Tv serije,trovaci pametnih misli!

gost 339460

Iskusan
Poruka
5.824
Pronalazak televizije,svakako spada u ona epohalna pronalazastva,koja su promenila svet. Ali,svaki pronalazak,koji sluzi za masovne potrebe ljudi,ima i svoju stranu
nalicja. Ovo,sto se danas prikazuje,na nasim nazalost,mnoge tv.kuce,imaju predznak "nacionalne" pravo je smece.koje zaglupljuje,i onako neprosvecene mase
naseg naroda.Kada kazem serije,mislim kako one latino-americke,tako i na ove sada aktuelne turske.

Mislim da je TV Pink i Prva TV.stvarno presla granicu,i onih najliberarnijih kriticara tV programa kod nas.Mislim da je zadatak televizije
da prosvecuje narod, a ne,da ga gura u jos vece intelektualno blato.Smatram,da bi nadlezne drzavne institucije,trebalo da zabrane prikazivanje serija,akoje snizavaju
inteligenciju gradjana,koji te serije konzumiraju.:dash:

Svako bira sta gleda, na kraju krajeva, niko me ne prisiljava da gledam Farmu, Grand Show ili tako nesto. Stavise, TV i ne gledam, jedino ako se zadesi da sam kod nekog u gostima, a TV ukljucen.
Zar je sa internetom bolja situacija? Svaki sadrzaj je dostupan na klik, pa opet nismo otisli dodjavola.

Oni koje zanimaju intelektualne teme trazice ono sto ih zanima, oni druge koje zanima koliko kostaju Cecini silikoni trazice to.
Da je glupo i da zaglupljuje slazem se, ali oni dobro znaju sta pravi pare i sta prosecni gradjanin Srbije zeli da vidi i sta ga zabavlja.

Da nase drustvo bojkotuje te gluposti i da ga pod tackom razno ne zanima, ne bi Pink stancovao toliko rijalitija i hitova, ali posto imaju plodno tlo ovde, reseni su da ga potpuno iskoriste.
To sto narod trazi, tj. neka vecina, to i dobije, tako da ne verujem da nas je Pink zaglupeo, kad vec sami trazimo i gledamo takve emisije, tako da mora da smo prirodno glupi.

Ne razumem kako gledanje tv serija zatupljuje gledaoca !?
Sve što je na programu televizije, osim vesti, je u svrhu razbibrige i opuštanja.
Sport, kvizovi, serije, filmovi, štale, braća....

E, yebeno je kad ti kažu vest koja je netačna.
Tu se primaš i donosiš svoj sud....
Koji može da te navede na loše poteze, ako se brzo ne osvestiš !

Ne mogu da promasim Farmu koliko god se sklanjala jer ima ko gleda i pojaca ton prilicno .Izbegavam je samo tako jer mi je gadna.Ne znam kako oni koji je gledaju imaju zeludac za to.VB isto ne gledam recimo.

Realno u tv programu ima jako malo zaista zanimljivih stvari a ljudi gledaju budalastine jer im je jedina razonoda u zivotu uglavnom tv-ni za sta drugo nema se para i tako se Srbi zatupljuju.

Aman, zašto - zatupljuju !?
Tv gledam da utucam vreme, a škole postoje radi obrazovanja !
Kako normalnog čoveka televizija može da zaglupi ?
To mi nikada neće nbiti jasno, da mu jebbem mater !

Zato sto umesto da izadju napolje i ubiju se da nadju neki posao ili odu da uce neki zanat-nesto tako da bi im zivot bio laksi-bilo sta-ljudi se plase brutalnog sveta napolju i postaju tupi,spori i neaktivni gledajuci tv program.Ubije ih strah u pojam.
Skole postoje ali su papreno skupe za vecinu ljudi koja jedva prezivljava sa 150-200 evra u zemlji Srbiji i oni jedva plate racune tako da o skolovanju daljem nema govora.

Debilni vecinom tv programi ubiju u pojam,postajes sve gluplji ako gleda prostote sa Farme ili VB-a,a tek ako se zaludis serijama gotovo-pocinjes da zivis u polu snu jer ti je um uz tv posto od realnog zivota nemas skoro nista.

Zato sto umesto da izadju napolje i ubiju se da nadju neki posao ili odu da uce neki zanat-nesto tako da bi im zivot bio laksi-bilo sta-ljudi se plase brutalnog sveta napolju i postaju tupi,spori i neaktivni gledajuci tv program.Ubije ih strah u pojam.
Skole postoje ali su papreno skupe za vecinu ljudi koja jedva prezivljava sa 150-200 evra u zemlji Srbiji i oni jedva plate racune tako da o skolovanju daljem nema govora.

Debilni vecinom tv programi ubiju u pojam,postajes sve gluplji ako gleda prostote sa Farme ili VB-a,a tek ako se zaludis serijama gotovo-pocinjes da zivis u polu snu jer ti je um uz tv posto od realnog zivota nemas skoro nista.
Ne mogu da te razumijem kako debilni programi ubijaju u pojam . Ja TV skoro i ne gledam mada imam instaliran TOTAL TV
i imam sigurno 200 kanala . Moja mama gleda te Farme ali zena ima 78 godina i ne znam sta bi drugo radila .

Vronski- kako ne shvatas u cemu se ogleda opsnost od zatupljivanja,kroz gledanje glupavih serija,i slusanje pesama,silikonskih cudovista.Ti ocigledno,
sudis po sebi.Naravno da ti i ja ,necemo zatupeti zbog gledanja losih televizijskih programa. Ali,zatupece klinci,koji normalno,zbog malog broja svojih godina.
nisu u stanju,da "odvoje sir od surutke". U tom grmu lezi zec.Ukoliko se mlade generacije,pogresno edukuju - usmeravaju,imacemo kasnije,kako ti kazes,
tupav narod,koji ce stvarno traziti od "Pinka" i drugih slicnih,TV stanica,da im emituju djubre u programima,jer su na to djubre,kao deca navikli.Logicno,posto nista
bolje nisu videli,oni ce misliti da je to sto im se servira,normlna stvar.

Back