ТВ РЕПОРТЕР А.МИЛЕНКОВИЋ НА ФЕЈСБУКУ НАПИСАО ДА МУ ЈЕ УГРОЖЕН ЖИВОТ...???

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.177
05. 11. 2013. - Autor: N.B.
(FOTO) TV reporter Aljoša Milenković napisao na Fejsbuku da mu je ugrožen život i ugasio profil!
Aljoša Milenković, nekada voditelj čuvene emisije "Može biti samo jedan", sada reporter Al Džazire za Balkan, na engelskom jeziku, ostavio je poslednji status na svom fejsbuk profilu u kojem je rekao da strahuje za svoj život, a potom je ugasio profil!
aljosa.jpg

Njegov poslednji status postavljen na dan lokalnih kosovskih izbora ipak je snimljen pre nego što je ugasio profil i kruži Fejsbukom. Nije najjasnije čega ili koga se uplašio, ali pročitajte njegov status pa prosudite sami.
aljosa%20status.jpg

Izvor: Pressonline

**********************************************************************************************************

Питам се стварно ШТА СЕ ОВО ДОГАЂА КОД НАС....... да ли поново уводимо диктатуру ТАЈНИХ СЛУЖБИ којима руководи Друг Први??? Зна ли неко???

И ја мислим да ћемо добро запамтити тај дан.

Бар неки од нас.

Јер већина ионако памти само оно што му се сервира од Дневника до Дневника.

Рок колективног памћења у Србији - 24 часа.

05. 11. 2013. - Autor: N.B.
(FOTO) TV reporter Aljoša Milenković napisao na Fejsbuku da mu je ugrožen život i ugasio profil!
Aljoša Milenković, nekada voditelj čuvene emisije "Može biti samo jedan", sada reporter Al Džazire za Balkan, na engelskom jeziku, ostavio je poslednji status na svom fejsbuk profilu u kojem je rekao da strahuje za svoj život, a potom je ugasio profil!
aljosa.jpg

Njegov poslednji status postavljen na dan lokalnih kosovskih izbora ipak je snimljen pre nego što je ugasio profil i kruži Fejsbukom. Nije najjasnije čega ili koga se uplašio, ali pročitajte njegov status pa prosudite sami.
aljosa%20status.jpg

Izvor: Pressonline

**********************************************************************************************************

Питам се стварно ШТА СЕ ОВО ДОГАЂА КОД НАС....... да ли поново уводимо диктатуру ТАЈНИХ СЛУЖБИ којима руководи Друг Први??? Зна ли неко???

Ovo sto sada radi Vucic je prava diktatura.
Neverovatna medijska propaganda za njega i njegove "spasonosne" poteze i potpuni mrak za iole drugacije misljenje.
U tom mraku tajne sluzbe odradjuju teror nad onim pojedincima i grupama koji se usudjuju i pokusavaju da razjasne uspavanom i hipnotisanom narodu o cemu se radi i kuda to sve vodi. Dokaza za ovo sto pisem ima vec kroz neke teme i na ovom forumu.

aljosa.jpg

aljosa%20status.jpg

http://www.pressonline.rs/info/drus...u-da-mu-je-ugrozen-zivot-i-ugasio-profil.html

Eto postavljam pitanje ko to moze da preti jednom novinaru smrcu, nekaznjeno a da ne zavrsi u zatvoru i da se novinar toliko uplasi ?

Pa samo vlast...

Ko ne zna Al Dzazira je jedina prenosila na dan siptarskih izbora izjave Marka Jaksica i drugih funkcionera sa severnog Kosmeta koji se ne slazu sa aktuelnom drzavnom politikom....

Verovatno je zato ovom novinaru preceno smrcu....

Poslednja izmena:
crni tihomire, pa sto dovede ove naprednjake na vlast?!
da je tadic pobedio nikolica u drugom krugu, sve bi bilo po starom, malo bi pljuckao tadica, i to je to.

ebemu misa, sledeci put bolje razmisli pre nego sto glasas! :evil: :lol:

Ja sam glasao za SRS i glasam i dalje za SRS

A za Tomu sam glasao u drugom krugu izbora predsednickih , da mu skinemo masku

Da naprednjaci pokazu svoje pravo lice

Za Tadica smo znali ko je i sta je tj kakav je i koliki izdajnik i lopov

Za naprednjake nismo ali sada znamo :)

Ja sam glasao za SRS i glasam i dalje za SRS

A za Tomu sam glasao u drugom krugu izbora predsednickih , da mu skinemo masku

Da naprednjaci pokazu svoje pravo lice

Za Tadica smo znali ko je i sta je tj kakav je i koliki izdajnik i lopov

Za naprednjake nismo ali sada znamo :)

tako jedan razneo sebi glavu petardom, da dokaze koliko su opasna pirotehnicka sredstva.

tako jedan razneo sebi glavu petardom, da dokaze koliko su opasna pirotehnicka sredstva.

pusti ti to nego kako komentarises navode ovog renomiranog novinara sa 19 godina staza? O kakvoj to EU sponzorisanoj diktaturi on govori i zasto se covek plasi za svoj zivot?

sad bismo trebali nagadjati sta je u pitanju?
neka sam otkrije istinu, a ako ga je strah za svoju bezbednost, neka to ucini sto glasnije, da se cuje sto dalje.
tako ce steci odredjen stepen sigurnosti, jer bi svaki napad na njega predstavljao korak ka dokazivanju potencijalnih pretnji o kojima govori.

moje misljenje, ima toga uvek, verujem da ne laze covek.

