Tviter objave i video spotovi - gusitelji foruma

Kerkyra

Legenda
Poruka
62.141
Predlazem da se ukinu tzv. Tviter objave osim ako mozda nisu od politicara pa i to je pitanje, kao i video klipovi koji se osim muzike, postavljaju bez objasnjenja i opisa zasto su postavljeni u porukama, jer samo "guse" forum, a korisnicima pruzaju mogucnost da ispadnu "pametni" a da nista ne kazu. Vajda je cilj foruma pisati svojim recima, a ne prenositi tudje i to najcesce anonimne, kao papagaj?

Upvote 1
Predlazem da se ukinu objave sa Tvitera, narocito objave anonimnih licnosti a ako je u pitanju politicar, bez svog komentara u porukama, kao i postavljanje Youtube klipova (osim muzike) bez objasnjenja i komentara zasto su postavljeni jer smatram da "guse" forum i omogucavaju korisnicima da nesto "kazu" a da ustvari nista ne kazu svojim recima, sto je valjda i cilj foruma?

I to i u porukama, ne samo u otvaranju novih tema kao sto sada vazi.

Koliko god se slažem, mislim da ponekad stvarno reči nisu potrebne za neki klip niti neki dodatni komentar
Pa naravno, ali pisem o vecini "objava" narocito na politici. Ko su ti anonimni ljudi da bi se njihove objave tamo i ovde objavljivale?

A clanovi ako nemaju sta da kazu svojim recima, ne moraju ni tudje da staljaju. Mislim, vise se ne zna da li je ovo forum ili promocija Tvitrra i drugih drustvenih mreza.

Youtube isto, ako nije muzika, ne znam da li ovde treba da razgovaramo, ili da gldamo neke dosaqdne video klipove po sat vremena, koje mozda ni sami postavljaci nisu pogledali, ali eto, da kazu da su nesto postavili, cim ne komentarisu?

Pa naravno, ali pisem o vecini "objava" narocito na politici. Ko su ti anonimni ljudi da bi se njihove objave tamo i ovde objavljivale?

A clanovi ako nemaju sta da kazu svojim recima, ne moraju ni tudje da staljaju. Mislim, vise se ne zna da li je ovo forum ili promocija Tvitrra i drugih drustvenih mreza.

Youtube isto, ako nije muzika, ne znam da li ovde treba da razgovaramo, ili da gldamo neke dosaqdne video klipove po sat vremena, koje mozda ni sami postavljaci nisu pogledali, ali eto, da kazu da su nesto postavili, cim ne komentarisu?
:mrgreen: :cool:

Mreža je mreža, network is network - što bi rekli naši stari.
Štono kažu, ikXs je popularan i ne treba ispustiti pune šake bisera i klikera porculanaca i gvozdenaca koji se tamo grdno i obilno sipaju i uludo i prazno zveče,
treba ih sve doneti, ma do poslednjeg, da i ovde prazno zveče.
Znam, saće ovi čistunci da kažu kako i oni hoće da pišu i da imaju mišljenja i dijalog,
ali realno, kome to treba kada nam nadležni donose toliko divne statuse i gvozdence i porculance.
Zato sam ja: ZA?

Slične teme

Back