Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.985
Ebi ga kneze moram se sloziti s koleginicom vexy..il cvrsta ruka il cvrsta kitaNE...mislim da je to ipak isuviše..

za mir u kući služi jedna druga alatka![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ebi ga kneze moram se sloziti s koleginicom vexy..il cvrsta ruka il cvrsta kitaNE...mislim da je to ipak isuviše..
za mir u kući služi jedna druga alatka![]()
Mislim da mi to nikada nebi oprostila da je udarim...mada meni postaje sve jedno statje da uradi jer ja necu da igram kako ona svira pa makar crko...ma nije sto necu nego bre i nemogu nemam šuške da igram na njen nacin...
1. Brak je međusobno oduzimanje slobode uz obostrani pristanak.
2. Odluči se da li ćeš da da budeš sin ili muž.
3. (e..nema pod tri..)
Ako bas moram da ti crtam, ajde...
"Nemamo nesto para da bi mogli da zivimo posebno na gradu"- Pretpostavimo da ce gospodin da radi najmanje od 7 - 15 - da, to jeste kao i da je skroz sama, a tu se uklapa i ona prica o paradajzu
"ne podnosi moje roditelje narocito majku, a kuci nece nista da radi " - mislim da ce joj tu gospodja svekrva najvise faliti.
Da,da,da ali moja zena toliko je tvrdoglava da nisi ustanju da joj dokazes neke stvari...naime ona sto zamisli to i uradi ali uvek ali bas uvek pogresi i onda mi kaze"PA BIO SI UPRAVU" ali kasno...eeeee...to je ono sto j... nase koke a nije petao...Ja mislim da tvrdoglav covek nigde daleko nestize...
Ovo je izjava samo jedne strane!Verujem kada bi culi i doticnu suprugu,da bi dobili jasniju sliku!
Ja se samo pitam,ako je suprug uvideo da mu je zena namcor,lencina,mrzovoljna,zasto joj je pravio drugo dete?
A ja licno,da cujem da moj muz ima takvo misljenje o meni,ostavila bih ga pa da imam desetoro dece!Prala bih javni wc,da prehranim svoju decu!
Pa moguce da je skrenuo levo kod Albukerkija kad je trebalo da skrene desno... moguce da je trebao da je ostavi odmah posle prvog... a moguce i da laze.![]()
Ovo je izjava samo jedne strane!Verujem kada bi culi i doticnu suprugu,da bi dobili jasniju sliku!
Ja se samo pitam,ako je suprug uvideo da mu je zena namcor,lencina,mrzovoljna,zasto joj je pravio drugo dete?
A ja licno,da cujem da moj muz ima takvo misljenje o meni,ostavila bih ga pa da imam desetoro dece!Prala bih javni wc,da prehranim svoju decu!
Jok,more,on je pod uticajem svoje mame,pa mu odjednom zena u koju je verovatno bio zaljubljen(valjda se zato ozenio sa njom?)nije dobra!Mama mu"otvorila"oci!
Uz duzno postovanje vas koji dajete komentar u ovoj temi,koliko vas je u bracnoj zajednici?
Sta da radim sa suprugom?Naime tvrdoglava je kao mazga(glupo je sto tako pisem o njoj ali sta da se radi),zivimo kod mojih na selu(nije bas neka uboga selendra vec selo blizu grada),imamo svega i svacega za normalan zivot,otvorili smo privatnu radnju u gradu u kojoj nas dvoje radimo,ona je trudna i imamo i 1 dete ali ona nepodnosi moje roditelje narocito majku.Nemamo nesto para da bi mogli da zivimo posebno na gradu,ona je isto dete sa sela ali je srednju skolu zavrsila u velikom gradu gde je i stanovala.Volime ali toliko se svadjamo da je to nepodnosljivo i ta je svadja oko toga sto ona hoce i da idemo sa malim detetom plus sto je ona trudna na grad iako zna da nemamo mogucnosti i nicije pomoci iako zna da nam radnja radi katastrofalno lose a kuci nece nista da radi ...STA DA RADIM?
P.S:VOLI ME I JA NJU VOLIM ALI JE MNOGO,MNOGO TVRDOGLAVA!
Poslusaj lepo ti svoju zenicu, predji u grad. Kad bude morala sama da brine o kuci i deci, kad bude morala da kupi paradajz koji je do juce jela za dz, kad ne bude znala gde joj je g uza a gde glava, vratice se na selo brze nego sto je pobegla iz njega.
Možda će zaista i zaključiti da je u selu bilo bolje ali se sigurno neće vratiti! Svejedno pokušaj preseljenje - možda i uspe.Pa dobro ispuni zeni zelju. Kad bude shvatila da jos nerodjeno dete u gradu nece imati cime da nahrani, trceci ce se vratiti na selo.![]()