Tvrdoglav bracni drug

Mislim da mi to nikada nebi oprostila da je udarim...mada meni postaje sve jedno statje da uradi jer ja necu da igram kako ona svira pa makar crko...ma nije sto necu nego bre i nemogu nemam šuške da igram na njen nacin...

Sto si joj pravio drugo dete,kada je takav namcor?Valjda znas kako se prave deca?Za nezeljenu trudnocu,uvek je "kriv"muskarac!
Ali u celoj prici,delujes i ti tvrdoglavo!Je li tebi stalo do tvoje porodice?Je li ti stalo da odrzis brak sa tvojom"tvrdoglavom"zenom?Ako jeste,sedi i nadji kompromis sa njom!U braku mora biti kompromisa,nikome ne ide glatko!Ako ti nije stalo,lepo se razidjite,i kraj price!

Poslednja izmena:
Poslusaj lepo ti svoju zenicu, predji u grad. Kad bude morala sama da brine o kuci i deci, kad bude morala da kupi paradajz koji je do juce jela za dz, kad ne bude znala gde joj je g uza a gde glava, vratice se na selo brze nego sto je pobegla iz njega.

Zivot u zajednici ima i svojih prednosti i mana... Jedna od prednosti je i to sto uvek imas nekoga na koga mozes da se oslonis... da ti pripazi decu kad ides kod lekara, da spremi rucak ako imas neke druge obaveze... kad zivis sam toga nema. Mislim da bi joj to nedostajalo u gradu, i da bi tada malo vise cenila ono od cega je pobegla.

Ako bas moram da ti crtam, ajde...
"Nemamo nesto para da bi mogli da zivimo posebno na gradu"- Pretpostavimo da ce gospodin da radi najmanje od 7 - 15 - da, to jeste kao i da je skroz sama, a tu se uklapa i ona prica o paradajzu
"ne podnosi moje roditelje narocito majku, a kuci nece nista da radi " - mislim da ce joj tu gospodja svekrva najvise faliti.

Moraš staviti do znanja roditeljima da ti je žena jako bitna....a, opet ona mora tebi da veruje i da ima tvoju podršku...ako si u sukobima neutralan i ne znaš ko je u pravu i ograđuješ se onda je to razlog što je možda tvrdoglava...sedi i analiziraj malo dublje...ako ustanoviš da je razmažena i iskompleksirana...nije dobro, niti će ikada biti..ako je u pravu nešto u vezi tvojih roditelja samo treba tiho da joj daš podršku...pobeđujete nevolje i biće sreće za vas....

Ako bas moram da ti crtam, ajde...
"Nemamo nesto para da bi mogli da zivimo posebno na gradu"- Pretpostavimo da ce gospodin da radi najmanje od 7 - 15 - da, to jeste kao i da je skroz sama, a tu se uklapa i ona prica o paradajzu
"ne podnosi moje roditelje narocito majku, a kuci nece nista da radi " - mislim da ce joj tu gospodja svekrva najvise faliti.

Ovo je izjava samo jedne strane!Verujem kada bi culi i doticnu suprugu,da bi dobili jasniju sliku!
Ja se samo pitam,ako je suprug uvideo da mu je zena namcor,lencina,mrzovoljna,zasto joj je pravio drugo dete?
A ja licno,da cujem da moj muz ima takvo misljenje o meni,ostavila bih ga pa da imam desetoro dece!Prala bih javni wc,da prehranim svoju decu!

Da,da,da ali moja zena toliko je tvrdoglava da nisi ustanju da joj dokazes neke stvari...naime ona sto zamisli to i uradi ali uvek ali bas uvek pogresi i onda mi kaze"PA BIO SI UPRAVU" ali kasno...eeeee...to je ono sto j... nase koke a nije petao...Ja mislim da tvrdoglav covek nigde daleko nestize...

Ebi ga trebao si malo da razmislis pre nego sto si se ozenio za nju. Sad trpi tu njenu "tvrdoglavost "

Ovo je izjava samo jedne strane!Verujem kada bi culi i doticnu suprugu,da bi dobili jasniju sliku!
Ja se samo pitam,ako je suprug uvideo da mu je zena namcor,lencina,mrzovoljna,zasto joj je pravio drugo dete?
A ja licno,da cujem da moj muz ima takvo misljenje o meni,ostavila bih ga pa da imam desetoro dece!Prala bih javni wc,da prehranim svoju decu!

