TV Rusija: "BG priznao da Kosovo nije Srbija"

Тихи

Starosedelac
Poruka
186.040
"BG priznao da Kosovo nije Srbija"

Moskva -- Beograd je priznao da Kosovo nije Srbija, dajući "separatistima" pravo da održe izbore, ocenila je večeras televizija Rusija u reportaži o izborima na Kosovu.

4615322975277f37268f34969374597_orig.jpg

"Albanske vlasti su održale izbore, dobivši podršku SAD, EU i čak Beograda. Samo, niko nije pitao kosovske Srbe da li se sa tim slažu. Oni su izjavili da ih je Beograd izdao, i da ne žele da žive pod vlašću albanskih separatista", navela je ta televizija.

"Mali broj kosovskih Srba koji je ipak izašao na izbore našao je rasturena biračka mesta. Tvrdoglavost karakteriše većinu od 40.0000 kosovskih Srba, koji su odsečeni od domovine, a granicu ne priznaju", ocenjeno je u reportaži.

Televizija Rusija navela je da je u Kosovskoj Mitrovici glavna karakteristika izbora bio bojkot, da ni zajednički napori Prištine, Brisela i Beograda nisu pomogli, a da one Srbe one koji su izašli na izbore organizatori bojkota nazivaju izdajnicima.

"Bojkot je očajnički korak. Kosovski Srbi smatraju da je Beograd trampio celovitost zemlje za ulaznicu u EU", ocenila je ta ruska televizija.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=11&dd=04&nav_category=640&nav_id=773538

Beograd je izdao Srbe u Krajini. Beograd je izdao Srbe u Republici Srpskoj i zaveo sankcije sopstvenom narodu na Drini. Beograd je izdao Srbe na Kosovu i Metohiji. Beograd ce izdati sve, samo da Beogradjanima bude lepo... Gazice po lesevima nas iz ostatka Srbije ako treba....

Beograd je grad izdajnika...

Дакле, прочитани су. Не вреди више да продају демагогију и пласирају своје лажи. Они су Тачијеви Срби, данас нажалост. И они су ти који највише својим понашањем раде у интересу Тачија и Тачијеве политике.

Zato je CIA i formirala SNS stranku najvecih izdajica u istoriji Srbija, laznih patriota, sljamova, djubradi , prevrtaca i lopova.

Da ucine i urade ono sto DS nije smela ili htela....

Спремнии су да продају, предају и поклоне све. И то ће да и да раде ако буду имали довољно времена и довољну велику подршку народа који је хипнотисан Сулејманом, Фармом и партијским саопштењима (у превфоду - лажима).

Спремнии су да продају, предају и поклоне све. И то ће да и да раде ако буду имали довољно времена и довољну велику подршку народа који је хипнотисан Сулејманом, Фармом и партијским саопштењима (у превфоду - лажима).
Немој тако једнострано.
Спремни су и да купе и увезу ГМО семе.

Nego gde su sada ovi SNS smradovi da kazu da je i Putin placenik Hasima Tacija ko sto su rekli za DSS-ovce kad su im rekli istu ovu istinu? :rtfm:
Зато је на прошлогодишњим изборима било: Кме, кме, Војо реци твојим бирачима да гласају за Тому у другом кругу, кме, кме Војо реци им!:hahaha:
Иначе саће СНС-овци да се појаве и дебилозно питају: А кад је то нама Русија помогла?

Ja razumem da covek pogresi, da ga prevare, zajebu , al ne mogu da razumem da kad vidi da je prevaren da se pravi da nije, i da ono sto je mrzeo nekada iz dna duse kao politika LDP-a lizanje bulje zapadu izdaja Srbije, prihvati, a pljune na sve ono sto je do juce podrzavao i bio?

TO je zaista patologija teska! Da ti Vucic ili bilo ko drugi formira stavove u zivotu, umesto da biras stranku za koju ces glasati na osnovu sopstvenih stavova , ovi SNS botovi dozvoljavaju da im mozgom upravlja Vucic i da im on formira stavove....

Teska bolest i patologija....

Ja razumem da covek pogresi, da ga prevare, zajebu , al ne mogu da razumem da kad vidi da je prevaren da se pravi da nije, i da ono sto je mrzeo nekada iz dna duse kao politika LDP-a lizanje bulje zapadu izdaja Srbije, prihvati, a pljune na sve ono sto je do juce podrzavao i bio?

TO je zaista patologija teska! Da ti Vucic ili bilo ko drugi formira stavove u zivotu, umesto da biras stranku za koju ces glasati na osnovu sopstvenih stavova , ovi SNS botovi dozvoljavaju da im mozgom upravlja Vucic i da im on formira stavove....

