TV VOJVODINA

Koji to "mi"?TV Vojvodina ništa ne radi pogrešno i to što prikazuje oko prognoze je ok.
A RTS-u je teško kada prikazuje vremensku prognozu ide lepo slikom po celoj Srbiji a ne da prekine i ljudi ne vide koja će biti temperatura u Negotinu,pa čak neki put i u Nišu !
Pa se za takve stvari niko iz tih krajeva ne buni a trebali bi.Za B92 tek da ne pričam i njihovo prikazivanje gradova i regiona.

Ja nisam primetila tako nesto. Medjutim upadljivo je da TV Vojvodina izostavlja i Beograd i sve sto je juznije.
TV Vojvodina ima jako dobre emisije, zato je cesto gledam (i ne samo ja) i stvarno uzivam, ali kad dodje na red vremenska prognoza, osetim se vrlo uvredjeno. Kao da nas iz ostalih gradova omalovazavaju. Nije fer, jer njih gledaju i oni koji zive i van Vojvodine.Mogli bi to da promenite, to bi bilo lepo. Cak iako su mozda neke druge televizije nekorektne, treba se izdici i biti bolji, mislim da svoju publiku ipak treba postovati, a ako Vam smeta nesto na drugim televizijama skrenite im paznju.

Ja mislim da vreme za celu srbiju ide samo u dnevniku u 17.00.zbog toga sto ga prenosi rts 1.a u ostalim emisijama najavljuje se vremenska prognoza samo za vojvodinu,sto je ok,jer se program emituje za podrucje Vojvodine.

Back