TV

PAWLLE

Poznat
Poruka
8.723
da li ste primetili koliko je program na svim regionalnim kanalima vise nego debilan,stalna nenormalna repriziranja bolesno............

Али реално, просечно се гледа ТВ као у Америци, по 4 сата дневно.
Није невероватно, с обзиром да сви они који пуне штампу, прво се појаве и "аирмишу" на ТВ-у.... Па онда, серије,серије, серије, па преноси од спорта до политике, столови, дуели..
Ретко кад уловим неки филм који није 300 пута репризиран са све Партизанском ескадрислом и Девојачким мостом и то је све.....чак ни спорт не гледам више, ТВ што се мене тиче је мртав.

da li ste primetili koliko je program na svim regionalnim kanalima vise nego debilan,stalna nenormalna repriziranja bolesno............

Слажем се! :dash:

Једино ми се издваја Мемедовић, али сам доспела до тога да немам стрпљења да било шта одгледам на телевизији до краја, делом због гомиле реклама, делом зато што нам је свима време драгоцено, а неке назови културне емисије су тако спороходне и као нека досадна предавања...

Te statistike za gledanje tv-a, prosečno, su preterane zbog ideje da čim je nekome upaljen tv mora da sedi i da ga gleda, dosta ljudi ga drži upaljenog samo da stvara buku u prostoriji i otkloni osećaj prazne sobe. Program je loš da gori ne može biti. Ustvari, verovatno može :neutral: ne prestaje da me iznenađuje. Ne gledam ga već par godina, samo kad neko drugi upali pa sam se našla u prostoriji i sedim tu sa njim/a.

Buahahaha sa fejsa:

"Uzimam cips... Sednem... Palim TV, kad tamo Karleusa... Gasim TV, palim radio, kad tamo Karleusa... Gasim radio, otvaram novine, opet Karleusa... Sad ne znam da li da otvorim cips...?!"

A stvarno su mi najžešći ovi što ostave tv da drnda po ceo dan da ne bude tišina.. Nedajbože radio da uključite i još klasika neka da ide umesto cece, mece, vece :roll:

rts i pink ne postoje kod mene, rts ratnohuskacka masinerija ali pink je jos strasniji on je razorio stanovnistvo sa tendecijom nastavka b92imbecilan sa nenormalnim repriziranjem istih serija , ubili su svaku kreativnost ........

mi imamo desetak kanala, a ni to ne gledamo :mrgreen:
suprug prati vesti, sveki slagalicu, ja volEm da se smejem pa ispratim prijatelje po hiljaditi put i to, al' brate :lol:

ja ne mogu da zamislim da nemam tv! ukljucujem ga ujutru cim otvorim oci... obicno podesim neki muzicki kanal i spremam se za dugacki dan.
popodne rado gledam minimax sa decom.
uvece sport, film, nekad i neku politicku emisiju... zavisi od raspolozenja i vremena.
imam u kuci tri te "carobne kutije" i desi se da sve tri rade u isto vreme bez obzira da li se u tom trenutku gledaju isti ili razliciti programi...
a da li je tv program debilan - neki programi verovatno jesu ali se mogu lako zaobici :)

Back