CYBERVRAC
Aktivan član
- Poruka
- 1.113
Sta reci vise?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cyber da si temu nazvao GRAND PARADA, ZVEZDE GRANDA I OSTALI DAROVI SA NEBA sigurno bi doshli na ovu temu :haha:
Zaista velika misao,za malo da ostanem bez texta,evo odmah cemo urgirati da se ukine svaka vrsta parodije na Grand i to samo da nam se ti negnusasJedino sto je gnusnije od ovih Grandovaca su oni koji ih parodiraju. Za tim nema potrebe posto su sami po sebi parodija.
Bice i novoga nego rekoh da malo ozivimo stara secanja...Kvalitet jasta!Ja se ponadao da je nesto novo, a to sve vec stare fore...ali ovakav kvalitet se ne zaboravlja tako lako.
Bice i novoga nego rekoh da malo ozivimo stara secanja...Kvalitet jasta!
Slazem se da jeste jeftina zajebancija ali kada rekoh kvalitet mislio sam na samu Nenadovu ideju o Jet Setu,a ne na ovo dole.To sam postavio tek reda radi.Istini za volju voleo bih da se jos neko okusa i napravi neki slican trip ali kvalitetnije.Koji kvalitet? Ne preteruj, "jeftina" zajebancija i nista vise.
Jasno kao dan.Kako god, bolje i tako da su ga Nesa i ekipa odradili nego da ga nisu odradili nikako. Pravi 2 deo Jet Seta je u pripremi,tj ide jako,jako sporo, bas kao i sve ovde kod nas.Da li ce biti tehnicki bolje odradjen nemam pojma,eto...rekoh najiskrenije.Slazem se sa tobom...kvalitet ideje je presudan dok je tehnicki aspekt na relativno niskom nivou.
ajoooj,.muka mi je i od svinka i od sgrandovaca,..a i od ovih "rokera",,bubnjara,..necuvenih grupa,,ciji lik i delo treba da otkriju arheolozi u sledecem milenijumu i svrstaju ih u genije...a za 100 evra bi svirali na svadbi u Donjim Ponjushima,......
pihhhh...
gasim prijemnik i net i sve,..gde se okrenem sve isto,..pamet,..pamet,.pamet,..kipi ponekad od pametnih reci,..propada pamet badava,..
Ovo je bila samo proba za Jet Set 1,delovi ideje koja je tek sazrevala...neka vrsta uvertire i pilot tripa. Da 2 je u izradi,bar mi je tako receno jos zimus ali nece to skoro sudeci po svemu.Htedoh da pitam da li je ono Jet Set 2, ali videh da ste napisali da je drugi deo u izradi.
Sta cu...stari nick...stare navike...a bacih udicu u nadi da ce se neki MitrosoftovHa-ha...ja taman mislila neki novajlija kad dečko učlanjen 2004...
Da... Ma Cyber Shumadija je zakonAaaa, a ovo je uradjeno pre prvog dela?
Ideja je fenomenalna.
Znam matori ali neka, radi posao i ovako,vidis da se vec javljaju regruti,taman nam nece biti dosadno jer dosta je proslo od kada smo razvalili Komitet Za Grandov Prosperitet. pa ipak nadam se da ce neko od njihovih delegata da se oglasiCyber da si temu nazvao GRAND PARADA, ZVEZDE GRANDA I OSTALI DAROVI SA NEBA sigurno bi doshli na ovu temu :haha: