tv

Poruka
12.984
Evo ovako. Ja sam se puno selio (ciganska karma) i u tim seljenjima sam imao obicaj da objavim da prodajem nešto što neću da selim. Fascinantno mi je bilo da ljudi pitaju samo za 2 stvari da kupe - frizider (vidi tema o frizideru) i TV... Sve ostalo ih ne zanima.

Za pitanja frizidera otvorio sam temu Frizideri. Iz triumvirata njihovih velicanstava Automobil Frizider i TV - dva su dakle pokrivena Automobil i Frizider.

E pa ovde je tema TV.

Kakav TV, zasto takav TV, spajate li 2 ili 4 TV-a u 1?
Zašto toliko veliki TV?
Ili mali? Zašto mali? Vise TV-a? Zašto imate drugi i treći?
gde sve imate TV?
Pametni TV ili glupi TV (pamet sa strane) ?
Jel radi na WiFi, bluetoot ili vam je sve na kablove?
koji box? zašto? Ima li prikljucak za network cable? ubacujete li mediju?
Imate neke neobične zahteve (air mouse, tastaturu? trekpad?)
Uopste nemate TV? Zašto?

Ja imam 2 mala TV-a - jedan mi je TV-TV a na drugom mi je komp. I sad vam pisem sa TV-a.

Evo ovako. Ja sam se puno selio (ciganska karma) i u tim seljenjima sam imao obicaj da objavim da prodajem nešto što neću da selim. Fascinantno mi je bilo da ljudi pitaju samo za 2 stvari da kupe - frizider (vidi tema o frizideru) i TV... Sve ostalo ih ne zanima.

Za pitanja frizidera otvorio sam temu Frizideri. Iz triumvirata njihovih velicanstava Automobil Frizider i TV - dva su dakle pokrivena Automobil i Frizider.

E pa ovde je tema TV.

Kakav TV, zasto takav TV, spajate li 2 ili 4 TV-a u 1?
Zašto toliko veliki TV?
Ili mali? Zašto mali? Vise TV-a? Zašto imate drugi i treći?
gde sve imate TV?
Pametni TV ili glupi TV (pamet sa strane) ?
Jel radi na WiFi, bluetoot ili vam je sve na kablove?
koji box? zašto? Ima li prikljucak za network cable? ubacujete li mediju?
Imate neke neobične zahteve (air mouse, tastaturu? trekpad?)
Uopste nemate TV? Zašto?

Ja imam 2 mala TV-a - jedan mi je TV-TV a na drugom mi je komp. I sad vam pisem sa TV-a.

Imamo dva TV

Junior Samsung
A muž ima sony bravia i to jedan od prvih ima mu dakle godina i godina

Ja nemam tv :mmmm:

Box čujem po psovkama je valjda vodafon a posto psuju nisu dakle zadovoljni sa vodafonom

Rešila sam sebi kupiti tv u spavaću sobu ili u kuhinju (ovo sam videla od italijanki i balkanskih žena ) očito i one nemaju tv

Meni je realno drago kad ih zaebava vodafon jer kad ja nemam na šta gledati neka nemaju ni oni

Kod juniora je svakako playstation

A kod seniora vijesti, sport i neke preistorijski domaći filmovi dje su svi glumci odavno već pomrli

Uglavnom ludnica

Back