TV MANIJAK

baneaaa

Početnik
Poruka
8
Mislila sam da pokrenem temu sa kritickim osvrtom na ono sto se moze videti na TV-u.

Ima toliko losec, jadnog, smesnog, strasnog - cini mi se da je tema neiscrpna.

Za pocetak: GRAND SHOU. Moj komentar bi najjednostavnije glasio: no comment.

Grand Show gleda dosta ljudi pogotovo penzionera tako da se televiziji koja pusta takvu emisiju u ovom slucaju PINK ne isplati da je ukine jer je velika gledanost u to vreme..
ja naravno ne gledam grand..
mada osim toga ima tolikih gluposti da je to neverovatno...

TV manijak je jedan divan radio program B92.

Loš TV program je veoma relativna stvar.

Meni je kič da vidim striptizete koje izigravaju igračice na Grand Showu, ali s druge strana postoje ljudi kojima to ne smeta i kojima se sviđa ta muzika.
Baneaa je napisala da to gledaju uglavnom penzijoneri, ali bi se sigurno iznenadila koliko zapravo mladih voli to da gleda (tu pre sve mislim na ljude iz glavnog grada).
Dakle, gledajući samo gledanost ove emisije, mislili bi da je to odličan program.

*Mi moramo naučiti da razlikujemo i razdvojimo veliku gledanost od kvalitetnog programa*
(uostalom za To nema boljeg primera od Grand Showa)

plavusa ana:
grand je jedan obican kiceraj...
Pa da...
Mada smo tooliko govorili o tom kicu, koji je prisutan u grandu, da nismo ni pomenuli, da one pevacice (tako ih nazivaju), drze mikrofon, a pevaju na prej bek.Pa na kraju kada treba da se zahvale, za mozda jedinoj prilrodnoj stvari tamo, aplauzu, ne cuje se nikav zvuk.
A jos kad krenu sa sviranjem onih violini, kojih ni nema u pesmi...
Smeno, zar ne?
:lol:

ili je mozda, tuzno sta zabavlja nas narod? :?

Mislim da odgovori tipa: negledam to jer nevalja,nisu ok jer tamo u publici (kao i npr. u svetu plus),sjedi dosta klinaca koji to sigurno nemogu sami zakljuciti(a sta je sa onim milionima kod kuca).Po meni je problem u nedostatku kvalitetnijih stvari i fazona,a ovi ubise sto sa TV-a sto iz zute stampe.

Back