Twitter не ради већ четири сата!

Dr.Jackson

Iskusan
Moderator
Poruka
5.947
Популарна друштвена мрежа твитер управо је ушла у четири сат од како не ради лајна у Србији. На мрежи је могуће постављати нове твитове, видити, обавештања али лајна не ради. Ако приступате твитеру путем web апликације она је потпутно постала бескорисна.

https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/twitter-down-social-media-outage-b2367772.html

"It is not clear what the cause of the problems is or how long they will last. The company is yet to comment.
Reports of the outage began on Down Detector at 12:19pm and have continued throughout the day.
Three hours later, the same issues persist and users are getting frustrated."

1688225168482.png

1688225188805.png

Све је почело од јуче када је твитер дозволио само регистрованим корисницма да гледају садржај чиме је твитер привремено престао да буде јавна мрежа.

https://www.theverge.com/2023/6/30/23779764/twitter-blocks-unregistered-users-account-tweets

1688224928932.png

Извор: independent, verge

Nije Mask veverica.......

Ma јок само је успео да својим доласком уништи најслободнију мрежу икада! Додуше пад твитера је почео када је тиндер почео да забрањује голотињу.... Но ово што је урадио лик је технички сам оборио твитер и претворио у приватну мрежу за своје "верификоване" налоге.

Овакву поруку добијаш цели дан.

1688243572435.png

Ma јок само је успео да својим доласком уништи најслободнију мрежу икада! Додуше пад твитера је почео када је тиндер почео да забрањује голотињу.... Но ово што је урадио лик је технички сам оборио твитер и претворио у приватну мрежу за своје "верификоване" налоге.

Pogledajte prilog 1370426
Naročito je ta mreža bila slobodna pre Maska.
Pa cenzurisali su USA predsednika itd....

Naročito je ta mreža bila slobodna pre Maska.
Pa cenzurisali su USA predsednika itd....

Па јесте била слободна. Управо је та "цензура" САД председника доказ да јесте јер нико није био повлашћен! На друштвеној мрежи си прво корисник исте па тек онда председник. Уништио је једину друштвену мрежу која је мени привлачна била јер су били тамо на почетку, нарочито 2014,2015 и 2016 године нај екипа и имао си тај неки интелеутални вајб е онда је кренуо одрон прво са тиндером кад су на истом забранили 18+ па су открили да на твитеру може све да се качи, па инстраграмуше који су увеле да мораш да имаш профил са сликом, па фејбук дружина што је их Цуки истерао и онда Маск као надгробна плоча.... 🥺

Немам фејс, интаг, воцап. Само матрикс и твитер а скајп више не користим. Размишљам се да пређем на Мастодон.

Poslednja izmena:

Former Twitter execs say removal of Hunter Biden laptop story was a 'mistake'​

Twitter execs acknowledge mistakes with Hunter Biden laptop story but say no government involvement​

https://edition.cnn.com/2023/02/08/politics/twitter-hearing-house-oversight/index.html

Baš pred izbore cenzurisali svakog o Hunter Biden Laptopu kao Rusku dezinformaciju...... Problem je što se ispostavilo da su cenzurisali istinitu priču.
Direktno mešanje i uticanje na USA izbore, To baš i nije demokratski?

Популарна друштвена мрежа твитер управо је ушла у четири сат од како не ради лајна у Србији. На мрежи је могуће постављати нове твитове, видити, обавештања али лајна не ради. Ако приступате твитеру путем web апликације она је потпутно постала бескорисна.

https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/twitter-down-social-media-outage-b2367772.html

"It is not clear what the cause of the problems is or how long they will last. The company is yet to comment.
Reports of the outage began on Down Detector at 12:19pm and have continued throughout the day.
Three hours later, the same issues persist and users are getting frustrated."

Pogledajte prilog 1370164

Pogledajte prilog 1370166

Све је почело од јуче када је твитер дозволио само регистрованим корисницма да гледају садржај чиме је твитер привремено престао да буде јавна мрежа.

https://www.theverge.com/2023/6/30/23779764/twitter-blocks-unregistered-users-account-tweets

Pogledajte prilog 1370153

Извор: independent, verge

Илоне, рак те појео! ;)

п.с. Није смак Света.

Pogledajte prilog 1370426
Trampova osveta...

Trampova osveta...

Увео човек класно раслојањавње људи а онда се појаве људи овде који кажу да је вратио слободу. Да донео људе који прете другим људима што путем приватних порука што овако и вређају их на начине који нормални човек то ме може да смисли речима и то називају "слободом"...

Увео човек класно раслојањавње људи а онда се појаве људи овде који кажу да је вратио слободу. Да донео људе који прете другим људима што путем приватних порука што овако и вређају их на начине који нормални човек то ме може да смисли речима и то називају "слободом"...
Ja to nisam rekao...

Back