz vrha" odobre .

marlоn:
tek da se vidi o kom moronu je rec

lsv16radak250ve8.jpg

..

hehehe...kakav degenerik...joj sto je ruzan..auuuuu :shock: :shock:

Betty:
btw. pa majičica je čista subverziva, yeee...... :lol:

Očigledno među vama nema punkera? :rolleyes: Ajd sad m na stadion, samo što nijeCeca izbacila sisu i rekla "Volim te Srbijo" ! :mrgreen:
Pa bolje ona da je izbaci nego neka skapava pankerka!Vi pankeri se samo tripujete da kao imate neki svoj stil a usvari se svi isto oblacite i niste nista vise nego produkt americke moderne -shit and trash- kulture.YOU MAKE ME SICK!

hehehe .... Chanak je extra lik ,za ovog Francuskog nisam jos cuo ,mada sam video te majice kod nekih ljudi uglavnom su bili radikalno opredeljeni (mozda to nesto znaci) ,mislim da je to vise iz fazona ,kao npr. sto se sada neki loze pa nose majce "CCCCP" i pentagram (kom.petokraka crvena).
ps. Naslov teme je strasan & napred LSV (na lokalnom nivou) :))

Па лигаши и не делују на републичком нивоу. Они делују само на покрајинском и локалном нивоу. Метни и ти прст на чело па мало размисли. Елем, мисим да ти ово горе није схваћено. Одакле теби ти изрази ја заиста не знам. Вероватно си их извукао из неког контекста, па употребио овде. С друге стране, можда ниси нигде ни прочитао него написао ето тако. Можда ти је био циљ започињање неке расправе, а опет без основа. Пази немаш овде виклере

Back