Twilight zone

N.Prospekt

Zainteresovan član
Poruka
253
TheTwilightZoneLogo.png

Добродошли у свет коме када приступите, више из њега не излазите.
Да ли сте имали прилику да одгледате ову серију из 50их година? Мислим да овако генијалан сценарио и монтажа неће изумрети док је света и века. Ако сте гледали, која је ваша омиљена епизода?

Serija sa neverovatnim poukama, uzdize se iznad obicne naucne fantastike. Svako moze da osmisli naucnu fantastiku, ali ne moze svako da navede coveka na razmisljanje kao i ova serija. Na jutjubu ima okaceno dosta epizoda.

Serija sa neverovatnim poukama, uzdize se iznad obicne naucne fantastike. Svako moze da osmisli naucnu fantastiku, ali ne moze svako da navede coveka na razmisljanje kao i ova serija. Na jutjubu ima okaceno dosta epizoda.

Ja sam skidao čitave sezone, počevši od mislim 1958. godine, pa nadalje, do neke sezone '63. Ne znam da li je neko primetio, ali scenario za dosta epizoda potpisuje Ričard Metison, autor brojnih vrhunskih romana, među kojima je najpoznatiji "Ja sam legenda". Gotivne su i one old skul stvari između epizoda, poput matorih reklama za cigarete i slično :cool:

Наставих да гледам старе епизоде, одгледах пар оних од 50 минута. Епизода број 105. је изузетна. Ово је стварно серија за сладокусце и епизоде треба гледати натенане кад је човек у елементу.

Наставих да гледам старе епизоде, одгледах пар оних од 50 минута. Епизода број 105. је изузетна. Ово је стварно серија за сладокусце и епизоде треба гледати натенане кад је човек у елементу.
kako se zove ta epizoda?

Valley of the Shadow
Da,da,onaj stari smek..
Ima jedan cudan film, zove se Bekstvo iz sutrasnjice, lici na Tw.Zone. I skroz je konfuzan, nista nisam skontao.
Znam samo da je sniman na piratski nacin, u sred Diznilenda, i da su autori imali problema s pravnim timom Diznija oko autorskih prava.
Bilo bi kul da neko pogleda i objasni sta je poenta price. https://www.imdb.com/title/tt2187884/

Back