TV STINK-ZVEZDE GRNDA I OSTALE NATPRIRODNE POJAVE!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedino sto je gnusnije od ovih Grandovaca su oni koji ih parodiraju. Za tim nema potrebe posto su sami po sebi parodija.
Zaista velika misao,za malo da ostanem bez texta,evo odmah cemo urgirati da se ukine svaka vrsta parodije na Grand i to samo da nam se ti negnusas :hahaha1:Mi volimo te koji parodiraju Grandovce, u stvari zapravo obozavamo Mitrosofta i njegove vernike,bilo otvorene,bilo prikrivene:per::hahaha1:
Elem...

ajoooj,.muka mi je i od svinka i od sgrandovaca,..a i od ovih "rokera",,bubnjara,..necuvenih grupa,,ciji lik i delo treba da otkriju arheolozi u sledecem milenijumu i svrstaju ih u genije...a za 100 evra bi svirali na svadbi u Donjim Ponjushima,......
pihhhh...
gasim prijemnik i net i sve,..gde se okrenem sve isto,..pamet,..pamet,.pamet,..kipi ponekad od pametnih reci,..propada pamet badava,..

Slazem se sa tobom...kvalitet ideje je presudan dok je tehnicki aspekt na relativno niskom nivou.
Jasno kao dan.Kako god, bolje i tako da su ga Nesa i ekipa odradili nego da ga nisu odradili nikako. Pravi 2 deo Jet Seta je u pripremi,tj ide jako,jako sporo, bas kao i sve ovde kod nas.Da li ce biti tehnicki bolje odradjen nemam pojma,eto...rekoh najiskrenije.

ajoooj,.muka mi je i od svinka i od sgrandovaca,..a i od ovih "rokera",,bubnjara,..necuvenih grupa,,ciji lik i delo treba da otkriju arheolozi u sledecem milenijumu i svrstaju ih u genije...a za 100 evra bi svirali na svadbi u Donjim Ponjushima,......
pihhhh...
gasim prijemnik i net i sve,..gde se okrenem sve isto,..pamet,..pamet,.pamet,..kipi ponekad od pametnih reci,..propada pamet badava,..

Ahh...pacijent...prvi od vernika je pristupio oltaru Mitrosofta :super:
Izvoli,izvoli samo ti uskoci prijatelju i prosvetli nas sa jos svojih postova jako mi je stalo da cujem sta imas reci !?:rotf:Ovo je ili Geynach by him self ili neko iz njegove "pacije skolice" Svez,zelen,spreman da ga ponovo vratimo gde mu je mesto.... Duboko u njivu odakle je i iznikao. :per: Tacno sam znao da ce se ovakav lik upecati.:hahaha: Pitanje je da li je sam uspeo da kreira nalog i lik ili mu je savet stanara pomagao u tome?

P.S.
Ah,da!?1 Hajde objasni nam kako to uspevas da ugasis Net,a i to sa 'prijemnikom" mi nije bas najjasnije,sta...kacis se na net putem Tv-a ili komsijske Tv Antene...reci koja je u pitanju pa da i mi probamo loga 8 ili 9 ili koja vec?

Poslednja izmena:
Ha-ha...ja taman mislila neki novajlija kad dečko učlanjen 2004...
Sta cu...stari nick...stare navike...a bacih udicu u nadi da ce se neki Mitrosoftov
vernik i stovalac Turbo Folka i Stinka upecati. Yebi ga, nemam trenutno preca posla,a mrzi me da se slihtam svakakvim ljudima i gruvam par hiljada postova praveci se preterano pametan.Krstu nikada nisam shvatao ozbiljno :mrgreen:

anarchy-reclaim-the-streets.jpg

Cyber da si temu nazvao GRAND PARADA, ZVEZDE GRANDA I OSTALI DAROVI SA NEBA sigurno bi doshli na ovu temu :haha:
Znam matori ali neka, radi posao i ovako,vidis da se vec javljaju regruti,taman nam nece biti dosadno jer dosta je proslo od kada smo razvalili Komitet Za Grandov Prosperitet. pa ipak nadam se da ce neko od njihovih delegata da se oglasi :whistling:
Htedoh i anketu da postavim ali sam totalno smetnuo s uma.
Zvala bi se:
Sta je prvo uzviknuo selja kada je po prvi put ugledao svetlosti velegrada?

1- Uh,bog te mazo ala seva!
2-Mora da sam kod Donjih Mrcajevaca poterao zapregu pogresnim putem?
3-Znaci ovde zivi ta struja o kojoj mi je moj deda Vukadin pricao!?!

P.S.
Naravno nije ni sada kasno da izaberete odgovor.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back