Pa moguce da je skrenuo levo kod Albukerkija kad je trebalo da skrene desno... moguce da je trebao da je ostavi odmah posle prvog... a moguce i da laze. :mrgreen:

tacno, treba znati i drugu stranu price pa davati savete.posto sam zena i znam sta su zajednice ne bih tvoju suprugu toliko osudjivala.verovatno da postoji problem u komunikaciji i odnosima nje sa tvojim roditeljima.treba da se usredsredis na resavanje tog problema i na taj nacin joj dati volju da ostane u tvojoj porodici ako je to ikako moguce.ipak je mir i psihicka stabilnost kao i zdravlje tvohje zene tj trudnice treba da je na prvom mestu.osudjivati je i kaciti joj epitete kao tvrdoglava ,lencuga i sta sve jos ,samo ces produbiti jaz izmedju vas i dovesti do jos veceg nezadovoljstva .imam osecaj da ona zeli da se osamostalite prevashodno da bi se ti kao otac suprug i glava kuce odlepio od svojih roditelja i prestao da se oslanjas na njih,da uzmes stvari u svoje ruke i zauzeo se za svoju porodicu ne prezajuci se od izayova kojih se verovatno plasis.a roditelji su ipak tu u blizini da vam pritrce u pomoc kad vam zatreba znaci nemorate se ni vi njih ni oni vas odreci.mozda se tebi cini da cete propasti ,umreti od gladi al ne boj se prezivecete .samo ljubavi,tolerancije postovanja i dobre organizacije i sve ce se resiti.:super:

Jok,more,on je pod uticajem svoje mame,pa mu odjednom zena u koju je verovatno bio zaljubljen(valjda se zato ozenio sa njom?)nije dobra!Mama mu"otvorila"oci!

A moze i tako... a uvek tako bude kad je muz u sredini, pa jos neopredeljen. Ili mama ili zena, sredina nije dobra ni za koga. Roditelji ko roditelji, uvek znaju sta je najbolje za sina :roll: ... a zena ko zena, inati se i tera po svome, makar i na svoju stetu :tiganj:... muz ko muz, diplomata... i eto...:dash: :

Sta da radim sa suprugom?Naime tvrdoglava je kao mazga(glupo je sto tako pisem o njoj ali sta da se radi),zivimo kod mojih na selu(nije bas neka uboga selendra vec selo blizu grada),imamo svega i svacega za normalan zivot,otvorili smo privatnu radnju u gradu u kojoj nas dvoje radimo,ona je trudna i imamo i 1 dete ali ona nepodnosi moje roditelje narocito majku.Nemamo nesto para da bi mogli da zivimo posebno na gradu,ona je isto dete sa sela ali je srednju skolu zavrsila u velikom gradu gde je i stanovala.Volime ali toliko se svadjamo da je to nepodnosljivo i ta je svadja oko toga sto ona hoce i da idemo sa malim detetom plus sto je ona trudna na grad iako zna da nemamo mogucnosti i nicije pomoci iako zna da nam radnja radi katastrofalno lose a kuci nece nista da radi ...STA DA RADIM?
P.S:VOLI ME I JA NJU VOLIM ALI JE MNOGO,MNOGO TVRDOGLAVA!

Pa dobro ispuni zeni zelju. Kad bude shvatila da jos nerodjeno dete u gradu nece imati cime da nahrani, trceci ce se vratiti na selo. :)

Poslusaj lepo ti svoju zenicu, predji u grad. Kad bude morala sama da brine o kuci i deci, kad bude morala da kupi paradajz koji je do juce jela za dz, kad ne bude znala gde joj je g uza a gde glava, vratice se na selo brze nego sto je pobegla iz njega.
Pa dobro ispuni zeni zelju. Kad bude shvatila da jos nerodjeno dete u gradu nece imati cime da nahrani, trceci ce se vratiti na selo. :)
Možda će zaista i zaključiti da je u selu bilo bolje ali se sigurno neće vratiti! Svejedno pokušaj preseljenje - možda i uspe.

Back