Teska bolest i patologija....

ima dijagnoza

Stockholm syndrome can be seen as a form of traumatic bonding, which does not necessarily require a hostage scenario, but which describes “strong emotional ties that develop between two persons where one person intermittently harasses, beats, threatens, abuses, or intimidates the other.”[4] One commonly used hypothesis to explain the effect of Stockholm syndrome is based on Freudian theory. It suggests that the bonding is the individual’s response to trauma in becoming a victim. Identifying with the aggressor is one way that the ego defends itself. When a victim believes the same values as the aggressor, they cease to be a threat

Русија неће признати резултате шиоптарских избора:

http://srbinaokup.info/?p=19224
вУЧКо ће одлепити, још један шамар, а мораће да дозволи изградњу Јужног тока!
:cepanje:
:tambalamba:
Бтв и онај идиот Манекенчић је 2009. после од стране те зле Русије обустављања резолуције САД/УК/ Француске о уласку Косова у УН кмечао како ће тај потез Русије(и Кине) нанети штету путу ка ЕУ!!!

вУЧКо ће одлепити, још један шамар, а мораће да дозволи изградњу Јужног тока!
:cepanje:
:tambalamba:
Бтв и онај идиот Манекенчић је 2009. после од стране те зле Русије обустављања резолуције САД/УК/ Француске о уласку Косова у УН кмечао како ће тај потез Русије(и Кине) нанети штету путу ка ЕУ!!!

Само једна исправка- Вучко је већ одлепио...

Putin nije dosao u Srbiju ove godine, jer SNS blokira izgradnju juznog toka tj to radi u ime SNS-a njihova ministarka Zorana Mihajlovic....

Spavac CIA ....

A Toma Nikolic je onomad morao 90 minuta da cupka u hodniku dok ga Putin ne primi....

Diplomatski je saopsteno javno a Nikolicu direktno da je politika SNS-a prema Rusiji neprijateljska

SNS botovi ce uskoro stavljati i slovo U na glavu kad im to narede Grobar i *******i

SNS glasaci i clanovi - Pozivam vas da se pameti dozovete, napustite SNS i vratite se svojem narodu i svojoj veri ne budite ustase i siptari!

Rusi se bune zato sto im izmice tampon zona (Srbija). Velike sile nemaju prijatelje, samo interese.

Da su ponudili dobre pare i dovoljnu pomoc, mi bi se okrenuli njima.

Ja nisam video bilo kakvu pobunu samo su surovo realno konstatovali da je rezim u Beogradu izdao sopstveni narod na Kosmetu i gurnuo ih u sastav velike Albanije

Isti taj rezim na primer koji izdaje Srbe, iz budzeta subvencionise pedere i hrvatsku duvansku industriju dok Hrvati Srbima ukidaju pravo na cirilicu....

E pa serem vam se u drzavu

Ja sam neprijatelj ove vase drzave i vlasti tamo da me zapisete u vase udbaske knjige i dosijee , ocu da imam to crno na belo da sam neprijatelj izdajnickog rezima u Beogradu i SNS-SPS-DS i njihove veleizdajnicke politike.

Sutra kad se oslobodimo od zapadne NATO okupacije i terora da se zna da sam ja bio u srpskim Cetnicima a ne u domacim Ustasama ili Balistima :)

Putin nije dosao u Srbiju ove godine, jer SNS blokira izgradnju juznog toka tj to radi u ime SNS-a njihova ministarka Zorana Mihajlovic....

Spavac CIA ....

A Toma Nikolic je onomad morao 90 minuta da cupka u hodniku dok ga Putin ne primi....

Diplomatski je saopsteno javno a Nikolicu direktno da je politika SNS-a prema Rusiji neprijateljska

SNS botovi ce uskoro stavljati i slovo U na glavu kad im to narede Grobar i *******i

SNS glasaci i clanovi - Pozivam vas da se pameti dozovete, napustite SNS i vratite se svojem narodu i svojoj veri ne budite ustase i siptari!
Не надај се.
Завршиће се општим сломом, а потом ће уследити карађорђева метода...
Надам се само да Блајбиша дотле неће предати меч.

Isti taj rezim na primer koji izdaje Srbe, iz budzeta subvencionise pedere i hrvatsku duvansku industriju dok Hrvati Srbima ukidaju pravo na cirilicu....

ne diraj u naše brezalternativne europske bracke ustaše...u naše normalne, uzvišene, sa europskim vrednostima pedere i naravno, podrži ukidanje iskrivljene verzije latinice, takozvane ćirilice..u vekovno brackoj proustaškoj rvatskoj...i ne zaboravi, bošnje su narod najstariji...:zcepanje::hahaha:
Mislim, kak tak...???

A botovi...botovi su skotovi...gori su mi od master pice...

Nego gde su sada ovi SNS smradovi da kazu da je i Putin placenik Hasima Tacija ko sto su rekli za DSS-ovce kad su im rekli istu ovu istinu? :rtfm:
Nešto tu ipak ne štima.

Zar bi se Putin toliko puta sastajao sa "izdajnicima i plaćenicima koje je formirala CIA" da je to istina?

A opet sa druge strane ne vidim nešto Koštunicu da se druži sa Putinom s obzirom da navodno imaju isti interes.

Nešto tu mnooogo nije u redu.

Back