Твоја лепота ће избледети, а мој новац неће нестати ..

Милица

Buduća legenda
Poruka
26.912
Lepa devojka postavila oglas:

Biću iskrena u potpunosti. Napunila sam 25 ove godine, veoma sam lepa, imam stila i dobar ukus. Želim da se udam za momka koji zarađuje 500.000 dolara godišnje ili i više od toga. Možda mislite da sam pohlepna, ali godišnja zarada od milion dolara u Njujorku znači da pripadate tek srednjoj klasi. Moj zahtev nije veliki. Da li ima ikog na ovom forumu ko zarađuje toliko? Da li su svi u braku? Htela sam da pitam šta treba da uradim da bih se udala za tako bogatu osobu? Među onima sa kojima sam izlazila, dečko koji je najviše zarađivao imao je 250.000 dolara godišnje. A za nekog ko želi da živi u luksuznoj stamebnoj zoni u zapadnom Njujorku, to jednostavno nije dovoljno.

Bakar se našao uvređen pa odgovorio:

Pročitao sam vaš post sa velikim intresovanjem. Pretpostavljam da postoji mnogo devojaka koje zanima odgovor na vaša pitanja. Dozvolite da analaziram situaciju kao profesionalni investitor. Moj godišnji prihod je nešto veći od 500.000 dolara godišnje, koji zadovoljavaju vaše zahteve, tako da se nadam da svi veruju da ne gubim vreme ovde tek tako. Sa stanovništva biznismena loša je odluka oženiti te. Odgovor je vrlo jednostavan... Dozvolite da vam objasnim!

Stavite sve na stranu, ono što vi suštinski pokušavate jeste da trampite "lepotu" za "novac": osoba A daje lepotu, a osoba B plaća za to što se čini pošteno! Međutim, postoji jdan problem - tvoja lepota će izbledeti, a moj novac neće nestati tek tako. Činjenica je da će se moj prihod iz godine u godinu povećavati, ali ti ne možeš biti lepša iz godine u godinu. Zato, sa stanovništva ekonomije ja dajem dobitak, a ti daješ nešto što gubi vrednost. Ako je lepota sve što imaš da daš, vremenom će se smanjivati njena "vrednost", a možda i potpuno nestane. Prema uslovima koje imamo na Volstritu sve čime trgujemo ima svoju poziciju, takozvanu "trgovinsku poziciju". U ovom slučaju to je izlaženje sa tobom. Ako vrednost onoga čime trgujemo pada, mi ćemo to prodati i nikako nije dobra ideja da to zadržimo dugoročno. Isto važi i sa brakom koji ste vi ponudili. Možda zvuči okrutno, ali mudra je odluka da sve čija je vrednost sklona amortizaciji bude prodato ili dato u zakup.

Svako ko godišnje ima 500.000 dolara nije budala - mi ćemo možda izaći sa tobom, ali te nikada nećemo oženiti. Savetovao bih ti da zaboraviš na udaju za bogatog momka. Usput, daleko bi bolje da sebi postaviš cilj da sama postaneš bogat čovek i zaradiš tih 500.000 dolara. Imaš veće šanse za to, nego da pronađeš bogatu budalu!

-----------------------------------

Šta vi mislite ?

Ja bih rekla da se devojka našalila,
a ružni se upecao .. :lol:

Mislim da je covek sasvim normalno i logicki odgovorio devojci... ne znam zasto je to tebe pecnulo :lol:
Devojke koje igraju samo na izgled nikada nece moci upecati pametnog coveka...Pa bio on ruzan ili lep. Izgled bledi, ono sto ti je u glavi je bitno ako igras na duge staze.

Пецнуло ме зато што нисам у њеној причи
препознала истинску вољу да одигра само на изглед,
више да их под*****а .., а можда се и варам ?