Ko prekrsi cenzuru i pusti da se cuje glas naroda i protivnika EUro-okupacije, Vuciceve horde zla prete, a verovatno i ubijaju. Samo, ne mozemo saznati za zrtve naprednjackog rezima, jer je totalna blokada medija.

:ok: :klap: :hvala:

Ovu rečenicu bi trebalo staviti u potpis i da nemam ovu koju imam , a realno oslikava ovo mesto i gro učesnika , istog momenta bih te obavestila da ti ovu istinu mažnjavam :)

Ovu rečenicu bi trebalo staviti u potpis i da nemam ovu koju imam , a realno oslikava ovo mesto i gro učesnika , istog momenta bih te obavestila da ti ovu istinu mažnjavam :)

Ti si, Rebecca, Laz... A Laz je Zivot! :klap: Istine koje ja pricam su smrtonosne, i zato je mnogo bolje da ti, da ti, rodzena sa 5smislenim (5to oktobarskim) Autoritetom siris Ljepotu Zivota u svim svojim oblicima pojavljivanja i dozivljavanja. :smeker:

_nobody_

Ko prekrsi cenzuru i pusti da se cuje glas naroda i protivnika EUro-okupacije, Vuciceve horde zla prete, a verovatno i ubijaju. Samo, ne mozemo saznati za zrtve naprednjackog rezima, jer je totalna blokada medija.

Sada strahujem za ove ljude koji pocinju da rade na radiju "Snaga naroda" . Od sutra je i Milan Milenkovic na njemu (za one koji ne znaju, to je voditelj sa Fokus radija o kome sam pisao pohvale-izuzetan novinar, mozda najbolji koga danas imamo)
Evo Program za sutra:

Поштовани слушаоци забрањиваног, али јединог нецензурисаног радија Снага народа, са задовољством Вас обавештавамо да од 7. новембра почиње нова програмска шема:

Средње европско време:

08:00-10.00 емисија „Контраспин“
10:00-13:00 контакт емисија „Гнев Србије“. Аутор и водитељ обе емисије: Милан Миленковић

16:00-19:00 контакт емисија „Марко Јанковић шоу“, емисију води: Марко Јанковић
19:00-20:00 Информативна емисија са гостом коментатором „Окупациона хроника“. Емисију уређује и води Диана Милошевић

Накнадно ћемо објавити репризне термине све три емисије, које ћемо реемитовати током вечери и ноћи сваког дана.
Ускоро у програму још нових емисија.

Ваша снага – Снага народа

Samo zapamtite, Vučiću, Taćiću, i ostala kompanijo, Srbi će hipnotisano gledati Farmu i upijati sve što govorite svakog punog sata na Pinku, ali kada tome dođe kraj, a to nije daleko, kad se ti isti Srbi probude na poziv dece da su im se pocepale patike, da im krče creva, na poziv šefa da su otpušteni, na poziv deteta studenta koji ne može položiti bez 500 jura, više ih ništa više neće moći zaustaviti, pa ni kordon Žandarmerije, ni plaćenički čarapani. A tada, teško Vama... Teško.

Svakom zlu mora doći kraj, pravda je spora, ali dostižna. Dobro ipak postoji i jače je od svega.

Samo napred, Aljoša, i dalje izveštavaj za Al Jazeera-u i radi svoj posao najbolje što umeš, a u svrhu svoje porodice i države. Ovi ti sada više ne mogu ništa, ipak bi bilo prerizično za njihove fotelje, eliminisati tebe sada, nismo stigli do tog stadijuma diktature, bar ne još uvek...

P.S. Ako se ne javim do sutra uveče, da znate zbog koga je...

Sada strahujem za ove ljude koji pocinju da rade na radiju "Snaga naroda" . Od sutra je i Milan Milenkovic na njemu (za one koji ne znaju, to je voditelj sa Fokus radija o kome sam pisao pohvale-izuzetan novinar, mozda najbolji koga danas imamo)
Evo Program za sutra:

Milenkovic je pametan ali nikad nije rekao nista protiv Vuciceve okupacije i njegovih hordi, negoje cutao na radiju Fokus. Razumem da je taj radio pod Vucicevom kontrolom(na kojem radi Vuciceva zena), ali Milenkovic je pokusavao da relativizuje izdaju koju su sve cesce naprednjacki biraci isticali na Fokusu.

Ne znam zasto je napustio Fokus(ne pratim taj radio vise), ali ako je shvatio da se radi o izdajnicima drago mi je u tom slucaju, jer on je pametan i inteligentan covek.

Taj radio, Snaga naroda, tesko da ce moci da radi ako znamo ko vlada. Radio Fokus je pod Vucicevom kontrolom, a bio je pred gasenjem jer je su oni najvatreniji naprednjaci sve otvorenije pljuvali onog beogradskog Hitlera, pa je on hteo da ga ugasi samo da se ne cuje glas prevarenih. Ako je tako radhgo sa svojima, pa sta ce raditi sa radiom kojem je interes da se izraze misljenja protivnika Vuciceve i EUropske okupacije.

Back