ТВ РЕПОРТЕР А.МИЛЕНКОВИЋ НА ФЕЈСБУКУ НАПИСАО ДА МУ ЈЕ УГРОЖЕН ЖИВОТ...???

Milenkovic je pametan ali nikad nije rekao nista protiv Vuciceve okupacije i njegovih hordi, negoje cutao na radiju Fokus. Razumem da je taj radio pod Vucicevom kontrolom(na kojem radi Vuciceva zena), ali Milenkovic je pokusavao da relativizuje izdaju koju su sve cesce naprednjacki biraci isticali na Fokusu.

Ne znam zasto je napustio Fokus(ne pratim taj radio vise), ali ako je shvatio da se radi o izdajnicima drago mi je u tom slucaju, jer on je pametan i inteligentan covek.

Taj radio, Snaga naroda, tesko da ce moci da radi ako znamo ko vlada. Radio Fokus je pod Vucicevom kontrolom, a bio je pred gasenjem jer je su oni najvatreniji naprednjaci sve otvorenije pljuvali onog beogradskog Hitlera, pa je on hteo da ga ugasi samo da se ne cuje glas prevarenih. Ako je tako radhgo sa svojima, pa sta ce raditi sa radiom kojem je interes da se izraze misljenja protivnika Vuciceve i EUropske okupacije.

Dobro si primetio. Cutao je na neke stvari ali nije ih branio. Nekada se stav bolje iznese cutanjem, zar ne?
Evo ga krenuo od jutros i vise ne cuti, jer vise nema gazdu koji je morao da cuti. Videcemo kako ce ici dalje. Nadam se da slusas.

Aljoša Milenković, nekada voditelj čuvene emisije "Može biti samo jedan", sada reporter Al Džazire za Balkan, na engelskom jeziku, ostavio je poslednji status na svom fejsbuk profilu u kojem je rekao da strahuje za svoj život, a potom je ugasio profil!

aljosa.jpg

Njegov poslednji status postavljen na dan lokalnih kosovskih izbora ipak je snimljen pre nego što je ugasio profil i kruži Fejsbukom. Nije najjasnije čega ili koga se uplašio, ali pročitajte njegov status pa prosudite sami.

aljosa%20status.jpg

http://www.pressonline.rs/info/drus...u-da-mu-je-ugrozen-zivot-i-ugasio-profil.html

Eto postavljam pitanje ko to moze da preti jednom novinaru smrcu, nekaznjeno a da ne zavrsi u zatvoru i da se novinar toliko uplasi ?

Pa samo vlast...

Ko ne zna Al Dzazira je jedina prenosila na dan siptarskih izbora izjave Marka Jaksica i drugih funkcionera sa severnog Kosmeta koji se ne slazu sa aktuelnom drzavnom politikom....

Verovatno je zato ovom novinaru preceno smrcu....

I samo da dodam nesto sto me malo kopka: je l' ovaj covek toliko glup da misli da je gasenje profila na FB dovoljno da se sakrije. :lol:

Nije poenta u sakrivanju i nije zbog toga ugasio profil. Milanković je skupio dovoljno hrabrosti da nagovesti šta se zaista tamo dešava i potvrdi spekulacije i naša nagađanja , nas koji nismo bili na licu mesta. Pozdravljam ovaj njegov čin jer je ovim rizikovao i radno mesto sem golog života koji je u ovoj zemlji postao prejeftin.

Ne bih se ja njemu smejala ali svako prema svojim moralnim stremljenjima.

А како другачије може да делује неко ко је политику учио од лажљивог Шешеља?

Ајде муслимански провокатору не спамуј више.

Ви комунисти који на својим банерима промовишете ткз. ,,независно Косово" немате права никоме да држите лекције.

Нарочито не Воји Шешељу!

Nije poenta u sakrivanju i nije zbog toga ugasio profil. Milanković je skupio dovoljno hrabrosti da nagovesti šta se zaista tamo dešava i potvrdi spekulacije i naša nagađanja , nas koji nismo bili na licu mesta. Pozdravljam ovaj njegov čin jer je ovim rizikovao i radno mesto sem golog života koji je u ovoj zemlji postao prejeftin.
Ne bih se ja njemu smejala ali svako prema svojim moralnim stremljenjima.

:ok: Svaka ti je na mestu!

Aljosa tripuje...

On je novinarcic i nista vise ko ce njemu sta pretiti a jos da to objavi na fejsbuku.

A cuo sam da je kukavica.

Garant je pojeo pokvarenu pljeskavicu pa se usrao da ce riknuti.

Klasican primer diskvilifikacije ljudi ako se ne uklapaju u projektovanu stranacku sliku stvarnosti. Nije ovde rec o nejmu vec o razlozima da covek sa imenom i prezimenom napise ovako teske reci. Iskljuci malo partijsku propagandu, ukljuci malo logiku i pokusaj shvatiti o cemu je rec. Rec je o veoma teskoj optuzbi na racun ove vlasti i EU dikataturi.

U ovoj zemlji je postala moda da se pise o tome kako je ovome ili onome ugrozen zivot. Tako se daje na dramatici tvrdnjama, a istovremeno izaziva saosecanje istomisljenika.

Zao mi je sto ni ti nisi shvatila ozbiljno ovu temu. Cenim da je u pitanju trenutna nekoncentrisanost.

Back