Добро није Бг по ценама
али зар мислиш да њој оваквој био потребан оглас ? :think:

Pa to je druga stvar sto je pokusala da trazi mladozenju na forumu ^^ :lol:

Verovatno je mislila da se nikad ne zna...

Recimo, nisam bila u Njujorku... tako da ne mogu da kazem kako izgledaju najbolji, manje dobri i losi delovi grada...
po nekom evropskom standardu ^^

Znam samo za pravilo - da je dozvoljeno decu upisati jedino u skolu koja je u tvom kvartu.

To znaci da ako ti nemas novca da kupis ili iznajmis stan u kvartu gde zivi kulturan svet, koji ima neki nivo -
deca ce ti ici sa losom decom u skolu, white trash ili crncima iz ghetto-a itd..
Mogu da zamislim tek kakav nivo obrazovanja moze da dobije u takvoj skoli :roll:

Пецнуло ме зато што нисам у њеној причи
препознала истинску вољу да одигра само на изглед,
више да их под*****а .., а можда се и варам ?
Pa to. Muškarci se uvek žale kako žene podmuklo žele samo njihov novac, a njima pričaju bajke o ljubavi.
Pa je htela da vidi kakva će biti reakcija. I dobili smo odgovor.
Zaključak: ne valjamo kad smo iskrene, ne valjamo kad nismo iskrene, samo kukaju. Čast izuzecima koje negujemo kao malo vode na dlanu. :aha:

Pa to je druga stvar sto je pokusala da trazi mladozenju na forumu ^^ :lol:

Verovatno je mislila da se nikad ne zna...

Recimo, nisam bila u Njujorku... tako da ne mogu da kazem kako izgledaju najbolji, manje dobri i losi delovi grada...
po nekom evropskom standardu ^^

Znam samo za pravilo - da je dozvoljeno decu upisati jedino u skolu koja je u tvom kvartu.

To znaci da ako ti nemas novca da kupis ili iznajmis stan u kvartu gde zivi kulturan svet, koji ima neki nivo -
deca ce ti ici sa losom decom u skolu, white trash ili crncima iz ghetto-a itd..
Mogu da zamislim tek kakav nivo obrazovanja moze da dobije u takvoj skoli :roll:

Твој резон је сасвим ок и у Бгд-у је огромна разлика између Треће, Осме и Дванаесте гимназије,
а Бгд и није неки велики град кад се упореди са Њујорком и сл., тако да је ту све јасно,

али у вези ове друге приче,
да ли је мислила да се никад не зна
или је баш напротив хтела да им се обрати јавно ..,
и каже шта мисли о њима ?

Мени се некако чини да је ово друго ?

Nek mu neko odgovori da investira i u lepu decu.

Видиш колико је саможив,
из његовог одговора се види да ни помислио на потомство није ..

- - - - - - - - - -

A sta ako deca budu imala izgled bogatasa a pamet sponzoruse?

Да ли се овде ради о спонзоруши ?

Nisam siguran da bi to bila dobra investicija . Bolje je investirati u pametnu djecu koja ce uvecati njegov kapital .
Lijepa i tupava djeca napravljena sa lijepom i tupavom zenom ce samo da ga raskuce .:)

A sta ako deca budu imala izgled bogatasa a pamet sponzoruse?

Kako vi znate kolika je njena pamet? Mozda je zavrsila fakultet sa najvisim ocenama, mozda nije, to ne znamo iz prilozenog. Zasto neko ko voli novac automatski znaci da je glup?

Твој резон је сасвим ок и у Бгд-у је огромна разлика између Треће, Осме и Дванаесте гимназије,
а Бгд и није неки велики град кад се упореди са Њујорком и сл., тако да је ту све јасно,

али у вези ове друге приче,
да ли је мислила да се никад не зна
или је баш напротив хтела да им се обрати јавно ..,
и каже шта мисли о њима ?

Мени се некако чини да је ово друго ?

Ja mislim da je ovo prvo,
i da je to realnost hiljadama lepih njujorcanki, koje na ovu temu pricaju sa drugaricama na kafi recimo....

Nije mi neobican njen post na tom forumu ...

Nekoj se uvek posreci, i iz svake generacije postoje devojke koje se udajom popnu 2 ili 3 stepenice na gore ^^

Ali to je pitanje srece... i sudbine, u svakom slucaju..kako ce ko proci :aha:

Ja mislim da je ovo prvo,
i da je to realnost hiljadama lepih njujorcanki, koje na ovu temu pricaju sa drugaricama na kafi recimo....

Nije mi neobican njen post na tom forumu ...

Nekoj se uvek posreci, i iz svake generacije postoje devojke koje se udajom popnu 2 ili 3 stepenice na gore ^^

Ali to je pitanje srece... i sudbine, u svakom slucaju..kako ce ko proci :aha:

Онда да јој поручимо да је Бајатовић слободан
и да није Њујорк центар света .. ? :lol:

- - - - - - - - - -

Kako vi znate kolika je njena pamet? Mozda je zavrsila fakultet sa najvisim ocenama, mozda nije, to ne znamo iz prilozenog. Zasto neko ko voli novac automatski znaci da je glup?

Можда је хтела да их види на гомили, мсм те што могу да плате стан тамо где би она волела да живи,
па би од њих 100, можда један и био нечему .. ? :think:

Sada sam procitala bankarov post....

Po mom misljenju on nije u redu..
Misli samo na pare..

Ona je navela da je lepa, jos mlada, ima stila.. i sve sto bi normalan,uspesan muskarac mogao da trazi.

A on je taj koji misli samo o novcu.... treba neko i da prikoci sa karijerom zarad odgajanja dece i ulaganja u opstanak bracne zajednice^^

Zasto njemu smeta da se neka devojka "dobro uda" ? :think:

Sada sam procitala bankarov post....

Po mom misljenju on nije u redu..
Misli samo na pare..

Ona je navela da je lepa, jos mlada, ima stila.. i sve sto bi normalan,uspesan muskarac mogao da trazi.

A on je taj koji misli samo o novcu.... treba neko i da prikoci sa karijerom zarad odgajanja dece i ulaganja u opstanak bracne zajednice^^

Zasto njemu smeta da se neka devojka "dobro uda" ? :think:

Dakle kao što ti rekoh, ponizila ih je kao vrstu,
samim tim što se tako ponudila baš njima ...,

a on svakako nije glup jer je ukapirao poniženje .. :D

Niko nije rekao da je svako ko voli novac automatski glup . Djevojka iz uvodnog posta je sama rekla da je najbogatiji sa kojim je izlazila
zaradjivao samo 250.000 dolara godisnje . Ambicije su joj bile vece ali nije uspjela naci bogatijeg sto znaci da se precijenila a to opet znaci
da nije puno bistra .

Niko nije rekao da je svako ko voli novac automatski glup . Djevojka iz uvodnog posta je sama rekla da je najbogatiji sa kojim je izlazila
zaradjivao samo 250.000 dolara godisnje . Ambicije su joj bile vece ali nije uspjela naci bogatijeg sto znaci da se precijenila a to opet znaci
da nije puno bistra .

To je stvar slucaja.... s kim ces da budes.

A ne stvar - precenjivanja ^^ Mozda je devojka i dobila svog preko pola miliona muskarca kasnije ~~~~~

Par puta sam pogledala one milionere koji traze devojke preko agencije. Znaci, ponekad ni milioni ne pale kod zena, mora posrednik. :lol:
Sasvim svesno traze devojke koje padaju na milione, zapravo, samo takve i dolaze u obzir. Sta bi na sve to rekla psihologija ne znam, ali sve ostavlja utisak da svako dobije sto trazi, ili svako sebe ponudi na trzistu za neku cenu. I svi srecni... a i milioni na broju. :lol:

da nije puno bistra .

Kako znas da nije uspela? :lol:

Back